Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 777
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 110
Very Irresistible L'intense има в Старкорп, пишете им на вайбър. Simple Smile

# 1 111
  • виртуално
Някой търсеше Alien Mirage, въпреки че цената е висока
https://www.starcorp.bg/productbg/1932

# 1 112
Наличен си е POAL - 100, 50 мл.  

Скрит текст:

Има и зареждане на Kilian в parfimo.

# 1 113
POAL се появи останалата една бройка 100 мл, наистина. Но с Promise и Carnal Flower няма развитие.. Grinning

# 1 114
Viki_123, нали поръча вчера? Или още, да има за щастие ? Laughing

Тази отрова Carnal Flower, познаваш ли я, че толкова много трепети? Animal Scream Cat

# 1 115
Поръчах си, доволна съм и чакам доставка! Blush  Добре, че не изчаках до днес, че вече не може и без това Grinning Какво му е на Carnal Flower.. не съм го душкала отдавна, но имам хубав спомен за туберозата сякаш. Май ми беше много силна при пробата обаче и затова не я бях взела, отделно имах силно подобен аромат навремето. Красив парфюм е, според мен.

И да не е спам:

В Елинор са заредили някои  L´Artisan Parfumeur.

# 1 116
Поръчах си, доволна съм и чакам доставка! Blush  Добре, че не изчаках до днес, че вече не може и без това Grinning Какво му е на Carnal Flower.. не съм го душкала отдавна, но имам хубав спомен за туберозата сякаш. Май ми беше много силна при пробата обаче и затова не я бях взела, отделно имах силно подобен аромат навремето. Красив парфюм е, според мен.

И да не е спам:

В Елинор са заредили някои  L´Artisan Parfumeur.
Да са ти честити Flowers Tulip. Само не познавам Промис, но утре и с него ще се запозная.

# 1 117
L'artisan явно бяха заредили и в мейкъп, защото, докато гледах нещо друго, ми изскочиха тези бонбончета и веднага грабнах единственото налично сетче.

Ако някой иска да си пусне известията за тях, ето ги тук https://makeup.bg/product/548016

# 1 118
L'artisan явно бяха заредили и в мейкъп, защото, докато гледах нещо друго, ми изскочиха тези бонбончета и веднага грабнах единственото налично сетче.
Който превари, той....Simple Smile

А някаква цена дали имаше, или без пари ги даваха? Smiley Ако може да споделите.

В  parfumdreams, нали има 7 евро доставка до БГ, защо не ми се начислява и излиза, че е безплатна?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:35 от Milen™

# 1 119
О да, забравих да напиша, а щях. Струваха 61.29лв.

# 1 120
Който превари, той....Simple Smile

А някаква цена дали имаше, или без пари ги даваха? Smiley Ако може да споделите.

В  parfumdreams, нали има 7 евро доставка до БГ, защо не ми се начислява и излиза, че е безплатна?

При поръчка над 70 евро няма доставка .....

# 1 121
  • София
При поръчка над 70 евро няма доставка .....
Миналата седмица поръчах за първи път и се начисли доставка 7 евро до Бг. Поръчката беше над 70 евро. Имаше няколко бъга - на първа стъпка начисляваше отстъпката с код, но на следваща стъпка изчезваше и продуктът се връщаше на изходната цена. Опитвах се да поръчам през 'en' версията, когато се случиха тези бъгове, звъннах на съпорта, говорих с любезен германец на английски и ме посъветва да поръчам през немската версия на сайта. Така и направих, мина поръчката с кода за отстъпка, но само през немската версия. Та разцъквайте варианти и следете дали на някоя стъпка не се добавя или маха дадена сума преди финализиране, явно не им е 100% изрядна системата. Hands V
П.П. А е възможно да имат временни промоции с безплатна доставка може би?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 15:04 от Klodilia

# 1 122
Macadamia от миналата година в дриймс не е имало безплатна доставка,  поръчах няколко пъти и над 300 е имаше , платих ки я като ...

# 1 123
В момента съм от немския сайт и съм на плащане, но нямам начислена сума за доставака. Безплатна е.

# 1 124
  • София
Ами, свиркай си, значи имаш късмет и хващаш някаква промоция. Wink

Общи условия

Активация на акаунт