Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 582
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 120
Момичета и момчета, къде мога да намеря някой от тези мъжки аромати изгодно, без значение от количеството ?
Dior Fahrenheit
Dior Sauvage
Flowers Rose Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
https://www.starcorp.bg/productbg/151

# 121
Тъй. Получих си сутринта поръчка от емаг направена в събота.
Скрит текст:
Любопитно ми стана как едновременно го сравняват с Baccarat rouge и с Kirke.
Ииии, с едно пръс на китката ще ме изгонят от работа Grin. Ужасен е на моята кожа и по същия ужасен начин се усеща и от околните. А се усеща от далеч Satisfied. И след 10 пъти търкане със сапун и обилно мазане с гел-дезинфектант пак се усеща. Снимката е от нета, щото аз дори не искам да приближавам бутилката Satisfied
Ако на някой му е интересен - да свирка.

# 122
Здравейте.
Чета ви много отдавна и моля за извинение, че така нахлувам в темата директно с въпрос, който е коментиран вероятно, но поръчах от Долче.бг  Интенс тиаре на Монтал, като парфюма е с изрязани бач код и баркод на кутията, на самото шише също. На тяхно място са залепени лепенки отново с кодове. Такава ли е практиката им? Това ми е първа поръчка от този сайт, а не познавам и аромата.

# 123
Скъп, но наличен.  Mancera Wild Cherry

# 124
  • Стара Загора
С тази кола в състава ще пропусна. Но ако някой го дебне. 😁

# 125
Последнaта ми поръчка беше от makeup на Armani stronger with you intensely и козметика.
и аз поръчах точно този парфюм от мейкъп. Пратиха ли ти и миниатюра за жени Simple Smile
Пратиха ми миниатюра на Аrmany Code Profumo за мъже.Grinning

# 126
  • София
Кодовете на Парфимо важат ли за вече намалени продукти обикновено? Че се чудя да поръчам ли едно нещо или да изчакам и код?

# 127
RумиK, важат кодовете, само не се знае новите с какви условности ще са. Simple Smile

# 128
  • Пловдив
С тази кола в състава ще пропусна. Но ако някой го дебне. 😁

Аз пък го поръчах заради колата, а такова нещо не усетих.
Моля някой, ако случайно види Alien Mirage наличен някъде, да свирка.

# 129
Nishane Ani 50мл, вече има и 100мл.  ANI

# 130
Днес получих от Парфимо Grand soir MFK. Всичко му е наред, но след големите очаквания дойдоха големите разочарования:joy: Не е моя и пътува към размяна на парфюми.

# 131
Днес получих от Парфимо Grand soir MFK. Всичко му е наред, но след големите очаквания дойдоха големите разочарования:joy: Не е моя и пътува към размяна на парфюми.
Казах ти, че не е твоята бира Simple Smile)))))
Аз съм много приятно изненадана от Нотино - вчера поръчах една Марфа за подарък, днес я взех, нямаше начислена доставка и имаше 3 фабрични мостри : This is Us / Zadig /, Nomade и Nomade Absolu
Браво Нотино

# 132
Milen, отдавна чакам АNI. Зарадва ме, даже преди два дни проверявах, но нямаше.
А в момента код за Елинор няма действащ, нали?

# 133
lovelinor все още работи

# 134
Milen, отдавна чакам АNI. Зарадва ме, даже преди два дни проверявах, но нямаше.
А в момента код за Елинор няма действащ, нали?

Супер! Аз пуснах и кода, но май не е видяно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт