Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 941
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 360
как мога да откажа поръчка от парфимо? само с телефонен разговор или имейл? не виждам бутон за анулиране като в нотино например

# 361
  • виртуално
Азалия, радвам се че ти е харесал. Добро начало е, ще те направиме извънземен фен.

По повод снимките:
Според мен копират първото, което намерят в интернет.
Парфимо направо объркаха версията на круизния ангел, ти сега се вглеждаш в някакъв надпис... това в кръга на шегата, но не смятам че снимките са толкова за вглеждане

Bubs: пиши им мейл

# 362
как мога да откажа поръчка от парфимо? само с телефонен разговор или имейл? не виждам бутон за анулиране като в нотино например
Напишете им e-mail, работи😉

# 363
Няма бутон, по имейл, но едва ли ще отговорят преди понеделник. По телефон също събота и неделя никой не вдига. Бях в тази ситуация, затова съм сигурна. Все се случва да поръчвам като по команда и спонтанно в петък, и то нощем...

Азалия, радвам се че ти е харесал. Добро начало е, ще те направиме извънземен фен.
Благодаря ти! Ами съвсем първия Alien няма шанс да харесам, но ... предполагам се досещаш, че веднаха прегледах наличните из нета фланкъри, но до тук няма "мой" - тубероза и джинджифил в състава ме отказват директно. Има един удов, за който не съм чела скоро, но преди време нищо добро.

# 364
благодаря!
писах в чата, писах на имейла - дано ги прочетат преди да пратят поръчката

# 365
  • София
На Парфимо писах два пъти в чата тази седмица-отговор никакъв. Защо изобщо го има не знам. Само се ядосах и се отказах от поръчка.

# 366
veka, благодаря, видях, разбрах.. Наистина просто ми беше интересно, а вече и полезно, да знам и аз.. Отделен е въпросът, че наистина би трябвало да са прецизни в това.
Ради, много са красиви!
Азалия🌺, доста странно е това с кашончето..
bubanka, имейлите ги четат, по мои наблюдения, всичко ще е наред. Но дори и да избързат и пратят, доколкото помня тук е писано, че връщане без отваряне е без заплащане на обратния път.

# 367
  • Sofia
Не бих правила извод за автентичност от снимките. Сайтовете се поддържат от хора с  познания и умения в друга област, от разстояние и най-вероятно ползват снимки от нета.

# 368
Азалия🌺, доста странно е това с кашончето..
Виж
Скрит текст:

# 369
  • на майната си
Хм, Елинор за заредили доста материал на Кзержофф, някои цени са ОК.
Абе как Ани ще е  тиха? При мен трайността е 12 часа+ като проджектва малко над средното ниво над 4 часа, да Hacivat е доста по-мощен но профила на парфюма е различен.
Най-смешно ми става като чуя коментар "давам 400 лева за парфюм, искам Бил Гейтс да ме надуши, докато пурата си във вилата на Малибу си пуши"... Не всеки парфюм е направен да превзема лични пространства.

# 370
Не всеки парфюм е направен да превзема лични пространства.
Да, де, ама се надяваш за 300 лв да те радва поне цял ден осезаемо. Ей го, днес с Интензивния Идол... какво да ти кажа, за 160 лв го поднових 4 пъти от 6 до 17 часа, ми не е добре това. Сега като се прибрах и отворих Извънземното се напръсках, то вече превзе хола, освен мен и подозирам, че ще тръгне и по коридора скоро. Добре че ще го изкъпя след малко, защото няма да мога да спя с толкова осезаем парфюм.

# 371
Вчера си взех две поръчки от парфимо и мейк ъп.
Доволна съм. От парфимо взех 2 тестера на dkny за по 20лв./50мл., един унисекс комплект и един парфюм на Фере.
От мейк ъп взех една Еуфория и разни маски.
Доволна съм. Заредих шкафа с инцидентни подаръци, ако се наложи.
Dkny не очаквах да ми харесат и мислих да ги подаря на едни девойки, но си ги оставям за мен.

# 372
Само на мен ли не ми работи кодът за Елинор за -14% - lovelinor? Sad

# 373
Само на мен ли не ми работи кодът за Елинор за -14% - lovelinor? Sad

Вики, сложи нещо евтино или примерно нишане и после махни единия. Simple Smile

# 374
И при мен работи. Въведи го от клавиатурата,  а не копи-пейст

Общи условия

Активация на акаунт