Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 809
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 930
Елица, от твоя пост се подсетих за парфюма. Бях го загледала докато си търся пролетно-летен парфюм, но го бях забравила. Точно навреме. Laughing
На мен също ми напомня на нещо, но нормално. Определено е многопластов парфюм и ще е супер за топлите сезони.

# 931
В какъв срок ви пристигнаха поръчките от Delirium? Поръчах някои неща на Jo Malone и съм нетърпелива Simple Smile

# 932
# 933
Парфимо са смешни! Писах им за разходката на V Piguet и че не знаят какво продават. Аз доколкото смятам 4,90 и 4,90 е 9,80 лв! Те, обаче прецениха, че заслужавам 5 лв, не повече! Ок, аз приключих с тях, ако ще по два за левче да продават парфюмите.

# 934

Този път нарочно броих - три рефреш-а и свърши. Simple Smile

# 935
Аз го сложих в кошницата и докато попълня адреса изчезна Sad
Да похваля Делириум - изпратиха ми мострите, които не бяха ми пратили и даже още две (общо 4те, които предлагат за избор). Доволна съм от тях и пак ще поръчам.

# 936
# 937

аз грабнах последния - юхууууу
136.74 с код lovelinor

# 938
  • София
В Дъглас с отстъпката им от 20% вариантите на MAISON MARGIELA Replica излизат по 151лв. бройката.

# 939
159 лв. мисля, без код.

macadamia, видя ли, всяко парфюмно зло за добро! Flowers Hibiscus

# 940

159 без код - с кода 136.74

Миленски , видях - все едно мен чакаше - ходих да пия кафе и с влизането в офиса чукнах и един брой ме очакваше...сега ако се и харесаме, ще е пълно щастие....

току що получих потвърждение и по телефона, другата седмица живот и здраве ще го гушкам / душкам / Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:59 от macadamia

# 941
Дано се харесате, по това, което съм чела тук мисля, че е страхотно попадение.🥰
Ако не е твоя ми пиши. Аз звъннах на Елинор, казаха че най-вероятно ще го имат пак скоро.

# 942
Парфимо са смешни! Писах им за разходката на V Piguet и че не знаят какво продават. Аз доколкото смятам 4,90 и 4,90 е 9,80 лв! Те, обаче прецениха, че заслужавам 5 лв, не повече! Ок, аз приключих с тях, ако ще по два за левче да продават парфюмите.
На мен също не ми възстановиха доставка и връщане, само сумата на продукта въпреки че беше рекламация по тяхна вина. Ама какво от  това....

# 943
159 без код - с кода 136.74

Миленски , видях - все едно мен чакаше - ходих да пия кафе и с влизането в офиса чукнах и един брой ме очакваше...сега ако се и харесаме, ще е пълно щастие....
Така се прави, браво! Arusi е взела единия и ти последния. Laughing

На 95% ще е твой, там някъде в средата почва блаженството с меда сините сливи и цветята. Flowers Hibiscus

# 944
  • Варна/Лондон
В момента Нотино бг май няма код? Ако има го шернете, моля. 😜

Общи условия

Активация на акаунт