Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 565
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Чукарландия
AwayFromOmelas, би трябвало на имейла да ти изпратят кода. Провери и в папка спам, или изчакай малко, някой път мейлите пристигат със закъснение. 🤗

# 1 096
  • София
AwayFromOmelas, трябва да се регистриращ за бюлетина им.

# 1 097
Добро утро,
Веднъж активирал кода до кога може да се използва?
Що не купи Ла Исла бланка?

# 1 098
  • София
Добро утро,
Що не купи Ла Исла бланка?
Не знам за кода. Аз поръчах почти веднага като ми го пратиха Simple Smile
Два парфюма на сляпо ми стигат, затова не поръчах и Бланката Simple Smile

# 1 099
Добро утро,
Ама не си пазете хубавите оферти за себе си, а ги споделяйте. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Важи 1 месец след като си го получила, не важи за CHANEL, Creed, Montale.

# 1 100
Аз получих код на мейл, но изтрих мейла - с такива красоти се заимах, че идинственото което искам е Decas Xerjoff, а него го нямаше .... ще е от официалния сайт - подарък от мен за мен за най-личния ми повод , който се пада точно на Великден....
Великден - Велик парфюм - имам много големи очаквания за него след Naxos

# 1 101
Аз получих код на мейл, но изтрих мейла - с такива красоти се заимах, че идинственото което искам е Decas Xerjoff, а него го нямаше .... ще е от официалния сайт - подарък от мен за мен за най-личния ми повод , който се пада точно на Великден....
Великден - Велик парфюм - имам много големи очаквания за него след Naxos
Ти нали разбра за промоцията на официалната страница от 2 страници по - назад. Предполагам, като го представят кода ще хваща и него, но съм убден, че ще свърши за отрицателно време.

# 1 102
Още не хваща кода - тъкмо ще компенсира доставката от 19 евро ....

# 1 103
Добро утро,
Ама не си пазете хубавите оферти за себе си, а ги споделяйте. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Важи 1 месец след като си го получила, не важи за CHANEL, Creed, Montale.
Кога съм ги пазела за себе си, че не разбрах? Flushed
Не вярвам да  го пуснат по другите сайтове Decas Xerjoff. Или може би в Елинор....Joy

страхотна  цена
https://www.parfimo.bg/la-mer-the-powder-brush-chetka-za-jeni-1-br/

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:28 от Arusi

# 1 104
При мен не може да се поръча вече от сайта на Делириум Frederic Malle Promise 50 мл. и Carnal Flower. Portrait of a lady 100 мл. също е изчезнал /след поръчката ми снощи беше останал 1 бр. от 100 мл., като е възможно и някой да го е купил/. Странно ми е за Promise, защото като поръчвах имаше около 30 бр., а днес въобще не мога да го сложа в кошницата - пише налично, но не може да бъде добавен в кошницата. Същото и с Carnal Flower - въобще не се виждат вариантите за поръчка на парфюма по количества и пак не мога да го сложа в кошницата. По телефона от електронния магазин ми казаха, че поетапно пълнели сайта с продукти и не могат да кажат дали до края на месеца ще има 100 мл. Promise в сайта, но в някакъв момент всичко налично в бутика щяло да бъде и в сайта. Според мен са махнали най-търсените просто заради многото поръчки с кода - жената каза, че имало много поръчки на Kilian и Malle. При някой друг този проблем с невъзможността да добавиш Promise и Carnal Flower в кошницата? Може да е някакъв временен бъг, знам ли...

# 1 105
# 1 106
При мен не може да се поръча вече от сайта на Делириум Frederic Malle Promise 50 мл. и Carnal Flower. Portrait of a lady 100 мл. също е изчезнал /след поръчката ми снощи беше останал 1 бр. от 100 мл., като е възможно и някой да го е купил/. Странно ми е за Promise, защото като поръчвах имаше около 30 бр., а днес въобще не мога да го сложа в кошницата - пише налично, но не може да бъде добавен в кошницата. Същото и с Carnal Flower - въобще не се виждат вариантите за поръчка на парфюма по количества и пак не мога да го сложа в кошницата. По телефона от електронния магазин ми казаха, че поетапно пълнели сайта с продукти и не могат да кажат дали до края на месеца ще има 100 мл. Promise в сайта, но в някакъв момент всичко налично в бутика щяло да бъде и в сайта. Според мен са махнали най-търсените просто заради многото поръчки с кода - жената каза, че имало много поръчки на Kilian и Malle. При някой друг този проблем с невъзможността да добавиш Promise и Carnal Flower в кошницата? Може да е някакъв временен бъг, знам ли...
Аз не мисля че ги крият нарочно, особено след предстоящото затваряне на моловете. По-скоро не  бяха подготвени за нашия напън  и някак не ни смогват. Нещата ще се нормализират, но трябва време.

И аз пробвах да добавя, но почти всичко е изчерпано на Мале.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:46 от Arusi

# 1 107
При някой друг този проблем с невъзможността да добавиш Promise и Carnal Flower в кошницата?
Да, така е, само с посочените от теб.. И аз не смятам, че ги крият, щяха и другите да скрият..

# 1 108
Да докладвам за тестера John Vartos Oud от parfimo, без капачка е:

Аз го взех за 29 лв., даже и още малко беше паднал, сега са го вдигнали, но пък като видя цената му в Нотино.. Доволна съм, смятам, че ще се хареса от този, за когото е предвиден, празен ход, всичко е точно..

# 1 109
  • Бургас
Здравейте,как да разбера даден парфюм дали е спрян? Остана ми малко количество от GIVENCHY Very Irresistible L`Intense,реших да си го подновя,но никъде не го намирам.Всъщност само в pmparfumi.bg, но го няма на първа страница.Някой има ли впечатление от сайта? Търся го бг сайтове,че нямам опит с чуждите.

Общи условия

Активация на акаунт