Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 808
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Сложила съм от няколко дни едно Libre в кошницата и му се чудя. Харесвам по-свежи, цитрусови ухания и не знам дали ще се разберем с този.
В магазина ми хареса, но дали ще ми пасне... Мнооого съм боса по темата парфюми ☹

# 976
# 977
  • София
Хвала на Български пощи, които днес бяха доставили на служебния ми адрес пратка с мостри от Maison Violet.
Пръснах преди малко от Un Air d’Apogée. Толкова ми е тютюнев, че все едно съм сдъвкала топка тютюн и съм я преглътнала с парфюм.
Ако на някого са му интересни:
https://www.maisonviolet.com/products/offre-decouverte
Има и отделна мостричка на Cycle 001. Доставката беше 2,00 или 2,50 евро.
А пликът мирише страхотно на виолетки.
Un Air d'Apogee ми е абсолютният фаворит и първата бутилка от бранда. Simple Smile Сетчето е супер симпатично, мостричките са добре изработени и спрейърите са много хубави, стигат за сносно разносване. Единият ми сет се забави 1 месец, но пък бутилката дойде за 2 седмици, ако някой ще поръчва - трябва търпение. Simple Smile Иначе са супер любезни и отговарят бързо, ако им се пише мейл с въпроси. Simple Smile

# 978
  • До сърцето...
Хиляди благодарности на Tanya5, за споделената наличност на MFK малки разфасовки в Elfragance Hug

Любим магазин, любим бранд, с такъв кеф си поръчах Gentle Fluidity Gold в неделя, вчера любезен мъжки глас ми потвърди, днес е при мен и съм се офъщяла по врачанската школа, няма нужда да ви казвам в каква нирвана съм.
А бутилчето е бижу - кокетно, стилно! Бонбон Heart Даже забиването от два дена на сайта на Делириум не може вече да ме ядоса.

Фук!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:22 от Радика

# 979
аз още си чакам мострите на MFK и вчера ходих до пощата,още ги няма.От проследяващия имейл,пише,че от 11.03 са в Бг.Ще изчакам до петък да се придвижат до моя клон и...Ако ги няма,ще пия една студена вода.Отдавна не ми се е губила пратка но едно време се случваше редовно.Тоз Мосю само така ли изпраща.Аз не бих поръчала пълноразмерен продукт за маса евра с доставка бг пощи Sad

# 980
аз още си чакам мострите на MFK и вчера ходих до пощата,още ги няма.От проследяващия имейл,пише,че от 11.03 са в Бг.Ще изчакам до петък да се придвижат до моя клон и...Ако ги няма,ще пия една студена вода.Отдавна не ми се е губила пратка но едно време се случваше редовно.Тоз Мосю само така ли изпраща.Аз не бих поръчала пълноразмерен продукт за маса евра с доставка бг пощи Sad
Срещу 5 евро доставят с DHL. При мен дойде за ден. Иначе мострите с пощите вторият път ги чаках около месец по спомен.

# 981
  • До сърцето...

Не бързай да ги отписваш, в тези времена (на пандемия) малко по-бавно вървят нещата.

Само мострите са по бг-пощи. От сайта поръча приятелка Бакарата, получи я по куриер, но не помня кой.

# 982
Бг пощи, противно на масата мнения са железни, особено що се касае до препоръчани пратки, както идват мострите на MFK. Ще дойдат, няма къде да отидат 🙃

# 983
  • Sofia
Сложила съм от няколко дни едно Libre в кошницата и му се чудя. Харесвам по-свежи, цитрусови ухания и не знам дали ще се разберем с този.
В магазина ми хареса, но дали ще ми пасне... Мнооого съм боса по темата парфюми ☹
За мен не е лесен аромат. Силна лавандула, доста натрапчив  и траен аромат.

# 984
  • Стара Загора
Днес позната ми каза че във Вивре са пуснали парфюми на Том Форд. Някой пазарувал ли е от там, читави ли са?

# 985
Бг пощи, противно на масата мнения са железни, особено що се касае до препоръчани пратки, както идват мострите на MFK. Ще дойдат, няма къде да отидат 🙃
бе притесних се някоя от бабите там да не ми замирише на бакара хахах Simple Smile

# 986
Веднага ще ги надушиш, ако са злоупотребили!! 😆

# 987
Вие, като един заклет фен на Франсис Куркджиян, бихте ли ми казали, какво се случва с поръчката ви от Spray Parfums и има ли тя почва у нас?

Както казва едно френско гуру "а.к.а." En Passant?

Благодря

# 988
  • Пловдив
Повече от 10 години използвам Български пощи с поръчки откъде ли не и досега нямам загубена пратка.
Ще дойдат мострите, имай търпение - наистина доста дълго време им отне да пристигнат, за разлика от бутилките, които поръчах с друга поръчка - те пристигнаха за 1 седмица.

# 989
Куркджиян може да сгреши, но Български  пощи, никога! Съвсем сериозно!

kg, последните ми мостри на MFK дойдоха до България, точно за два месеца, добре, че моята позната не ме би толкова много за забавянето.

Общи условия

Активация на акаунт