Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 905
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 405
дами и господа, за пореден път - темата не е за препоръки на парфюми и описанията им, а за сайтове, поръчки, цени, доставки, рекламации и т. н.
Парфюмни размисли и страсти - 258

# 406
В Parfium.bg има интересни предложения, на интересни цени.
Отстрелях една Mancera Choco Violette  за 104.49 лв., благодарение на споделените мнения тук.
Благодаря на kopche и Deetron.

# 407
  • виртуално
Получих Alien Or d'Ambre от парфюмишоп, но оставих аромата да престои за да да обективно мнение.
1. Опаковането е под всякаква критика, парфюма беше в огромна кутия без никакво уплътнение.
2. Като видях кутията, направо се усъмних какво получавам. За първи път виждам толкова минималистична тестерска кутия на Alien

3. Шишето е леко по-златисто , но разликата не е фрапантна. Все пак старият ми е на 8г и е възможно да е поизбелял. Иначе няма други разлики в маркировката и кодовете
4. Ароматът ми се срува по-лек, което според мен значи че е доста по-скоро произведен
Ще го задържа , със сигурност не е менте, но продължавам да се чудя откъде ги извадиха

# 408
И мен ме изненада малката опаковка, но нямам база за сравнение и въобще не знаех какво да очаквам.
 Благодаря, че сподели паралелния анализ Hug

Edit: Потърсих в нета снимки на този тестер - да,  с такава малка кутийка е

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:57 от Фръц!

# 409
Мога ли да откажа поръчка от Елинор? Събота и неделя не отговарят на телефона..така е като пазарувам импулсивно. 😃

# 410
  • Бургас
Можеш много ясно, звънни им в понеделник сутринта и я отказвай.

# 411
  • До сърцето...
Минус от мен за Парфюми-шоп.
От въпросния сайт се опитваше да поръча парфюм колега, по моя препоръка. Подсказах му кода за 8% отстъпка, накефи се (то човек обича да е на келепир). Но като стигнахме до оформянето на поръчката  - не даваше възможност за завършване на поръчката (от този бъг и други се оплакваха), пробвахме няколко пъти, не ставаше и се сетих да се обадим по телефона.
Мило момиче ни увери, че ще оформи поръчката "на ръка", така да се каже, и че ще отрази и отстъпката (march8), която си беше 20-на лв все пак .

Ами днес получавам СМС от Спиди, парфюма е без отстъпка. Не че ми е за тези пари, но и пред колегата ми е кофти, а и въпроса е принципен все пак. Да беше казала, че няма да има редукция на цената, а така малко излъгана се чувствам. Дори като човек, който препоръчах сайта на друг.

Следващият път ще имам едно наум. Ако има следващ път де...

# 412
Аз съм променяла стойност по наложен платеж. Ако ти се настоява и искаш да я получиш,  може да говориш пак в понеделник.
Иначе този бъг си го има. Първо трябва да сложиш в кошницата, после код, после да се впишеш в профила.

# 413
Да докладвам за Лалибела - и моя парфюм се разхождаше спокойно в кутията. Няма фолио, хартия или каквото и да било да уплътни. Липсата на кутия мога да я преглътна, но и капачка....за 220 лева ми идва в повече за това я върнах. Поръчах от Делириум Tom Ford, Rose Prick и  Black Orchid Parfum.. Очаквам ги с нетърпение. Simple Smile

# 414
И двата аромата, които си поръчала са страхотни ! Много ги харесвам-Орхидеята не е толкова остра като edp, а Розата е приказка 😊
Аз още й се чудя на Розата, Прасковата и Soleil Blanc...разТроена съм ....😁

# 415
И двата аромата, които си поръчала са страхотни ! Много ги харесвам-Орхидеята не е толкова остра като edp, а Розата е приказка 😊
Аз още й се чудя на Розата, Прасковата и Soleil Blanc...разТроена съм ....😁

Прасковата при мен не е трайна за това я подминах. Солей бланк го имам.
Розата в сайта е на редовна цена, пуснах запитване и почти веднага ми се обадиха с предложение да ми я изпратят от магазините. За мен е без значение, важното е, че ще я получа  на промоционална цена.
ТАКА СЕ ПРАВИ! Така се печелят клиенти!!!
Ако решиш да я поръчаш ще ти дам телефон и дамата веднага ще я пусне с Еконт.

# 416
  • София
Ради, аз имах подобен случай преди време с парфюми-шоп. Обадих им се и веднага коригираха цената на наложения платеж. Върнаха ми обаждане, след като бяха говорили със Спиди, че цената е коригирана и мога да отида и да си взема поръчката.
Обади им се в понеделник сутринта.

# 417
Arusi, в предни казуси с парфюми шоп и върнати артикули,  съфорумци бяха писали, че им възстановяват 80% от стойността. При теб знаеш ли как ще е?

# 418
Тъкмо се чудех само на мен ли ми добавя в кошницата Rose Prick на редовна цена /329 вместо 230 ?!?! / Когато поръчвам се чувам с момичетата - страхотни са.Докато нямаше сайт поръчвах в Инстаграм .
А пратките с такъв трепет ги  отварям, перфектно опаковани, мирише на лукс,  чувствам се wow...а като чета как ви изпращат тези скъпи аромати без капачки и кутии, желанието ми се убива ....
Не съм Arusi, но би трябвало да й възстановят пълната сума, защото ги връща без да ги е ползвала ....
Аз върнах парфюм защото не ми хареса аромата  / беше сляпа покупка / и ми възстановиха 80 процента от сумата.
Сега друго ми е интересно.Снощи в пристъп на умопомрачение поръчах Naxos от Елинор.Пише, че ще е при мен на осми.Поръчката ми стои със статус нова, аз реших да я откажа/ заради надутите цени , а и не знам как мирише този аромат/ , но никой не отговаря отсреща.Щом ще получа пратката в понеделник, би трябвало да я пуснат днес.Мила съфорумка днес ми пусна проба Naxos- ако не ми хареса от пробата, ще мога ли според вас да го върна, без дори да отварям кашона, за моя сметка, разбира се ....

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 17:21 от macadamia

# 419
  • До сърцето...
magicjo, Flowers Cherry Blossom Благодаря, ще пробвам. Да, сега се сетих, че беше писала.

Общи условия

Активация на акаунт