Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 458
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 780
5 поръчки и покупки от Делириум и нито една мостра😄
Ами само ако имат намаления и то добри ще пазарувам от тях. Като не искат да ме зарибяват по други продукти😀
Ако поръчките са от сайта, трябва да си ги изберете. Не се добавят автоматично.
Поръчвала съм и от бутиците по телефона множество пъти и всеки път ми пращат мостри, случвало се е и да отливат от парфюми по мое желание, ако нямат мострички.

# 781
Да, мострите пише, че се полагат, но трябва накрая ръчно да ги добавиш. Аз съм много доволна, чудесна презентация, опаковане и бързо получаване ❤️

# 782
5 поръчки и покупки от Делириум и нито една мостра😄
Ами само ако имат намаления и то добри ще пазарувам от тях. Като не искат да ме зарибяват по други продукти😀
Ако поръчките са от сайта, трябва да си ги изберете. Не се добавят автоматично.
Поръчвала съм и от бутиците по телефона множество пъти и всеки път ми пращат мостри, случвало се е и да отливат от парфюми по мое желание, ако нямат мострички.
Да и на мен така - всеки път ми пращат мостри. Последният път си поисках мостри на конкретни неща,  пратиха ми ги без проблем.  Много съм доволна аз от тях. От сайта още не съм поръчвала.

# 783
От поръчки по телефона и във физическия магазин - нищо 😁

# 784
Здравейте!
Какъв е кода в Елинор,понеже не го намирам?
Благодаря!

# 785
  • NE
lovelinor
-14%

# 786
От поръчки по телефона и във физическия магазин - нищо 😁
Съвсем скоро получих подарък, купен от магазин и към него имаше цели 7 различни мостри от същия бранд!

# 787
Здравейте!
Код за отстъпка в MAKEUP?
Благодаря!

# 788
  • София
Няма, освен за рожден ден.

# 789
  • Варна
https://elinor.bg/product/thierry-mugler-angel-arty-2017
Angel arty - с код lovelinor излезе 70,26 (от които доставка 4,90)

# 790
Паднаха цените:  Baccarat Rouge 540 + код March6 и става 366 лв. Simple Smile

# 791
може ли линк на Pacorabanneblackxsот, където е поръчан?
Огромен плюс от мен за makeup😊След бърза реакция от тяхна страна успях да си ползвам талона за 5лв отстъпка и да взема новата ми парфюмна любов за 125лв ❤️Много добре опакован и бонус тестер на маска за коса.В момента тъна в блаженство и ми мирише на лято❤️
Скрит текст:
Скрит текст:
Със смесени чувства съм относно Parfimo. Бърза доставка, добре опакован, но леко надраскана на места опаковка. Парфюма е за подарък и се колебаех дали да го взема, но понеже  е за близък човек го взех, надявам се да няма проблем с аромата. Също така, мислех че тези опаковки на Пако отдавна ги няма, моля някой от мъжете ако е ползвал да каже. От парфимо не знаеха дали ще е новата или старата, защото складът им не бил тук.
Скрит текст:

# 792
  • Стара Загора
Четейки за ревена, ми излезна някаква непозната за мен италианска марка. Някой пробвал ли я е?

https://locherbermilano.bg/bg/product-catalog/body-parfumes/parf … be-royalebbr.html

Свещите и дифузерите са на много високи цени.

Вчера бях на мини парфюмна среща със съфорумка ❣️ и се запознах с няколко красиви аромата. Много харесах Еau de Rhubarbe на Ермес и като видях цената му в parfumi-shop.net в момента, веднага го отнесох. Чакам и This is not a blue 1.2, който ако не беше в тази готина бутилка, нямаше да му обърна внимание. Факт, че не е уау и имам сякаш подобен аромат в колекцията си, но е хубав. 💙 Благодаря и на tuali, че сподели за него.

Лошото е, че поисках и Galop, но ще чакам parfimo да пуснат пак някоя оферта. Отказвам да платя цената му. 😂

Дали се намира някъде старата бутилка на Ninfeo Mio? Припомних си го отново и колко много ми харесва смокинята, та ако го открия....😙

# 793
.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 11:52 от Фръц!

# 794
  • NE
В Make up е много изгодна цената на Paco Rabanne Olympea Intense. Жалко че не е моя аромат. Границата ми е Paco Rabanne Olympea, най-добре Paco Rabanne Olympea Aqua.

Общи условия

Активация на акаунт