Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 045
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 345
Честити нови парфюмни радости на всички!
Аз останах само с Lalibela, другите два на Nishane ги отказах. По мнение на мой близък който има Ani и познава вкуса ми,беше категоричен, че и двата парфюма не са за мен.
Утре като взема Lalibela  ще пиша.
.... и аз като се позачетох установих, че ще са доста тихички за теб Simple Smile
задължително сподели за Lalibela ....
Ще пиша, но много ме е яд, че няма  капачка Angry
Дето вика една приятелка, парфюм без капачка аналог на хубаво гадже но без зъби Joy

# 346
  • при морето
Аз получих преди малко Nishane Ani,тестер,с капачка и с празен ход,фабрично не е пълен до горе обаче.По първи впечатления  ми е тих,доста прибран е за моя вкус и май ще ходи в размените...

Очаквах по-интензивно излъчване,незнам аз ли нещо не съм в ред.По спомен от тестване много силни и красиви ми бяха и като шлейф и като интензитет Ambra Calabria,Pasion Choco,Afrika Olifant,другите вече съм ги забравила.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 16:58 от Winter fairy

# 347
Промоцията в Сефора за всички марки парфюми ли важи или има ограничения пак?

# 348
Честити нови парфюмни радости на всички!
Аз останах само с Lalibela, другите два на Nishane ги отказах. По мнение на мой близък който има Ani и познава вкуса ми,беше категоричен, че и двата парфюма не са за мен.
Утре като взема Lalibela  ще пиша.
.... и аз като се позачетох установих, че ще са доста тихички за теб Simple Smile
задължително сподели за Lalibela ....
Ще пиша, но много ме е яд, че няма  капачка Angry
Дето вика една приятелка, парфюм без капачка аналог на хубаво гадже но без зъби Joy
Това по въпроса с "осакатените" парфюми както ги наричам .... и най-божествения сок да е няма ли капачка или е пълнител - далеко от него ....

# 349
Промоцията в Сефора за всички марки парфюми ли важи или има ограничения пак?
Не са посочили ограничения, но знае ли ги човек... освен ако не са само тези от снимката.
Скрит текст:

# 350
Писах им, звънях им, ама всички сме запознати как отговарят😁

# 351
Днес си получих от магазина на Елинор този тестер и вече съм на Мавриций Wink

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 10:04 от _Savina_

# 352
В Парфюм-шоп са заредили част от Collections Maison Christian Dior. Цена 349 лева за тестер, не благодаря!
В сайта на Диор са 200 евро.

# 353
Аз получих преди малко Nishane Ani,тестер,с капачка и с празен ход,фабрично не е пълен до горе обаче.По първи впечатления  ми е тих,доста прибран е за моя вкус и май ще ходи в размените...

Очаквах по-интензивно излъчване,незнам аз ли нещо не съм в ред.По спомен от тестване много силни и красиви ми бяха и като шлейф и като интензитет Ambra Calabria,Pasion Choco,Afrika Olifant,другите вече съм ги забравила.
Ani наистина е доста прибран и тих. Беше малко разочароващо, предвид цената, но аз го купих преди нова година от elinor.

# 354
  • София
В Парфюм-шоп са заредили част от Collections Maison Christian Dior. Цена 349 лева за тестер, не благодаря!

Познавам тази колекция отлично, но отваряйки снимката на един от парфюмите, виждам определено снимка на менте. За останалите не мога да преценя. Наскоро във физически магазин близо до Парадайс видях ментетата на 4 от топ ароматите от тази линия и бяха по около 200 лв, което за менте си е направо наглост.

# 355
Снимките не изглеждат да са авторски.
Има и Диор за 1000+лв, ако е менте...

# 356
Познавам тази колекция отлично, но отваряйки снимката на един от парфюмите, виждам определено снимка на менте.
Може ли да бъдете по-конкретна и да визуализирате твърденията си?! Благодаря предварително!

# 357
  • До сърцето...
Пореден плюс за makeup, получих Cashmere musc Ajmal, нямам забележки. Благодарна съм за това попадение. Отивам да го разносвам, дано да се разберем.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 19:17 от Радика

# 358
Взех си Alien Sunessence Or d'Ambre и мисля, че ще си го оставя. За мен той е минал покрай Alien, но мнооого отдалече. Бутилката е красива като на всеки Alien, но аз другите, които съм пробвала не мога да нося. Според дадената във Фрагрантика пирамида, за моето обоняние първите две съставки липсват и започват директно от орхидеята. Накратко: това е различен от първообраза парфюм.
Изпратен е в кашон, в който биха се побрали точно 12 кутийки с парфюм като тази... Увит само в едно меко листче, не бабъл фолио и свободно лангъркащ се в кашона, не е добре това. Кашонът е пробит от едната страна, парфюмът не е наранен.

# 359
  • София
Снимките не изглеждат да са авторски.
Има и Диор за 1000+лв, ако е менте...

Не би ли следвало Парфюми шоп да публикуват такива снимки ( все едно дали авторски техни или не), които да отговарят на продукта, който предлагат и който клиента получава!?

Може ли да бъдете по-конкретна и да визуализирате твърденията си?! Благодаря предварително!

Погледнете снимката на Суфлето в сайта на Диор и в този на Парфюми шоп - разликата е очеизвадна. Такива снимки има из разни турски сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт