Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 531
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 185
Effe, пак ли са зареждали МММ в Парфимо?

Не, само този 1бр. имаше, защото като го поръчах, веднага изчезна.

# 1 186
Здравейте, нямамопит със сайта Elinor. Бих искала да поръчам това: https://elinor.bg/product/chanel-coco-mademoiselle-16
Да разчитам ли , че е надеждно?

# 1 187
За всички пазаруващи в douglas онлайн,  ви съветвам да пробвате да сложите код КЪСМЕТ и да видите какво ще стане след 20% за пролтната промоция. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:11 от Milen™

# 1 188
  • София
Парфюми Шоп са пратили мейл за минита+ намаления на някои Шанели
https://www.parfumi-shop.net/product/32611-chanel-coco-mademoiselle-edp.html
https://www.parfumi-shop.net/product/27017-chanel-coco-mademoise … -parfjum-edp.html

Разписах се с едно Мадмоазелче, ЕДП! Simple Smile
По този повод искам да откажа импулсивно направената си поръчка вчера в Дъглас.Rolling Eyes Няма опция на сайта. Писах мейл. Някой има ли опит?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:00 от kopche

# 1 189
Сън не спя от мисли по пирамидата на Blossom Love на Амуаж и най - вече амаретото Heart Хич не ми се стреля насляпо предвид цената. Чудя се дали този спрей за коса - https://www.parfumi-shop.net/product/35180-amouage-blossom-love- … air-mist-b-o.html ще ми даде добра представа за парфюма и дали си заслужава защото и той не е като да е без пари.

# 1 190
  • Пловдив
Тези рефили на Килиан в Parfumdreams нали могат да се използват самостоятелно, без да се пресипват в друга бутилка? Струва ми се, че когато бях при Калин, той ми ги показваше като по-евтин вариант, и каза че може и така да го ползвам. Дано не бъркам. Някой по-запознат да се включи?

# 1 191
Тези рефили на Килиан в Parfumdreams нали могат да се използват самостоятелно, без да се пресипват в друга бутилка? Струва ми се, че когато бях при Калин, той ми ги показваше като по-евтин вариант, и каза че може и така да го ползвам. Дано не бъркам. Някой по-запознат да се включи?
Не могат да се ползват. Само бутилките 50 мл. са пълними, а тези са си пълнители обикновени и не могат да се пръскат самостоятелно.

# 1 192
  • Пловдив
Благодаря, Милен! Понеже пише спрей пълнител и явно оттам съм се заблудила.

# 1 193
Lili, ето тези могат да се ползват

# 1 194
Lili, ето тези могат да се ползват
Скрит текст:
Фръц! , това е същото шише, просто има фунийка и спрейове, което не го прави използваемо. Тоест, рефилите не са спрейове. Можеш само да си напълниш оригиналното шише или да си правиш отливки.

lili_78, ето ги как са намалените: По същата логика, можеш да си напълниш което и да е шише.

# 1 195
Не са спрей, но може да се ползват без оригиналните бутилки. Бюджетен вариант са.

# 1 196
За всички пазаруващи в douglas онлайн,  ви съветвам да пробвате да сложите код КЪСМЕТ и да видите какво ще стане след 20% за пролтната промоция. Simple Smile

Благодаря! На мен ми свали 5% още и така 50 мл Ла ви е белл Кристал Солей ми излезе 133 и стотинки, и доставка няма начислена.

# 1 197
  • Пловдив
Ооо, супер, значи мога да си правя и по-малки отливки и по този начин да го използвам. Доколкото разбирам след като се отвори този пълнител, не е задължително целия да се изсипе, т.е мога да си направя 20мл отливка примерно и да го затворя?

# 1 198
Не са спрей, но може да се ползват без оригиналните бутилки. Бюджетен вариант са.
Да, но са скъпи в сравнение с промоцията на рефилите в момента, които можеш да ги ползваш с отделно шише за 2- 3 лв. и излиза още по -изгодно.
Умрял е някой за оригиналните стъкленици на килиън, които струват сигурно  20 % от самия рефил. Simple Smile

lili_78, отливаш колкото ти е нужно и си пръскаш с кеф, после като свърши пак! Flowers Hibiscus

skybye, благодаря за споделянето! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:02 от Milen™

# 1 199
На тези черни рефили, за които говорите днес, отвърта ли се капачката-фунийка и например с пипета, спринцовка да си дърпаш, или се пълни, както ти показа.

Общи условия

Активация на акаунт