Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 051
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 330
tuali, моля сподели и за твоите аромати как ги намираш - мисля, че не само на мен ще ми е интересно ....

# 331
Миленски, моля сподели няколко думи за аромата - изобщо не го познавам, а го пропуснах.....
Не съм Миленски, но мога да споделя: Много добре блендиран дует между ванилия и цитруси (бергамот+ джинджифил) а единия да вземе основната роля, а другия, но някак си меко и интелегентно. След около 2ч. (при мен)на сцената остава меката ванилия и така до края. Трайност и проекция: средни.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 11:24 от e_luchik

# 332
Viki_123, цената е объркана, съветвам,  който го желае да го вземе, няма да е за дълго. Simple Smile
Актуализираха я почти веднага, но успях да поръчам. 😎   Дано не ми се налага да си пиша пак с Дебора ☺
Не познавам този митичен парфюм, но четох, че има люляк в него, а аз напоследък съм много "увлечена" от тази съставка.

# 333
Аз не успях...докато се начудя. Ще си чакам Portrait of a lady. Но ме съмнява точно него да намалят. Simple Smile Днес ще отида до Делириум да тествам другите намалени.

# 334
Леле, тези наистина коригираха цената на 100мл En Passant! Прави бяхте, че май е било грешка! Дано не ми го откажат...

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 11:47 от tuali

# 335
Актуализираха я почти веднага, но успях да поръчам. 😎   Дано не ми се налага да си пиша пак с Дебора ☺
Не познавам този митичен парфюм, но четох, че има люляк в него, а аз напоследък съм много "увлечена" от тази съставка.
Много обичам  в този момент да кажа - Честито на късметлиите! Simple Smile Flowers Hibiscus

Люлякът в този парюм е божествен, но за мен е прекалено нежен и женствен. Затова ще си го пръскам от 10 мл. Завиждам ей! Simple Smile

И да снимаш и споделиш, че Miyako прави разследване на цвета. Flowers Hibiscus

# 336
Леле, тези наистина коригираха цената на 100мл En Passant! Прави бяхте, че май е било грешка! Дано не ми го откажат...

И аз поръчах. Дано Дебора да не ни пише с извинения..

# 337
И аз поръчах. Дано Дебора да не ни пише с извинения..

Айдееее,  люляка ми замириса..mimozata и ти ли? Прекрасни сте ей, не спи никой тук!

Дебора не знам дали ще ви пише, но тези които са направили грешката ще им мирише на люляк всеки месец. Simple Smile

# 338
Някой получи ли Alien Eau luminescent от Парфюми-шоп? На мен ми го отказаха.

# 339
Някой получи ли Alien Eau luminescent от Парфюми-шоп? На мен ми го отказаха.

И на мен. Уж ще пазят поръчката и когато има наличност, ще ми се обадят.

# 340
  • Пловдив
Моят е в Спиди и ще ме изчака там до понеделник.

# 341
На 6, 7, и 8-ми март - 20% отстъпка L'Erbolario (във всички физически магазини) за всички парфюми, душ гелове и кремове за тяло.

Скрит текст:

# 342
Безплатна доставка от сайта на Xerjoff за 8-ми март, вижда ми се малко след “ ударите” от вчера и днес 😊
Creed ще вдигат цените на някой парфюми от април

# 343
Честити нови парфюмни радости на всички!
Аз останах само с Lalibela, другите два на Nishane ги отказах. По мнение на мой близък който има Ani и познава вкуса ми,беше категоричен, че и двата парфюма не са за мен.
Утре като взема Lalibela  ще пиша.

# 344
Честити нови парфюмни радости на всички!
Аз останах само с Lalibela, другите два на Nishane ги отказах. По мнение на мой близък който има Ani и познава вкуса ми,беше категоричен, че и двата парфюма не са за мен.
Утре като взема Lalibela  ще пиша.
.... и аз като се позачетох установих, че ще са доста тихички за теб Simple Smile
задължително сподели за Lalibela ....

Общи условия

Активация на акаунт