Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 511
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 545
meri 123, честити мостри, но ще ти изгори кода за отстъпка, така както си го пуснала на всички! Simple Smile

# 1 546
Тези сладурчета от Xerjoff хич не си дават зор .... поръчах на 27.03., преди малко ми изпратили мейл да уточним кой мостри точно желая .... аз очаквах тези дни парфюма Simple Smile

# 1 547
Мейкъп куриера, който е за гр. София само звъни по телефона, или те пускат примерно мейл утре да очаквам поръчката ми?
Вече утре е крайния срок, а аз губя търпение че ми я няма поръчката.

# 1 548
Мейкъп куриера, който е за гр. София само звъни по телефона, или те пускат примерно мейл утре да очаквам поръчката ми?
Вече утре е крайния срок, а аз губя търпение че ми я няма поръчката.
Куриера звъни по телефона само. Поне досега при мен е така.

# 1 549
Здравейте, някой познава ли сайта senso.bg ? Дали пазарувате от там?

# 1 550
  • Sofia
От parfumdreams за колко време пристигат поръчките?
В акаунта ми стои 0 поръчки, но по мейла се разбрахме,  че все пак е минала.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:53 от Karen

# 1 551
Дойдоха "бебетата" от L'artisan Parfumeur от мейкъп, такива бонбончета 😍. Няма спрей, капачките са им запушалки.
Идеалнo опаковани, заедно с Darcy Parfums de Marly. . Поръчах най-после и така желаната Nejma 7 от ausliebezumduft, то се видяло, че по-голяма отстъпка няма да дадат, щом за Великден им се откъснаха само 15евро. Да видим дали ще дадат желаните мостри, или по традиция, по време на промоции не уважават такива концерти по желание...

# 1 552
  • София
От parfumdreams за колко време пристигат поръчките?
В акаунта ми стои 0 поръчки, но по мейла се разбрахме,  че все пак е минала.
Според мен нямат точно установен срок, а и зависи дали това, което се поръчва, е pre-orderable или налично на склад при тях. От две скорошни поръчки едната дойде за 8-9 календарни дни. Другата е от 22.03 и срокът за доставка, който са посочили, е 03.04 - 08.04, значително по-дълго, като всички продукти излизаха в наличност за незабавно изпращане уж, а все още не е експедирана.

# 1 553
tuali колко мостри дават ausliebe ?

# 1 554
tuali колко мостри дават ausliebe ?

Нещо около мостри на стойност 12 Евро ми се върти че беше, те нали са с различни цени. Aма да видим дали изобщо ще не огрее и едно от желанията ми. Няма да придирям де, миналия път, още преди Коледа беше, бяха пратили по тяхно усмотрение и една от мострите беше точно Nejma 7, в която се влюбих безпаметно

# 1 555
Здравейте,
PARFUMITE.EU  е посочен на първа страница. В момента съм на вълна Шанел, а в този сайт са на най-приемливи цени. Някой поръчвал ли е парфюми Шанел от сайта и дали всичко е било наред? Благодаря

# 1 556
Имам един Bois D'amande Van Cleef & Arpels от тях, всичко беше точно.

# 1 557
Получих си поръчката от старкорп, поръчана в събота.
Оригинални продукти, опаковани, обезопасени...отново + за магазина.
Синьото Булгари- не го усещам почти...лееек повей само. Оставям го за лятото...
Ланком Хипноуз Сенсес- чуствен, плътен и секси го помня...усетих леко загатване+ спомена, поне е нещо...
Доволна съм!
Днес пуснах поръчка от Парфимо- парфюми за колеги. Еликсира на чудесата тестер получавал ли е някой от там? Започна да ме човърка, понеже не е за мен...Успокойте ме, моля, че идва читав Rolling Eyes

# 1 558
Според мен е на добра цена Guerlain Shalimar Souffle -50 ml/ 95, 60 :
 https://www.perli.bg/guerlain-shalimar-souffle-intense-%D0%BF%D0 … p-50-%D0%BC%D0%BB

# 1 559
Поръчах най-после и така желаната Nejma 7 от ausliebezumduft, то се видяло, че по-голяма отстъпка няма да дадат, щом за Великден им се откъснаха само 15евро.
Честити придобивки!
Директно до България ли поръчвате? Преди си мисля, че беше по малко доставкара, сега ми даде 38 евро и поръчах с превозвач. Дано да нямат проблем с адреса и брой поръчки за него, като немскито Нотино

Общи условия

Активация на акаунт