Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 514
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 90
Фръц, Черната орхидея на тФ, извинявам се, в бързината съм забравила да напиша. Simple Smile

# 91
  • Пловдив
Meri, за колко дни пристигна Delina?
Имам вече тракинг номер ьа DHL за поръчката ми от сутринта.

# 92
  • Стара Загора
Поръчах в понеделник ,миналата седмица.Днес ,следобед получих пратката. Достави ми я куриер , у дома.

# 93
# 94
  • София
Честита баба Марта, дами! Много здрави, щастливи и парфюмно удовлетворени да бъдете! ❤🌺

Най-често пазарувам от Нотино и Дъглас, а напоследък и Парфимо.
Да се похваля с две нови покупки на чудни цени от Дрогерия Лили днес:
L’Imperatrice 3 Dolce & Gabana 100 ml за 69.99 лв. и Boucheron Quatre de Nuit - комплект 50 ml парфюм и лосион за тяло 100 ml за 59,99 лв. Влязох за съвсем други покупки,  но не можах да се удържа.
Парфюмно добре започнах месеца 💐

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:39 от Girl of now

# 95
  • Sofia, Bulgaria
В https://douglas.bg/ гледам 30 мл. е на промоция -40% и излиза 84.60. Не знам това дали е добра цена обаче Rolling Eyes Има и други парфюми намалени с 40%.

От сутринта я гледам,добра е!По-голямите мл.няма нещо на оферта и поръчах 30мл./TF/ от тук.Simple Smile

# 96
Здравейте, момичета ще съм много благодарня за малко помощ. От сайта на Parfium.bg съм си харесала този парфюм- https://parfium.bg/issey-miyake-l-eau-d-issey-toaletna-voda-bez-opakovka . Пише, обаче, че е без опаковка, как да го разбирам това, да не е някое менте, не пише и да е тестер:rolling_eyes: .Каква ще е причината да е без опаковка?? Мен не ме притеснява, ако е без опаковка, не го взимам за подарък, а за мен,  цената е повече от добра, но пък да не е фалшив? Също така знаете ли, ако го поръчам, как действат с доставките, бързи ли са? Предварително благодаря!

# 97
Parfum.bg са бързи, да. 2-3 дни. Имаше май 5%отстъпка при плащане с карта. Една Tiziana Terenzi (продукт с опаковка) имам от там-всичко беше точно!

# 98
  • София
От години тестерите ги водят продукти без опаковка.

# 99
  • на майната си
Днес си получих / с куриер , което ме изненада / поръчката от Parfums de Marly .Парфюмна мостра 10 мл. Делина + 1,5 мл. Делина екслузив + подарък душ гел Делина . Всичко опаковано прекрасно и с благодарствена картичка ! !
 Two Hearts  

Скрит текст:

Леле, прекраснотия...
2 пъти съм поръчвал от тях и все едно съм пазарувал от мейкъп, опаковани е обикновено кашонче, обвито с амбалажна хартия + 2 мостри, а бяха за по над 200 евро поръчките.
Естествено писах възмутителни мейли, явно и други клиенти са писали оплаквания и са напаснали нещата.
Със здраве и любов да си ги ползваш.
Честита Баба Марта на всички.

# 100
Код за отстъпка в elfregrance.bg?

# 101
Нищо, че в България излиза по-евтино, вече може да се пазарува директно и от nishane. Има варианти за 100 мл. и за 15 мл.  До €125 - доставка до България - €12 . Над €125  безплатна доставка. + две безплатни мостри. Плащане Visa, Mastercard.

Скрит текст:

+ мостри 12 * 1.5мл. €70.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:28 от Milen™

# 102
Фръц, Черната орхидея на тФ, извинявам се, в бързината съм забравила да напиша. Simple Smile
И аз и се колебая много ...почти съм на път да я цъкна ... да не бях така презапасена с парфюми за години напред ... Знам, че не е за тази тема, но кажете за Орхидеята с две думи, моля Hug В Дъглас все се мотая основно около козметиката и гримовете и не съм я помирисвала, а тази седмица няма и да успея ...

# 103
Лайтче, аз съм фен, вече трета бутилка разходя, но парфюмът е особен и ако не си го тествала, не бих ти препоръчала да го вземаш на сляпо. За мен мирише на трюфели и секс. Но за други е непоносим заради землистата си миризма.

# 104
  • София
Черната орхидея на сляпо не!

https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-so-scandal-eau-de-parf … _campaign=product

So scandal 108 лв 80 мл

Общи условия

Активация на акаунт