Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 434
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Аз цъкнах един John Varvatos Oud на 29 лв., мерси Ellinor*.
След като видях тази добра оферта, ходих да го тестам - имайте предвид, че е много слаб като проекция.
Това е всеизвестно за този бранд, но за цената си и бъдещия ползвател ще е достатъчно добре.. Преценила съм, но благодаря все пак. А Вие къде го тествахте?

В Нотино.

# 751
Здравейте, нахълтвам и тук с молба да ми помогнете да намеря 50мл Dior Pure Poison на поносима цена. Трябва да върна жест, дамата си избра това...

# 752
https://www.notino.bg/guerlain/guerlain-shalimar-souffle-intense … a-za-zheni-50-ml/
За който го иска и който не успя да го купи миналата седмица- с код notino 8 се получава екстра цена🌹

# 753
В make.up ми изписа това, поне за мен е ново и май само Нотино имат подобно намаление за втори продукт:

zvan, благодаря, предположих. За 30 лв. е екстра, за 146 - не, мерси. Simple Smile Нотино преди време предлагаха на абсолютно нормални цени марката, но сега са ги надули яко, защото вече не съществува..

В parfimo мернах изгоден тестер Zadig & Voltaire This is Her! за 58 лв.

# 754
Joy

А в парфюми шоп са продали BR540, така че няма причина да го предложат следващия път на препоръчаната от мен цена Simple Smile
Edit: Там си е.  Търсачката им не бива, както и тази на Елинор
Няма никакъв шанс да го продадат. В бутика в София е 380 лв.,получаваш го за ден  с куриер страхотно опакован и ти подаряват мостри.

# 755
Защо изобщо се моря да ги хваля makeup, като то си е факт, че се справят много добре. Този път ме посети  мил куриер и ми връчи This Is Not A Blue Bottle 1.3 на Histoires de Parfums. (15мл.)

Личи си, кой може да прави мини парфюми! Чудих се, чудих се, какво толкова хубаво в този сок  и по едно време гледам  Жюлиен Раскине, чак тогава разбрах какво ми се е случило! Heart
Скрит текст:
От много време си чакам любимеца  Fidelis, но уви. Sad

Май днес един и същ куриер ни е посетил с една и съща поръчка 😂
Но аз като tuali наблегнах на количеството 😎

# 756
  • София
Аз чакам This is not a blue bottle 1.2, но там малки размери нямаше. Огромно бутилчище 120 мл, цял бидон.

# 757
Парфюмни,от къде в България мога да поръчам мостра на Делина?🌸

# 758
Засега не се продават мостри.

# 759
  • София
Този сайт читав ли е https://discountmarket.eu/

# 760
# 761
Всичко е на цена 70-80лв. И том форд и келвин клайн... Дали е читав според вас?!
Разбира се, че не е.

# 762
  • София
Не мога да разбера как тогава се рекламират толкова смело? Междувременно получих поръчката от makeup - доволна съм!

# 763
В елинор има Boucheron Rose d Isparta с кода цената е чудесна, има и комплект Musk Noir, в Парфимо е на същата цена , но в елинор има код.

# 764
В елинор с кода :
Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP
Обем: 100ml
84,28 лв.

Общи условия

Активация на акаунт