Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 905
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 420
Ако притежавате Chanel Coco Mademoiselle и имате съмнения, може да ви е интересно. Simple Smile Помня в темата имаше дебат относно Chanel в някои бг сайтове.
https://youtu.be/ZsU6RUHJWhQ

# 421
Naxos не беше от тези с надутите цени, стори ми е се изгоден спрямо това, за колко се продава обикновено. Но ме фрапираха Bouquet Ideale, Fiore d'ulivo и още някои...

# 422
Arusi, в предни казуси с парфюми шоп и върнати артикули,  съфорумци бяха писали, че им възстановяват 80% от стойността. При теб знаеш ли как ще е?

Аз упражних правото си само на преглед. Не съм пробвала парфюма, не съм извършила плащане. Платих  3.50  куриерската услуга.
За някой може да е снобизъм , но без кутия и капачка парфюма е грозен, създава ми кофти чувство и най-вероятно ще се отрази и на отношението ми към самия сок.

# 423
Ако притежавате Chanel Coco Mademoiselle и имате съмнения, може да ви е интересно. Simple Smile Помня в темата имаше дебат относно Chanel в някои бг сайтове.
https://youtu.be/ZsU6RUHJWhQ
Ауу, много благодаря. Имам един Chanel Coco Mademoiselle купен от Ибей. Имах някакви съмнения (и аз не знам защо, може би парфюма е реформулиран?) и така го "подхвърлих" парфюма назад в шкафа. И понеже имам достатъчно, не се върнах към него. Не съм го купила на ниска цена и затова леко ме беше яд. Само че сега при проверката се оказва, че съмненията ми са неоснователни Simple Smile Минава на преден план за ползване.

# 424
За мен липсата на капачка е минус само, ако капачката е нещо особено като дизайн (примерно капачките на Orzia L Legrand или Chopard Love Chopard, топките на Killian- някои парфюми просто не са същите без капачка), или ако съм абсолютно сигурна, че това е моя бъдещ signature scent.  В случая с Мемо-то, което получих от парфюми шоп, никак не ми пречи липсата на капачка:
1. капачките им не са нищо особено. 2. имам друга бутилка, чиято капачка бих мога да ползвам след като го свърша.
3.цената беше супер. 😀
И най - яката опаковка и капачка обаче не може да компенсира лош парфюм или такъв, който не харесвам. Нито пък би ми попречило да го харесвам и нося, ако няма горните атрибути.
Happy camper съм отвсякъде.

# 425
  • by the sea
За мен също е минус да няма капачка.
Ако няма наличен парфюма освен като тестер, бих попитала дали той е с капачка щом е важно за мен.
В момента чакам тестер от makeup, пишеше си че е с капачка.

# 426
.

Някой беше писал за комуникацията с "Парфимо": много бързо реагираха на мой мейл в събота вечер. Последната ми поръчка дойде за броени дни (два или три).

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:09 от Oyasumi

# 427
Дебора ми потвърди и на мен и благодари, че "отново се виждаме", макар да не си бях правила акаунт миналия път.
Та, явно няма да отказват сбърканите En Passant-и и ще ги пратят! 🥳🥳🥳

# 428
Това пак ли са някакви специални изненади на parfumi-shop, преди 40 мин. получавам мейл да не пропусна промоциите  и като цъкна....Опа, грешка... Simple Smile, те вече ги няма Simple Smile

От яд се нафръщях с PDM Delina и сега е лудница покрай мен!

# 429
Aramis Caligraphy Rose се появи отново в брасти, около 110 лв излиза Simple Smile))

# 430
  • София
Много неща получих последните седмици, но не мога да ги тествам, защото все още не си усещам моите парфюми добре, а получените са насляпо и няма смисъл.
Вчера ми звъннаха parfumi-shop, че някой е отказал Nishane Vain Naive и го приютих. Днес го взех и пръснах, въпреки забраната от моя страна. Изненадах се, че хващам някои нотки и то доста дълго време. Нямам търпение! Наистина искам да си пробвам парфюмите Imp
А от Парфимо получих John Varvatos Vintage. Очаквах да пътува седмица, но пристигна по-рано от обикновеното за сайта. И него пробвах, но обонянието ми го няма и пак безсмислено.
Ако има нещо интересно в makeup, ще се радвам да споделите. Искам да си използвам отстъпката за рожден ден Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 09:13 от FatalSnare

# 431
....
Ако има нещо интересно в makeup, ще се радвам да споделите. Искам да си използвам отстъпката за рожден ден Stuck Out Tongue Winking Eye
и аз също търся нещо интересно от там по същата причина Simple Smile
Скорошно връщане на обонянието 🍀

# 432
  • Sofia
И аз поръчах Rose prick от Делириум, отдавна го искам.  Ако не ми го  откажат значи системата им има опция за резервиране. Сутринта го сложих в кошницата, но цената се появи без намалението и не поръчах.  Вечерта го търсих да  проверя пак цената и го нямаше. Тъкмо да цъкна хикса на сайта и до него видях 1 в кошницата,  Rose prick ме чакал там на оферта цял ден. Как да не го взема. Joy

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 23:31 от Karen

# 433
https://www.parfimo.bg/guerlain-shalimar-souffle-intense-eau-de- … um-za-jeni-50-ml/
Парфюмни хора, ако някой го търси и още не спи...😉 Аз съм му голям фен и просто не устоях на изкушението. Но съм решила да си наложа една малко по-дълга парфюмна диета, щото нещо доста попрекалявам напоследък. Знаете как е, изкушения дебнат от всеки ъгъл🌷🙄🙃

# 434
Успях да грабна едно Soufflé de Parfum Intense Guerlain.
Ако някой, който го иска, не е успял, нека ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт