Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 837
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 260
Milen , сайта на Висша козметика , не може да се отвори . А на фейсбук страницата им , не виждам никъде, мостри и цени ! Може ли малко помощ ! Благодаря !!
meri 123 , с какво мога да бъда полезен? На този телефон 089 633 4664 или пиши на месинджъра, отговарят почти веднага.  Страницата им във фесйбик има проблем.

# 1 261
Гледам този тестер на хубава цена, дали е читав сайта?
https://discountmarket.eu/product/yves-saint-laurent-black-opium … _source=pazaruvaj
Забрави го този сайт завинаги!

# 1 262
Сякаш ми се видяха Diptyque и Carner Barcelona в Elinor.

# 1 263
Мисля,тази цена на новия Ла бел ще да е добра
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-aromati-eau-de-parf … -50ml-2021-636636

# 1 264
От къде тогава да си купя оригинален тестер на  Black Opium?

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:31 от Киф

# 1 265
# 1 266
Четете първия пост!!!

# 1 267
  • Стара Загора
Milen , сайта на Висша козметика , не може да се отвори . А на фейсбук страницата им , не виждам никъде, мостри и цени ! Може ли малко помощ ! Благодаря !!
meri 123 , с какво мога да бъда полезен? На този телефон 089 633 4664 или пиши на месинджъра, отговарят почти веднага.  Страницата им във фесйбик има проблем.

Благодаря ! Аз предположих ,че някъде има изброени отливките -по имена ,и с цена ! Та затова ....

# 1 268
Благодаря ! Аз предположих ,че някъде има изброени отливките -по имена ,и с цена ! Та затова ....
Най-добре да ги питаш по тел. Може и през месинджър, но на мен ми отговарят с известно  закъснение.

# 1 269
Как стои въпросът с връщане от Нотино? До сега никога не ми се е налагало,но тази сутрин поръчах,а получих продукта за подарък преди малко.Утре ще е при мен пратката, платих с карта. Ако откажа директно доставката в спиди ,нотино ще ми възстановят ли сумата? Идеи как да процедирам?

# 1 270
Отказваш поръчката и им се обаждаш, че я отказваш, ще ти възстановят сумата по картата до 2 дни след като получат обратно пратката.

# 1 271
Доволна от Делириум 🌸:

# 1 272

По-добра до момента не е имало.

# 1 273
Shay & Blue ❤️ Доставката до тук ми излезе... 7 лв. До англ.адрес - безплатна.
Донесоха ми ги на вратата. Нямам сили да пробвам нищо, лягам и заспивам безпаметно. Когато мога ще ги пробвам и ще пиша, ако някой се интересува
Скрит текст:

# 1 274
Как стои въпросът с връщане от Нотино? До сега никога не ми се е налагало,но тази сутрин поръчах,а получих продукта за подарък преди малко.Утре ще е при мен пратката, платих с карта. Ако откажа директно доставката в спиди ,нотино ще ми възстановят ли сумата? Идеи как да процедирам?

Писах на Нотино, че се отказвам от поръчката. Отговориха ми, че щом като е платена с банкова карта, единственият вариант е да се обадя на куриерската фирма и да откажа получаването на пратката. Така и направих. Мисля, че след около седмица Нотино ми възстановиха цялата сума по банковата сметка.

Общи условия

Активация на акаунт