Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 592
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 105
  • До сърцето...
Благодаря за хубавите думи, момичета и момчета! Но първият пост съществува благодарение на вас Hug

Cafelate, благодарности! Оправих ги грешките, линка нещо не се копира както трябва, а сайта просто съм го объркала Blush

Любимите ми магазини са: Елфраганс - прекрасно обслужване, чудесно взаимодействие при проблем и безпроблемна доставка; Нотино - като бързина и отношение към клиента и напоследък - Makeup, опаковката ме печели тотално, както и приятните цени на някои продекти, които ненатрапчиво, периодично пускат.

И за да потвърдя последното - преди малко поръчах Ajmal Cashmere Musc за смешните 130 лв, парфюма е нов (2019), а и реалната цена е два пъти по-висока (явно съм взела последната бройка, вече не е наличен).
За справка - друг парфюм от М-серията на Ajmal:
Скрит текст:

# 106
За мен мирише на трюфели и секс. Но за други е непоносим заради землистата си миризма.
Тъкмо щях да напиша на Light Beam, че мирише на секс и трюфели, които са още в пръстта. Все едно някой прави секс връз прясно изровени трюфели и е омазан с шоколад. 😆
Но, да - на сляпо НЕ! Много е плътска.
Опитай Velvet Orchid.

# 107
Ох, ще ходя да го помириша все пак, като ви слушам ... трюфелите, сливите и пачулито бих понесла и съм склонна да допусна, че ще харесам. Шоколадът в добавка - вече не съм много сигурна ... Joy

# 108
  • Варна/Лондон
Ох, ще ходя да го помириша все пак, като ви слушам ... трюфелите, сливите и пачулито бих понесла и съм склонна да допусна, че ще харесам. Шоколадът в добавка - вече не съм много сигурна ... Joy
А секса може и да те откаже. 😂

# 109
С тоз секс много ме притеснихте.13 годишната ми дъщеря много го харесва и се пръска често с него.И на нея много добре и стои. Вече съм притеснена като порасне Simple Smile

# 110
  • Стара Загора

Леле, прекраснотия...
2 пъти съм поръчвал от тях и все едно съм пазарувал от мейкъп, опаковани е обикновено кашонче, обвито с амбалажна хартия + 2 мостри, а бяха за по над 200 евро поръчките.
Естествено писах възмутителни мейли, явно и други клиенти са писали оплаквания и са напаснали нещата.
Със здраве и любов да си ги ползваш.
Честита Баба Марта на всички.

Благодаря, Lewiss  ! Поръчвам за първи път от тях ,но и аз бях впечатлена от пратката. Кашончето от бяла гланцирана хартия , с логото на Parfums de Marly. Благодарствена картичка. Почувствах се поласкана от вниманието. Yum

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:58 от meri 123

# 111
  • София
Ако някой издирва Fendi L'Acquarossa се появи тук https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/fendi-l-acquarossa-for-women.html

# 112
Момичета и момчета, къде мога да намеря някой от тези мъжки аромати изгодно, без значение от количеството ?
Dior Fahrenheit
Dior Sauvage
Flowers Rose Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom

# 113
ani-ali, моля за жокер? Simple Smile
Dior Fahrenheit - EDT, Cologne EDC или Parfum?
Dior Sauvage - EDT,  EDP или Parfum?

Tестер - продукт ? Simple Smile

От една седмица в SEPHORA вече е се предлага - Atelier Cologne - 100мл - 240лв. 30 мл.- 120лв. - има тестери и Maison Margiela - 100мл. - 190 лв. - няма тестери. На двата бранда мисля, че видях цалята линия.

Бяха любезни да ми дадат и малко мостри.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 11:13 от Milen™

# 114
Милен, няма "значение" какво, да е изгодно.
В смисъл не помня какво съм душила, но познат има парфюма и е хубав. И ако е тестер дори, ми се иска да е с капачка:)

Cologne помня скоро я беше споделил като изгодна, но нали не е тип афтършейф?!

Благодаря 😊

# 115
Това, освен, че е безумно изгодно, го препоръчвам без да се мисли. Simple Smile Не е дезодорант (но пръска като такъв) , а EDT! С капачака. Simple Smile

Dior Sauvage Very Cool Spray

Скрит текст:

+ за parfimo скоро ще има и код, ако не бързаш, може малко да се изчака Simple Smile

Christian Dior Fahrenheit 50ml + код

Скрит текст:

+

Christian Dior Sauvage 100мл. тестер с капачка

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 17:12 от Milen™

# 116
  • Варна
Набелязала съм някои неща от Парфимо дано скоро пуснат код. Останах неприятно изненадана от Елинор. Поръчка от 22.02 за която ми звъннаха и потвърдиха, че ще е при мен на 08.03 понеже изпращат от склада в чужбина, днес получих обаждане, че нямат наличен в склада... а защо имаше наличен в сайта в друг въпрос (вече го няма).

# 117
Когато не ми трябва нещо спешно поръчвам от Parfimo и Makeup, а иначе от Dolce, Elfragrance, Parfum-bg.com, Notino, Elinor. Последнaта ми поръчка беше от makeup на Armani stronger with you intensely и козметика.

# 118
  • Sofia
Когато не ми трябва нещо спешно поръчвам от Parfimo и Makeup, а иначе от Dolce, Elfragrance, Parfum-bg.com, Notino, Elinor. Последнaта ми поръчка беше от makeup на Armani stronger with you intensely и козметика.
и аз поръчах точно този парфюм от мейкъп. Пратиха ли ти и миниатюра за жени Simple Smile

# 119
  • София
Нов код в parfumi-shop до 8 март - March8 - 8% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт