Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 390
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна/Лондон
Още един чудесен ден, пристигнаха Orlov парфюмите от 40%намалението..Много бърза доставка, мострите ги чаках повече. Ами страхотни са, красиви бутилки, добре опаковани и 3 мостри от Diamond колекцията. Имах само един на Орлов, той ми е летен, не го нося в студено, а тук Out of the box определено си е за студено, даже не и за тук, а за сняг, като в България. Точно този ме изненада много приятно, има чудесно ванилено начало, гушливо такова, а сега, 3 часа на кожата ми по късно остана дим, пушек,дърво - едно към едно с началната нотка на Jo loves Smoked Plum and leather. Само дето последния омеква после и пушека на се усеща толкова, а при Out of the box e в края тая опушеност. Яд ме е сега, че не поднових  Jo Loves като ми свърши и не мога да сравня точно, а карам по спомен.

# 736
Влизам да се отчета с първа поръчка от Elinor.bg
и заслужено браво за тях. Определено ще продължа да пазарувам от сайта им с удоволствие.
Поръчка от 10 Март 23.30ч днес на обяд беше при мен!

Black Perfecto by la petite robe noire Guerlain
Парфюма е прекрасен - наслада за сетивата и при мен доста мощен Heart Eyes  Бутилката е истинско бижу! Heart На капака на кутията си има код за регистрация в сайта на Guerlain.
Много съм доволна Sunglasses

# 737
Защо изобщо се моря да ги хваля makeup, като то си е факт, че се справят много добре. Този път ме посети  мил куриер и ми връчи This Is Not A Blue Bottle 1.3 на Histoires de Parfums. (15мл.)

Личи си, кой може да прави мини парфюми! Чудих се, чудих се, какво толкова хубаво в този сок  и по едно време гледам  Жюлиен Раскине, чак тогава разбрах какво ми се е случило! Heart

От много време си чакам любимеца  Fidelis, но уви. Sad

Ооо, честит! Това мини се оказа истинско чудовище и беше моя gateway към 120мл бутилка. 😀 Отново любезно оферирана от мейкъп.бг. Жесток парфюм е това. Същия този парфюмер има един подобен парфюм за Jusbox 😉
Дойде ми сетът на Eight&Bob от Елинор, както бяха обещали, за десетина дни от дата на поръчката. Даже мисля, че по-малко им отне. Надлежно опаковани в бъбъл фолио и торбичка за цялата кутия. Много хепи! 😍

# 738
  • NE
Някой с положителен опит с парфюми от Amazon.de Продавача е Амазон. Досега съм поръчвала много, но никога парфюми. Немците са педанти и шанса да е оригинален е 99%. Дано не ме сполети този 1%.
https://www.amazon.de/-/en/Rodriguez-Pure-Musc-Parfum-Spray/dp/B … 2C229&sr=8-14

# 739
Tuali, да ти се връща! Ако нямаш място вече, знаеш къде да пращаш! Същият е направил моята голяма любов, която само чака код. Heart

Flower Fairy, а защо не от тук + кода : Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Като добавите превозвач, разправии....Simple Smile

Скрит текст:

# 740
  • NE

Flower Fairy, а защо не от тук + кода : Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Като добавите превозвач, разправии....Simple Smile

Скрит текст:

Може ли актуален код?

# 741
  • София
Pure Musc не бих поръчвала от чужбина, има го и в много български сайтове. В Парфимо също имаше разни подаръчни комплекти с него, май не са изчерпани все още. Навремето моя го поръчвах от Германия, но тук го нямаше все още.

# 742

Скрит текст:

Може ли актуален код?
Ето го:
Parfium.bg - код АКЦИЯ5 -5% отстъпка, валиден до 14.03.2021 за всички продукти.

# 743
  • NE
Момичета и момчета, благодаря. Поръчах от parfium.bg

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 19:34 от Flower Fairy

# 744
Момичета, благодаря. Поръчах от parfium.bg
...и момчета!

# 745
Joy

А в парфюми шоп са продали BR540, така че няма причина да го предложат следващия път на препоръчаната от мен цена Simple Smile
Edit: Там си е.  Търсачката им не бива, както и тази на Елинор

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 19:39 от Фръц!

# 746
Момичета, благодаря. Поръчах от parfium.bg
...и момчета!
Flower Fairy, всъщност, изцяло на момчето трябва да благодариш! Wink Златно!

Аз цъкнах един John Varvatos Oud на 29 лв., мерси Ellinor*.

# 747
  • NE
Milen™ огромнa благодарност. Едитнах се.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:44 от Flower Fairy

# 748
  • София

След като видях тази добра оферта, ходих да го тестам - имайте предвид, че е много слаб като проекция.

# 749
След като видях тази добра оферта, ходих да го тестам - имайте предвид, че е много слаб като проекция.
Това е всеизвестно за този бранд, но за цената си и бъдещия ползвател ще е достатъчно добре.. Преценила съм, но благодаря все пак. А Вие къде го тествахте?

Общи условия

Активация на акаунт