Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 479
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 825
За ваше успокоение направете паралелен тест в магазин, оставете парфюма да отпочине 2, 3 дни и ако има проблеми пишете на Парфимо, може проблема да е във вас - говорили сме до втръсване , че различните хора излъчват различно ароматите....до кожа е
Аз към момента съм от потребителките без проблеми с Парфимо , а вероятно имам 50 поръчки от там през годините / може и повече да са /
А по отношение на тези използвани минита - пишете им - мен много би ме издразнило това, като с пробите на Нотино , уж 2 мл, струват майка си и баща си, а в шишенцето едвам количество колкото да пръснеш 4 пъти ....

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:43 от macadamia

# 826
  • София
AwayFromOmelas пръсни се на едната ръка с поръчката ти от Парфимо и после отиди в мола, в който магазин за парфюмерия си избереш и си пръсни другата ръка с техния тестер. Ако не го познаваш е трудно да се изкарва генерално заключение.

# 827
И моята поръчка от Парфимо дойде. Главните герои бяха минитата на Ели Сааб. Познавам и харесвам Роял, In white също ми хареса, шишенцата им са невероятно сладки и удобни, но първият е бил пробван, което не ми се нрави, но от друга страна, съм доволна че се сдобих с малки опаковки, достатъчни, за да преценя дали имам нужда от големи бутилки.

Същата работа с минитата. И моите бяха пробвани. Без празен ход.

# 828
Моят Роял-тестер на Elie Saab от Парфимо пристигна. Всичко е точно: аромат като от проби - същ и чудесен,  празен ход си има, в тестерска кутия...закривам зимния сезон! Smiley

# 829
За мен е неприятно парфюмът ми да е пробван от друг(и) с неизвестно колко спрейвания. А и изобщо, когато си купувам парфюм с опаковка, не очаквам да е тестван, освен ако изришно не е опоменато в офертата. Не харесвам "изненадите".

# 830
  • София
За мен е неприятно парфюмът ми да е пробван от друг(и) с неизвестно колко спрейвания. А и изобщо, когато си купувам парфюм с опаковка, не очаквам да е тестван, освен ако изришно не е опоменато в офертата. Не харесвам "изненадите".

Точно. Нали в онази статия пишеше, че продават само оригинални парфюми - може вече да ги тестват преди продажба за още по-голяма сигурност Grinning

# 831
По-смущаващо е, че никой не гарантира, че е безопасно. В създалата се COVID обстановка, кой зне, дали някой не си е врял носа и колко е здрав. Не го казвам с лошо, но консултантите на дъглъс и сефора винаги предупреждават при тест на парфюми!

# 832

Точно. Нали в онази статия пишеше, че продават само оригинални парфюми - може вече да ги тестват преди продажба за още по-голяма сигурност Grinning

Veka , така ме разсмя Simple Smile
И аз очаквам въпросните минита, ще споделя дали имат празен ход като ги взема. Ще бъде супер тъпо, ако нямат и ще се разочаровам от себе си, че отново дадох шанс на Парфимо.
Имам много добри попадения от тях, но напоследък все по-често ме дразнят.
А може би затова намалиха цената им, защото са малко ползвани....

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 12:14 от лорелай

# 833
Аз пък да похваля Елинор. Чакам кремове за доставка от склад извън Бг, междувременно поръчах един парфюм като им писах, че не бързам, да го добавят в другата поръчка (с намаление с кода). И днес добавих още един като поисках и за него отстъпката + отложена доставка на всичко за петък, защото не съм в София до тогава. Много внимателни, любезни и отразиха всичките ми прищевки.

Добре де, как толкова бройки минита продадоха и всичките пробвани! По каква причина?

# 834
Мърлячи са си Парфимо и само цените ги крепят. Лично мнение.
Ей така по спомен изброявам: Сатен-Лалик тестер, толкова е притискан парфюма, че чак на кутията се е отличил етикета, а той самия леко протрит. Подаръчна кутия на JOOP - леко ожулена, ми не върви вече да е подаръчна...остана за мен, сещам се и за един тестер на Mon - бяла кутийката разбираемо, но закъсана...козметика дори не мисля да си поръчвам от тях. А напоследък определено ги пропускам точно заради мърлявото отношение към стоката им.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:01 от Cafelate

# 835
Бих искала да попитам дали има код за parfium.bg или dolce.bg?

# 836
notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  от 15.03.2021 до 31.03.202

parfium.bg - код onlinepromo5 - 5% на всичко от 04.03.2021 до 31.03.2021

# 837
Моят Роял-тестер на Elie Saab от Парфимо пристигна. Всичко е точно: аромат като от проби - същ и чудесен,  празен ход си има, в тестерска кутия...закривам зимния сезон! Smiley
Има ли капачка?
По повод минитата на Ели Сааб с липсващо количество преди време поръчах от Парфимо къшан фон дьо тен пълнител, който бе отварян Weary. Естествено го установих едва у дома, тъй като не бях прегледала пратката при получаването. Писах им, изпратих снимка, върнах им продукта за тяхна сметка и си получих обратно парите.

# 838
mechetaishan, има, да. Всичко е чудесно.

Скрит текст:

# 839
WELCOME20
Делириум до 31.03. за всички поръчки над 80 лева онлайн.

В момента кода не може да се генерира, има проблем, работят по него.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:00 от Arusi

Общи условия

Активация на акаунт