Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 843
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 335
Видя ли го наличен?

# 1 336
Аз го видях – имаше от 1 до 3 бройки, но свърши за секунди. Беше и на добра цена около 73 лв.

# 1 337

Аз го видях, само докато се почудя 2-3 минути, на финалната стъпка на завършване на поръчката и..... количката ви е празна. Е гаси хиените бродят тука:smiley: За девет минути ги разграбихте.
С риск пак да ми затрият поста ще питам има ли общо с Angel-а?

# 1 338
Не, няма общо.
Аз понеже и мейл не съм получила, затова ви питах, че понякога бъгаво дава наличност.
А от сайта пазаруват от 10 държави, не знам дали вече не и от 2 континента Joy, затова НУКИ свършват, не само заради бг мамите

# 1 339
Не, няма общо.
Аз понеже и мейл не съм получила, затова ви питах, че понякога бъгаво дава наличност.

Вчера пак се появи, но нито вчера, нито днес имам мейл за наличност.

# 1 340
Не, няма общо.
А от сайта пазаруват от 10 държави, не знам дали вече не и от 2 континента Joy, затова НУКИ свършват, не само заради бг мамите

И аз нямах мейл.

# 1 341

Щях ли да публикувам? Thinking Добре, че имам свидетели Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 1 342
Kissing Heart Няма да стигаме до съд.
На мен при рефрешване (преди едни дни) на друг неналичен, ми показваше за секунди наличност 1-3, но слагам в кошницата и ...никой. И така над 10 пъти, а продуктът със сигурност няма как да се е появил. Останах си със сърцепляскането

# 1 343
В Дъглас, ако някой не е видял и споменал тук - TRY FIRST - ТОП ПРОДУКТИ НА ИЗБРАНИ МАРКИ. При добавяне в кошницата ви изпращат безплатна мостра на избрания продукт.Ако продуктът не отговори на вашите очаквания, може да го върнете безплатно (неотварян) в рамките на 90 дни, като няма нужда да връщате и мострата.

# 1 344
  • BG-DE
А може просто да поработят в посока да продават мостри без забележки. По изключение са им точно пълни.
Може вината за непълните мостри да не е в тях, в поръчките ми от Flaconi винаги има мостри, фабрично запечатани и няколко пъти ми се случи да са полупразни, никой не ги е пипал, защото аз разкъсах опаковката, така че вероятно е фабрично.

# 1 345
В Парфимо пак се появи Elie Saab Royal 10мл. и докато намеря нещо за допълване, свърши Joy. Когато бяха налични всичките, само него не го взех и сега ме е яд. Потгових си вече кошницата за него Joy.

# 1 346
  • Стара Загора
В Дъглас, ако някой не е видял и споменал тук - TRY FIRST - ТОП ПРОДУКТИ НА ИЗБРАНИ МАРКИ. При добавяне в кошницата ви изпращат безплатна мостра на избрания продукт.Ако продуктът не отговори на вашите очаквания, може да го върнете безплатно (неотварян) в рамките на 90 дни, като няма нужда да връщате и мострата.
Аз така поръчах новия на Джими Чу и други неща покрай него. Утре като дойде ще го тествам и ако не ми допадне, ще го върна. Това е много добра опция според мен. При този Ковид, всичко затворено и няма къде да се тестват.

# 1 347
1-3 броя в парфимо обикновено е един брой, който изчезва светкавично
от вчера имам чудесно попадение - докато направя поръчката, парфюмът изчезна от сайта, а фактурата ми беше само за... доставката му Grinning
т. е. действайте бързо и не се колебайте, ако искате нещо
(поръчката я анулираха разбира се)

# 1 348
Да ви попитам за parfimo. bg, платих си по банков път. Обаче на основание пропуснах да напиша номера на поръчката, а написах само парфюм. Пуснах поръчката в събота, но до днес пише, че в спиди е постъпила информация за пратка и това. А, днес реално е 3-ти работен ден. 🤔 За първи път поръчвам и съм в чуденка, дали да не попитам и да поясня за номера на поръчката ми?

# 1 349
Е, за да не се притеснявате, звъннете и питайте дали всичко е наред с плащането и да ви потвърдят номер на поръчка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт