Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 841
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 540
https://parfium-market.com - мнения? Благодаря!

# 541
Ментаци та дрънкат Simple Smile

# 542

Скоро отново ще има Naxos, няма страшно. Simple Smile

# 543
Юхууу, потвърдиха ми Naxos ..... ура , ура , ура - страхотен аромат - различен и опияняващ ... снощи цяла вечер си го усещах, сутринта косата ми миришеше много топло-подправково /канела /- този аромат ми върна желанието за изучаване на Xerjoff ....

SOTD : Naxos Xerjoff

Благодаря на милата съфорумка Flowers Tulip Heart Eyes , която не за първи път ме спасява от слепи покупки, каквато щеше да бъде и тази .... и да подчертая - нищо мъжко не избива върху кожата ми .....

Да ти е честит и много да те радва Simple Smile
Сутринта си взех поръчката от Делириум. Двата парфюма /Black Orchid Parfum и Rose Prick Tom  Ford/опаковани в хартиена торба и плик на Еконт. Много смело и безотговорно. Преглед няма, иди доказвай ако има нещо счупено.
Относно парфюмите, мислех, че няма да има изненади, да ама не. Като се напръсках с Rose Prick/само два пъти/ докато стигна до офиса щях да умра. Същата работа като с Делина първия път. Нахален, обсебващ, едновременно много чист и някак сапунен.Това беше 4 часа мъка, после разкош. Утре ще пробвам с едно пръс и дано се разберем. Орхидеята за мен е най-хубавата от всички. Много мека и секси. различна от едп . Най-женствена, позволява много апликации и смятам, че дори и лятото /вечер/ може да се носи.

# 544
Нов код parfimo.bgONLINE11PROMO  намаля с 11 лв. суми  над 120лв.

# 545
  • София
О, това е страхотно, че са заредили Histoires de Parfums в makeup. Наскоро четох много добри отзиви за люляка (This is not a blue bottle 1.2) и се чудех откъде да го поръчвам, защото по чуждите сайтове струва купища пари. Тогава го нямаше наличен, а сега го има. Веднага се възползвах. Много благодаря за инфото, бях го отписала.

# 546
Оооо, никакво отписване на парфюми. По нашите сайтове такива динозаври се появяват, ти ще се отказваш от парфюм в производство.

# 547
Малка актуализация по кодовете:

parfimo.bg - код ONLINE11PROMO намаля с 11 лв. суми над 120 лв.
parfimo.bg - код BG-SAVE-10 намаля с 10 лв. суми над 120 лв.

Elinor - код lovelinor -14% (на ненамалени продукти)
Elinor -  код welcome (eднократен код за 5 лв. отстъпка от първата поръчка (за поръчки над 50лв.)

Notino - код notino8 - 8%
Notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  

parfumi-shop.net - код March6 - 6% (намаление на всичко)

Starcorp (до 30.04.2021г. включително)
код MAMA5 - 5 лв отстъпка за суми над 50 лв.
код MAMA10 - 10 лв отстъпка за суми над 100 лв.

# 548

Миленски, ако кажеш сега, че Italica Xerjoff в Eлинор ще падне с едни 200 лв започвам да събирам за него Simple Smile
Да подхвърля, че в другия сайт на Елинор /Parfumeria.bg/ има Naxos и Lira 30 мл., но пък няма кодове за отстъпка ....

#Arusi , честити красоти - знаех, че ще ти харесат и двата - аз докато се накумя  30-ката Rose Prick  изчезна и остана само големият бутиляк за 1000 лв./с тази мощ си е за цял един живот/, а Black Orchid Parfum е такова кадифе/само нея мога да нося от всичките разновидности орхидеи/

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 16:09 от macadamia

# 549
  • Sofia
И моята поръчка от Делириум дойде.  Всичко е опаковано в бяла хартия и сложено в бяла брандирана кутия. Още не съм отворила Rose prick.
Взех си и Gold prestigium от Елинор.

# 550
Миленски, ако кажеш сега, че Italica Xerjoff в Eлинор ще падне с едни 200 лв започвам да събирам за него Simple Smile
macadamia, само на едно място могат да го намалят с толкова и ти знаеш кое е. Simple Smile

Delina-та уби любимото ми Coco Mademoiselle и много скоро хвърлям всичко.

# 551
Burberry Her се предлага на много малко места и то на доста висока цена. Но за щастие го има в Нотино на добра цена за 100 мл и с кода notino8 стана 109 лв, та ако някой го търси... почти не се среща. Поръчах за подарък.
https://www.notino.bg/burberry/her-parfjumna-voda-za-zheni/

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:15 от Анонимен

# 552
Искам да си взема  BOSS The Scent Absolute. Нотино или от Parfimo ?..
Само от Sephora съм си вземала парфюми, не съм купувала от сайтове, да не налетя не където трябва.

# 553

Моля те, пиши ако го видиш на добра цена някъде из нашите или чужди сайтове. Аз докато се чудя да го купя или не, той изчезна

# 554

Моля те, пиши ако го видиш на добра цена някъде из нашите или чужди сайтове. Аз докато се чудя да го купя или не, той изчезна

Къде сте се разбързали с тези наксоси, идва лято. Simple Smile

Идва Великден след няколко седмици, идват кодове, не бързайте.

Никой, обаче не ми помага да сподели, къде са били най-изгодните оферти миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт