Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 793
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 990
ааа Милен,два месеца няма да чакам аз!Слагам му кръста на бакарата и губи шанс Wink

# 991
Бг пощи, противно на масата мнения са железни, особено що се касае до препоръчани пратки, както идват мострите на MFK. Ще дойдат, няма къде да отидат 🙃
Вие, като един заклет фен на Франсис Куркджиян, бихте ли ми казали, какво се случва с поръчката ви от Spray Parfums и има ли тя почва у нас?

Както казва едно френско гуру "а.к.а." En Passant?

Благодря
Ами май не е пратена още... Последно имам от 5ти март, че се обработва и че ще ми пратят нишан (уви, не парфюмен😆), когато я пратят. Сигурно им е мъчно да се разделят с него за толкова пари и се бавят по тая причина 😀. Ще пиша като дойде, ако...

# 992
Vivre e сайт с турски стоки. Като гледам цените на тия TF... Няма начин просто!

# 993
Сега отворих. Lost Cherry стотица за 128 лева...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 08:07 от bubanka

# 994
  • Стара Загора
И аз и казах да не рискува, като знам цената на новите какви е в Delirium.

Да питам, батчкодовете на Hermes повтарят ли се? Проверявам си новичкия Eau de Rhubarbe (тестер) и ми изписва това в checkfresh. А в checkcosmetics - не се поддържа. Към аромата нямам забележки иначе.

Както и предполагах, клонят към чисти ментета ТФ....

# 995
Куркджиян може да сгреши, но Български  пощи, никога! Съвсем сериозно!

kg, последните ми мостри на MFK дойдоха до България, точно за два месеца, добре, че моята позната не ме би толкова много за забавянето.

Мисля,че Куркджиян ще гледа вече да не греши,че грешката му излезе 800 евра.
С БГ пощи наистина нямах проблем.

# 996
Днес позната ми каза че във Вивре са пуснали парфюми на Том Форд. Някой пазарувал ли е от там, читави ли са?

Според мен търговец на парфюмите не е Vivre, а Kaza PULITA EOOD, които използват платформата и  доставят продукта. Нещо като маркетплейс търговците в Емаг.
Иначе фирмата пише, че е в Пазарджик. А цените са, меко казани, нереални.

# 997
Предлагат доста марки - ниш, миш, от пиле мляко. Написах в търсачката парфюмна вода и ми излязоха 7, 8 страници, като ми се струва, че част от ароматите се повтарят.

# 998
Погледнах и аз Simple Smile
Цените на Chanel Coco Mademoiselle, 100 мл продукт и тестер са направо примамливи! Нямам лоши неща взети от Вивре. Последната ми поръчка пристигна от Белгия. Но с друг доставчик не бих рискувала. Жалко, че и те са преминли към тази практика.

# 999
  • София
Не че нещо ама” Вивре”.., айде чаршафи, лампи да, ама Том Форд, парфюми, не само нереално, ами и недопустимо парфюман да търси парфюми там. Камо ли марка.

# 1 000
Някой пазарувал ли е от този сайт:
http://www.samodiva.bg/
Дали е читав?
Само тук намирам Bvlgari Soir,  а цената е съмнително ниска.
http://www.samodiva.bg/product/772/toaletna-voda-za-mazhe-bulgari-soir-edt.html

# 1 001
Някой пазарувал ли е от този сайт:
http://www.samodiva.bg/
Дали е читав?
Само тук намирам Bvlgari Soir,  а цената е съмнително ниска.
http://www.samodiva.bg/product/772/toaletna-voda-za-mazhe-bulgari-soir-edt.html
В неделя поръчах Jacomo-Silences Purple EDP от този сайт, уж успешна регистрация и на профил, и на поръчка, но никой не се е обадил вече втори ден, нито пък имам известие от куриер. Мисля утре да им звънна, да знам дали е в наличност парфюмът или не. Цените им са малко шарени - на някои парфюми ниски, на повечето - нормални, поне на първо четене.
Но с тия спрени и вече редки парфюми е голям проблем, май ги има само в сайтове - ментета и са някакви изостанали кой знае откога.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 05:31 от Анонимен

# 1 002
Да, точно и мен това ме навежда на мисълта, че може би не е читав сайта.
Ето го и  Dior Addict,  версията 2002 г., която от доста време е спряна.
http://www.samodiva.bg/product/1161/damski-parfyum-christian-dior-addict-edp.html

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 01:46 от Lirena

# 1 003
Благодаря Фръц. Това не го знаех.
Скрит текст:
Тази Азора от размените я и продаваха. Но може би много би се оскъпило с транспорт до твоята страна Thinking
Погледнах веднага Денси, като пиша тук, че се разменя, но нямах за размяна това, което търси момичето, а и реших, че ще стане сложно. Дано се появи пак, другата опция е с превозвач от Русия, но отнема около месец доставката.

# 1 004
Актуални кодове :

parfimo.bg - код ONLINE11PROMO намаля с 11 лв. суми над 120 лв. валиден до 31.03.2021
parfimo.bg - код BG-SAVE-10 намаля с 10 лв. суми над 120 лв.

elinor - код lovelinor-14% (на ненамалени продукти)
elinor -  код welcome (eднократен код за 5 лв. отстъпка от първата поръчка (за поръчки над 50лв.)

notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти) валиден до 31.03.2021

deliriumexclusive - код WELCOME20 валиден до 31.03.2021

parfium.bg - код onlinepromo5 - 5% на всичко - валиден до 31.03.2021

parfumi-shop.net - код March6 - 6% (намаление на всичко)

douglas - 10% на всички покупки над 100 лв. и  -20% на всички покупки над 200 лв. до 17.03.2021

starcorp - код MAMA5- 5 лв отстъпка за суми над 50 лв. до 30.04.2021
starcorp - код MAMA10- 10 лв отстъпка за суми над 100 лв. до 30.04.2021

Общи условия

Активация на акаунт