Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 668
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 035
... идва с подаръчна чантичка с нещица от първа необходимост,
Чантичката е... Абе върши работа за едно пътуване - мини крем за ръце (който мирише чудно), мини паста за зъби (която е гадничка, в банята е, не ми се става за нея, но и преди са ми пращали от нея), мокра кърпичка, мини пиличка и ластиче за коса в мини чанте от мека мушама. 😃 Точно с това пътуване ще ги оползотворя.
Скрит текст:

# 1 036
От къде поръчвате Ramon Monegal освен от официалния сайт?
https://www.ausliebezumduft.de/ramon-monegal-flamenco.html

# 1 037
Да няма проблем с официалния сайт?  Малкият флакон не ме спечли с този тип отваряне, но стотицата е с магнитна капачака и е истинско бижу. Много се влюбих в този аромат.

# 1 038
  • София
Малкият флакон не ме спечли с този тип отваряне, но стотицата е с магнитна капачака и е истинско бижу. Много се влюбих в този аромат.

Ако малкият флакон е 50-цата, то неговата капачка също е магнитна.

# 1 039
  • Germany
Имах флакон точно 50 мл, и капачката се отваряше като запалка. Изобщо не беше удобен за пръскане.

# 1 040
  • София
Имах флакон точно 50 мл, и капачката се отваряше като запалка. Изобщо не беше удобен за пръскане.

Да, отваря се "като запалка", но има и магнит. На мен лично това много ми харесва, дори беше нещото, което най-много ми хареса, при първата ми среща с марката в бутика на пл.Св.Неделя. Нищо друго от външния вид на тези парфюми не ме впечатлява - кичозни са доста, още повече опаковките са гигантски за моите представи и всеки, който поръчва от чужбина да очаква кашон с размери за дамски боти с ток 11 см при 50 мл бутилка.

# 1 041
  • Germany
Репликата ми беше към Milen™, относно функционалността на флакона, не коментирам магнитата капачка. Споделих само,че ми създаваше затруднение нанасянето на парфюма, и се налагаше да го държа винаги с две ръце, и да не мога да нанеса с отработено движение на местата, на които обикновено нанасям. Не смятам, че е добро решение, но всеки да си преценява сам за себе си.  Когато съм влюбена в аромата, бих
 изтърпяла дискомфорт по нанасянето.

# 1 042
Аз чакам моите Монегал-и от parfumdreams. В официалния сайт нямаше за поръчка серията Ибиса, но г-н Хектор Монегал , каза ,само кажете и вземаме от бутилка в Барселона 1 специално за вас.

# 1 043
Нарцисо Есенс под 100 лв, НО този сайт за доверие ли е? 🤔

https://azo.bg/narciso-rodriguez-essence-eau-de-musc-edt-toaletn … eni-125-ml-tester

# 1 044
  • Стара Загора
Няма как първо тук да не споделя колко съм впечатлена от немския сайт, който препоръча Ковачева. По назад споделих, че имат отлично обслужване на клиенти само от контакта ми с тях на имейл, но днес, след като си отворих и поръчаната Делина, съм наистина очарована и аз(имаше една дама по назад, която си го получи преди седмица някъде). Само един парфюм, а ме затупаха с подаръчета, а жеста с бонбонките е супер мил. Не ми е странно, при нас в шоу рум за кухни, дребни опаковани бисквити, шоколадчета и такива желирани бонбонки са сложени навсякъде за клиентите. Но, да се върнем на сайта, определено ще поръчвам пак от там, за сега те са ми фаворити, изпревариха Диор, които винаги слагат подаръци, но не толкова, и Орлов. И Ланком. И други. 😁

Извинявам се за въпроса, но от кой сайт поръчахте парфюма? И до адрес на превозвач ли направихте поръчката?

# 1 045
  • Варна/Лондон
https://www.parfuemerie-kirner.de/, на мен на телефона преводача ми го превежда на български, но може и на английски. На мен ми го доставиха до нас, в Лондон, за седмица някъде , но и до България доставят, дано6се включи дамата, която също си поръча и го получи, мисля беше в България.

# 1 046
Нарцисо Есенс под 100 лв, НО този сайт за доверие ли е? 🤔

https://azo.bg/narciso-rodriguez-essence-eau-de-musc-edt-toaletn … eni-125-ml-tester
Това не е Essence, a Essence Eau de Musc, който горе долу беше на подобна цена, но едва ли е наличен тук. Не ми е известен сайта иначе.

# 1 047
kovatcheva, напълно подкрепям мнението ти! Flowers Hibiscus Този тип механизъм е един от най непрактичните. Имам лоши спомени още от далчената 1994г. с Paco Rabanne XS, както и  новите му варианти, та дори и ароматите на Hugo Boss HUGO.

Първо отваряш, после настройваш капачката на пулверизатора, защото случйно може да пръснеш в грешната посока, неудобен захват, пръста ти винаги е на една страна. Няма земна сила, която да ме убеди, че този тип затваряне на парфюм е удобен.

Бутилчето от 100 мл. на Flamenco е красота, само че, цената е прекалено превъзнесена!

mimozata, а ще ти приспаднат ли 30 евра от сета, или ти не беше поръчвала? Аз имах проблеми при поръчката и първоначално единя ваучер ми изгоря, но после писах на Ахил и той оправи нещата. Simple Smile

За феновете на Xerjoff - xerjoffuniverse, от 23-26 март - 10% на всичко с код DEMI10. При поръчка на 100 мл. ще има безплатно мъгла за коса "Lira", "Bouquet Ideale" или "Fiore D'Ulivo"

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 06:56 от Milen™

# 1 048
  • Чукарландия
Italica 🌺

# 1 049
Благодаря ти Бел, късно се сетих, че все още е наличен и после се изтрих умишлено. Разликата с промоцията ще е незначителна, но пък ще има подаръци. Flowers Hibiscus

macadamia, ако имаш път, пробвай това: Uden Overdose

Някой търсеше: 30мл. Un Jardin Sur Le Nil + код

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 07:10 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт