Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 421
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 660
По един огромен плюс за Елинор и Парфимо ...
Парфюма го разопаковах 5 минути - кутии и кутийчета до същината

Naxos- чето с празен ход и по-приказен от самата проба/потвърждавам си мнението, че с времето нещо се бъгват пробите и не може да се улови истинската красота на аромата / .
А ето така ми пристигнаха тестерите на Есте  от Парфимо-с бабъл-фолио повити като бебенца и обещаната мостра подарък :

Третата пратка , която взех не е за тази тема 😊/ но да подшушна - мега як Nike за дънки, не за спорт / и фалирах..... следващия месец отново...хихи....защото съм от тези / робите / на работа от 8:30 до 17:30., благодаря на Господ-аз съм един щастлив “роб”, който си харесва “робството” - работата 😊

Редактирам се , за да реабилитирам Парфимо с козметиката - и двата серума са с празен ход , перфектни !

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:17 от macadamia

# 661
Хич не е на сметка сега този сет, някои мацки го взеха на около 100 лв скоро. И аз дебна добра промоция с РЕАЛНИ отстъпки, тия 8% да си ги държат🤣🤣

107 лв. беше с отстъпката. Simple Smile С тази трайност, за следваща покупка ще чакам промоция след 5 години.

Еее... macadamia, честити красоти, друго е да стиснеш бутилчето, да знаеш, че всичко е само твое и на никой друг. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 14:15 от Milen™

# 662
John Varvatos Oud отново наличен на чудесна цена в Парфимо

# 663
Астероидът на Малкият принц долетя днес от parfumi-shop и съм изключително щастлива.
Скрит текст:

Ароматът започва с лавандула и ... черен пипер за моя нос, малко остро и мъжки, направо мъжкарски. След това е просто едно блаженство.

Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum 10 мл. за 11 лв.
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-forever-eau-de-parfum-za-jeni-10-ml/

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 16:22 от Аlly

# 664
Влязох да споделя за John Varvatos Oud, но има по-бързи от мен. Smiley Вече не знам колко поръчки чакам от няколко магазина, но изобщо не го бавих, на тази цена няма какво да се мисли.

# 665
Направо се чудя откъде ги вадят тези Варватоси, те нали фалираха...? Явно последни издихания.

# 666
И аз си взех Шалимара, много съм доволна.

# 667
Нека извадят и тестер на Artisan Pure за 40 лв, изобщо няма да се сърдя.

# 668
Момичета и момчета,  които успяхме да поръчаме En Passant 100 на хубавата цена в Sprayparfums -  Дебора ми писа , че цената била объркана и ще приема ли като компенсация 10 %  намаление на този от 50 мл ? ! ?
Имате ли такива мейли !

# 669
Момичета и момчета,  които успяхме да поръчаме En Passant 100 на хубавата цена в Sprayparfums -  Дебора ми писа , че цената била объркана и ще приема ли като компенсация 10 %  намаление на този от 50 мл ? ! ?
Имате ли такива мейли !
Кога ти е писала? А парите изтеглиха ли ти ги?

# 670
  • Варна/Лондон
И аз тук да се похваля(пък и докато не са ми увяхнали лалетата) мострите на Delina и  Orlov, супер съм хепи. Честно, първо към розовата посегнах, и... да, разбирам цялото възхищение по този парфюм. Наистина чудесен, много добре балансиран, всичко ми хареса, няма една нотка която да ме по дразни, както обикновено ми се случва с повечето, преди да се '' наместят'' на кожата ми. Определено не съжалявам, че поръчах другата Делина(-от сайта на Kovatcheva), по пирамида са близки, и не вярвам там да има изненади. Сега няма как да дегустирам😁 Орлов, но пък времето е пред нас... уж.
Сега гледам се размотава един Casamorati, на XERJOFF имам в момента само Dama bianca и Fiore D'Ulivo, преди време имах и един юбилеен, всичките те са хубави, запомнящи се аромати. Знам, че няма да ме разочарова и Naxos, но тая лавандула малко ме притеснява, та задължително ще е с проба.

# 671
Моите Shay & Blue вече са в Джиджи-Биджи и тръгват към БГ. Браво, изненадана съм от експедитивността и на едните, и на другите.

# 672
  • София
Кой на Shay&Blue поръчате? Черното лале?

# 673
Азалия, как се случва сега с митническите такси и превозвачите от УК, как е организирано..?

Sprayparfums не са писали от оня ден, когато потвърдиха поръчката, парите са изтеглени от картата ми.. Mimozata, днес ли ти писаха? 🙄

# 674
Нямам представа. Поръчала съм доставка до вкъщи с куриер на GGBG, до сега не съм ползвала тях. Предполагам, че всички такси са включени. Честно, не съм се и интересувала. За мен е важно да не се разкарвам насам-натам и да се занимавам с бумащини. Носят ми го на вратата, плащам си и всички сме доволни. Ще кажа като дойдат.

Lizia, сет от 4 парфюма поръчах, и Лалето е в тях, а и заради него поръчах въобще. Виж на сайта им кои са. Уолтър каза, че ги сменяват периодично.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 19:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт