Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 937
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 375
Само на мен ли не ми работи кодът за Елинор за -14% - lovelinor? Sad
Не работи за парфюми с червена цена, т.е на промоции.

# 376
  • София
Онзи ден поръчах от Елинор Azalea Attar, и кодът ми се хвана.

# 377
Хваща само ненамалени продукти, снощи поръчвах козметика от там...

# 378
Най-смешно ми става като чуя коментар "давам 400 лева за парфюм, искам Бил Гейтс да ме надуши, докато пурата си във вилата на Малибу си пуши"... Не всеки парфюм е направен да превзема лични пространства.
Няма смисъл да обсъждаме крайностите😉. За мен лично трайност и проекция, са си част от техническите характеристики, за които плащаме. Сигурна съм, че всички имаме примери за баланс на бленд, трайност и проекция, без да говорим за монстри.

# 379
  • на майната си
Най-смешно ми става като чуя коментар "давам 400 лева за парфюм, искам Бил Гейтс да ме надуши, докато пурата си във вилата на Малибу си пуши"... Не всеки парфюм е направен да превзема лични пространства.
Няма смисъл да обсъждаме крайностите😉. За мен лично трайност и проекция, са си част от техническите характеристики, за които плащаме. Сигурна съм, че всички имаме примери за баланс на бленд, трайност и проекция, без да говорим за монстри.
Ами има достатъчно клонинги, които могат да се подновявят на всеки час, щом ти е толкова важно всеки около теб да усеща уханието ти. Освен това не всеки нос е трениран и може да усети разликата, че да ти направи комплимент, щом ти е толкова важно мнението на околните.

# 380
Успях, благодаря Ви, хвана кода и поръчах една Lira на Xerjoff. Отдавна издирвам Simple Smile

# 381
Хайде и аз за момент си изгубих ума и се метнах на един Naxos Xerjoff .... абсолютно на сляпо, но такива суперлативи прочетох , че ми прозвуча като някакъв разкош подобен на любимия ми Sunshine .
Цитрус, пък и сладък, пък и с безкрайна трайност....е кой да устои на това нещо ?!?!?И аз душа нося 😁
Та съдейки по прочетеното мисля , че като се пръсна преди лягане в прованса, Бил Гейтс както си пуши пурата в Малибу ще подскочи и ще каже: “А, накой някъде се поля с Naxos “ 😁😁😁😁 Айде дано ....I hope ....

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 21:12 от macadamia

# 382
Ами има достатъчно клонинги, които могат да се подновявят на всеки час, щом ти е толкова важно всеки около теб да усеща уханието ти. Освен това не всеки нос е трениран и може да усети разликата, че да ти направи комплимент, щом ти е толкова важно мнението на околните.
Ами въпросът с Ani е, че след 2 часа си е почти skin scents, поне при мен, а както се оказва и не само при мен. Радвам се, че при Вас е различно.

# 383
При мен Ани е страшно силен, траен и монотонен. Просто ми писва след няколко часа и ми изморява обонянието. Но е интересна ванилия.

# 384
Хайде и аз за момент си изгубих ума и се метнах на един Naxos Xerjoff .... абсолютно на сляпо, но такива суперлативи прочетох , че ми прозвуча като някакъв разкош подобен на любимия ми Sunshine .
Цитрус, пък и сладък, пък и с безкрайна трайност....е кой да устои на това нещо ?!?!?И аз душа нося 😁
Разсмя ме. Да ви кажа повечето са по-изгодни в Parfumdeams в момента,но и аз не издържах..

# 385
Наксос сладък цитрус?
Това е един от най- добрите тютюни в парфюм за мен. Но не е лесен и за много хора мъжкарее.

# 386
Предпочитам нашите сайтове.Патриот по душа съм . 😁😁😁😁
Тютюна определено мирише сладко за моите възприятия, а това с мъжките възприятия е толкова индивидуално...като прочета , че някой от най женствените аромати за мен на някой му мъжкареят и падам...

# 387
  • на майната си
Цената на Наксос е страхотна, но отдавна го притежавам, нереален аромат, но леко мъжкарее поради лавандулата. Доста разбирачи обясняват, че е копие на Pure Havana на Мюгле, за мен имат някакви прилики, но нищо общо с ДНК-то на Ангела няма Наксос. Наслада за сетивата, не мисля, че е проблем дама да му се любува.

# 388
  • София
Престраших се и поръчах Aqua di gioia от Makeup. Знам, че съм старомодна, но нищо от новите аромати не познавам. Дано не ме разочароват с менте поне 😊

# 389
Не бой се, сайтът е читав.

Общи условия

Активация на акаунт