Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 440
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 765
  • виртуално
Получих трите минита от Парфимо за 4 дни.
И трите са спрей. Супер сладки шишета

# 766
  • by the sea
Момичета, след като се презаредих с Kenzo Amour Florale  вече мога да  споделя- това е невероятно свежо парфюмче, заместител на Dior Cherie L'eau , честно казано го взех за заместител на моя любим и пенсиониран  J'adore Cologne Florale и наистина -99% същия, че и с добра трайност. 
Лятото ми беше signature и така да страдах , че го нямам...постоянно получавах комплименти за плажното ми масло колко хубаво миришело и аз.. казвам ъъ...не това  е Dior  Grinning

п.п.  объркала съм групите.. Rolling Eyes за да не е тотален спам - поръчах от parfimo.bg  и от makeup Kenzo Amour Florale

в brasty.bg има хубави цени в момента ,ще спомена няколко, които ми се виждат изгодни но има и още много :
Shalimar Souffle edp  50ml - 73.76лв
Mon Guerlain EDT   100ml  -  79.95лв
Mon Guerlain Florale 100ml -116.59лв

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 13:02 от RedPanDa

# 767
Мостри на Mugler Les Exceptions от Elfragrance.bg
http://www.elfragrance.bg/advanced_search_result.php?keywords=Mu … s&x=9&y=8
Доставка за 1 ден:smile:
Oriental Express
Wonder Bouquet
Cuir Impertinent
Fougere Furieuse

# 768
И аз поръчвах от тези мостри от елфрагранс, заедно с още няколко, днес ги получих, една имам и подарък.

# 769
Аз пък си получих мострите от Jaques Fath и 4 от Aqua колекцията на MFK. Днес ще съм на морска вълна Sunglasses
Скрит текст:

Денси, в италианския бутик правят ли намаления по празници? Предполагам, че отговорът е не, но тая плаха надежда Smiley

# 770
Не, никога.

# 771
  • Пловдив
А в Делириум какви намаления правят през годината? Спомням си, че миналата година имаше и на Джо Малоун (не си спомням, дали и Килиън не участваха по едно време), но понеже беше само физически магазин в София, не съм се постарала да запомня.

# 772
от къде най-изгодно купувате rasasi и lattafa?

# 773
Lattafa от emag. Rasasi от notino. Допълвам се, че brasty също имат добри цени в момента.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 17:12 от Аlly

# 774
Sprayparfums са шипнали парфюма ,без повече мрънкане.Пробваха ,не мина .Чакам си доставката ..
На каква цена са минитата?
Да похваля Делириум ,сайта им още не ме кефи,поръчах по телефона Rose Prick Sparkling Heart исках и 2 конкретни мостри ,получих ги.

# 775
Аз пък не си получих мострите от Делириум. Обадих им се и уж ми обещаха да ми ги изпратят допълнително, но все още не съм ги получила. Ще видя дали ще ги пратят другата седмица или ще се наложи да ги подсещам.

# 776
  • София
Много изгоден тестер на червеното кубче на Narciso Rodriguez в EDT вариант: Narciso Rouge edt

# 777
Във връзка с Делириум, аз съм много доволна от бързината до опаковката. Получих и двете мостри,които бях избрала.

Скрит текст:

# 778
  • София
Някой скоро спомена, че си е купил Cherry in the Air Escada. Може ли да сподели откъде? Отдавна го търся безуспешно.Flowers Four Leaf Clover

# 779
5 поръчки и покупки от Делириум и нито една мостра😄
Ами само ако имат намаления и то добри ще пазарувам от тях. Като не искат да ме зарибяват по други продукти😀

Общи условия

Активация на акаунт