Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 813
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 945
В момента Нотино бг май няма код? Ако има го шернете, моля. 😜
notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  от 15.03.2021 до 31.03.202

# 946
159 без код - с кода 136.74

Миленски , видях - все едно мен чакаше - ходих да пия кафе и с влизането в офиса чукнах и един брой ме очакваше...сега ако се и харесаме, ще е пълно щастие....
Така се прави, браво! Arusi е взела единия и ти последния. Laughing

На 95% ще е твой, там някъде в средата почва блаженството с меда сините сливи и цветята. Flowers Hibiscus

Arusi нищо  не купи. Арабски парфюм на сляпо никога!
Сега обаче ме хвана яд. Май имаше ревю на Ковачева за този парфюм, или  греша??? Много ме впечатли и го търсих по сайтове твърдо решена да го купя, но само в официалния  го намерих.  Сигурно не е този...

# 947
За този точно имаше пост Ковачева .

# 948
А какъв е сега кодът в Елинор, нещо не виждам на страницата им да има обявен код?
Също така да попитам за отстъпката в Дъглас за рожден ден, само на деня ли важи или в цялата седмица, в която е рожденият ден? Сигурно ще затворят моловете в София и се чудя кога да отида.

# 949
  • София
lovelinor

# 950
  • Франция
На 95% ще е твой, там някъде в средата почва блаженството с меда сините сливи и цветята. Flowers Hibiscus
Още на меда ме загуби Simple Smile Blue Heart

Дами, засичала съм го по европейски сайтове, може би ще излезе при търсене.

# 951
Бързо и акуратно опаковано от Елинор, на супер цена❤️

# 952
Скрит текст:
Още на меда ме загуби Simple Smile Blue Heart
Дами, засичала съм го по европейски сайтове, може би ще излезе при търсене.
Ти пък откога се казваш macadamia? Blue Heart

Добра цена: Mercedes-Benz Le Parfum

# 953
  • София
В Brasty
Една бройка на Chopard Vetiver D Haiti Au The Vert 100 ml на изглеждаща добре цена.
Която превари, за нея е Simple Smile

Chopard Vetiver D Haiti Au The Vert

# 954
Да споделя за поредната успешна поръчка от Мейкъп - Fig Man Carner Barcelona. Вчера пристигна, прилежно опакован Smiley Беше за подарък, поръчан на сляпо и много се хареса. Специални благодарности на Milen, за споделената оферта.

# 955
https://www.brasty.bg/aramis-perfume-calligraphy-rose-parfyumna- … da-uniseks-100-ml

Много добра цена , аз го взех на 130 лв.

kg ровя по доста сайтове за тия Атар-и и в Елинор нонстоп. Бях си наумила да поръчвам от официалния сайт.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 15:33 от mimozata

# 956
Имаше ги в размените. Какви Атари търсите?

# 957
Имаше ги в размените. Какви Атари търсите?
То беше налично за три секунди и свърши : Hayati

# 958
Здравейте, да похваля и аз makeup с поръчка пусната миналата сряда и получена вчера. Чудесно опакована в малко кашонче и допълнително хартия. Поръчах https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/This-Is … le-1-3-43416.html на сляпо и май сгреших. Идва ми доста мъжки и ще се разделяме. Иначе голям плюс за makeup. Ще продължавам да поръчвам изгодни неща

# 959
https://elinor.bg/product/attar-collection-the-queen-of-sheba
Отново налични 2 броя, но аз ще се задоволя с Hayati на този етап - 2 арабели и то на сляпо ще ми дойдат в повече

Общи условия

Активация на акаунт