Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 802
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте, да похваля и аз makeup с поръчка пусната миналата сряда и получена вчера. Чудесно опакована в малко кашонче и допълнително хартия. Поръчах https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/This-Is … le-1-3-43416.html на сляпо и май сгреших. Идва ми доста мъжки и ще се разделяме. Иначе голям плюс за makeup. Ще продължавам да поръчвам изгодни неща

Дай му шанс с носене, невероятен е 1.3!

# 961
Днес изпуснах вълненията в темата и сега наваксах с четенето. Честити нови придобивки на всички и честити грабежи от днес. Ще очаквам с интерес разказ за Хаяти, по едно време го търсих денонощно...но ми мина истеричния стремеж Blush

# 962
  • Стара Загора
В какъв срок ви пристигнаха поръчките от Delirium? Поръчах някои неща на Jo Malone и съм нетърпелива Simple Smile
Моите дойдоха за един ден.

# 963
  • Чукарландия
Имаше ги в размените. Какви Атари търсите?
То беше налично за три секунди и свърши : Hayati

Метнах го в кошницата и като ми се завря един бъг в адресната книга, не ми приема адреса (на който съм поръчвала двеста хиляди пъти 🙄), докато го въведа наново и Макадамия(виновна!!! 😜) ми го отмъкна изпод носа... 🤣
На всичко отгоре и кода не ми приемаше, нооо аз съм VERY, VERY HAPPY защото един ангел (БЛАГОДАРЯ! 🌹) ще ми го изпрати! ❤️
Тааа, след толкова зор - щастлив край все пак!
Скрит текст:

# 964
Ехааа, обичам тази тема с такива истории! Hug
И на мен са ми спасявали д*петО, пръскам си Grand soir и си свиркам

# 965
Вчера направих поръчка с някои неща на Jo Malone от Delirium. Все още е със статус “приета”. За колко дни, приблизително получихте нещата си (извън София)? Нетърпелива съм Simple Smile

# 966
  • Варна/Лондон
В момента Нотино бг май няма код? Ако има го шернете, моля. 😜
notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  от 15.03.2021 до 31.03.202
. Много благодаря, веднага се възползвах. 🤗Знам, че ставам нахална, но и за Parfimo. bg ако споделиш, ще черпя. 😜

# 967
Провери тези:

parfimo.bg - код ONLINE11PROMO намаля с 11 лв. суми над 120 лв. валиден до 31.03.2021
parfimo.bg - код BG-SAVE-10 намаля с 10 лв. суми над 120 лв.

За мен 1 тирамису, ако хване някой код Joy

# 968
  • Варна/Лондон
Провери тези:

parfimo.bg - код ONLINE11PROMO намаля с 11 лв. суми над 120 лв. валиден до 31.03.2021

Непременно, с удоволствие, но съм объркала сайта, parfum.bg  било, https://parfium.bg, не че и в горния не си харесах нещичко. 😜

# 969
Имаше ги в размените. Какви Атари търсите?

Аз търся Аzora, видях го в размените, но ще ми е трудно с размяна защото не съм в България, затова предпочитам да го взема от сайт

# 970
  • София
Провери тези:

Непременно, с удоволствие, но съм объркала сайта, parfum.bg  било, https://parfium.bg, не че и в горния не си харесах нещичко. 😜
И за него има код - onlinepromo5 - 5% на всичко от 04.03.2021 до 31.03.2021

# 971
Вчера направих поръчка с някои неща на Jo Malone от Delirium. Все още е със статус “приета”. За колко дни, приблизително получихте нещата си (извън София)? Нетърпелива съм Simple Smile
Аз получих на следващият работен ден поръчката. Blush

# 972
Хвала на Български пощи, които днес бяха доставили на служебния ми адрес пратка с мостри от Maison Violet.
Пръснах преди малко от Un Air d’Apogée. Толкова ми е тютюнев, че все едно съм сдъвкала топка тютюн и съм я преглътнала с парфюм.
Ако на някого са му интересни:
https://www.maisonviolet.com/products/offre-decouverte
Има и отделна мостричка на Cycle 001. Доставката беше 2,00 или 2,50 евро.
А пликът мирише страхотно на виолетки.

# 973

Аз търся Аzora, видях го в размените, но ще ми е трудно с размяна защото не съм в България, затова предпочитам да го взема от сайт
Azora имаше при по-предното зареждане на Атари, някъде след 14.02 мисля беше. Ще трябва да следиш в Елинор, явно ще ги подържат в асортимента си.
Скрит текст:
Тази Азора от размените я и продаваха. Но може би много би се оскъпило с транспорт до твоята страна Thinking

# 974
  • Варна/Лондон
Провери тези:

И за него има код - onlinepromo5 - 5% на всичко от 04.03.2021 до 31.03.2021
Много благодаря, хвана кода, а не мога да платя с карта, праща ме в някакъв Epay, който иска рег, а не намирам такава опция, и се въртя вече 20 минути, и не мога да платя. Егаси и системата. Извинете за спама, ама съм си навила днес да поръчам. С Нотино всичко беше ток.

Общи условия

Активация на акаунт