Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 897
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 395
Ооооо, пуканки 🙂

Аз се чудя на едни сандали.

🙂

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:54 от rummi_pl

# 1 396
Щом се чудиш, не са твоите.

Иначе модата се върти. Гледаме одеве БНТ на 60, дават клипове на Васил Найденов от 80 - те години, няк'ва мацка се разхожда из полята като самодива и щерката вика "много хубава рокля, искам и аз такава" 😂🤣

В стил ретро започнах да препрочитам стари и златни книжки. За който не е чел "Богат, беден" на Ъруин Шоу - препоръчвам горещо.

# 1 397
Румка, приятелка съм ти;)
Не, от мен, тепърва ще има по-хубави сандали.
Съни, ще чакаме снимки на лаковете.
Лампа имам от десет години, в последните девет си правя ноктите на краката преди да тръгна на море;)
На ръцете слагам обикновен лак, че другият ми е много занимавка.

# 1 398
Руми, не са моите. 
Тути, дано ползвам всичко и се справя. Голяма мъка ми е маникюрът.

# 1 399
Знам си аз, че тук ще ме вразумите 😆
Направо са си грозни, но помня онези колко бяха удобни и бяха зелени. Като се замисля и те бяха грознички  hahaha 😂

# 1 400
Знам си аз, че тук ще ме вразумите 😆
Направо са си грозни, но помня онези колко бяха удобни и бяха зелени. Като се замисля и те бяха грознички  hahaha 😂
Прости им заради зеления цвят.

# 1 401
Тези сандали ми приличат на налъми.
Аз днес направих сефтето с клиенти на новата ми камера. Обажда ми се една дама, свободна ли си след 10 минути за снимки? Е, как да откажа, кажете!
Точно ги предадох.
Сега влизам да се къпя и филм. Вчера започнахме нов сериал, изглежда интересен.

# 1 402
Руми, ще намериш по-хубави и също толкова удобни. Такива подметки бяха на мода, когато бях в 6-7 клас. Мама и повечето ми учителки ги носеха и тогава ми се струваха доста грозни Grinning Grinning

Обичам зелено и едни от най-хубавите придобивки в живота ми неслучайно са.... зелени Simple Smile

# 1 403
Лин, не знам кога си била в 6 клас, но преди 10-12 години пак бяха модерни 😆

Като се замисля, даже не съм проверила кутиите какво имам за лятото 😁
Ходи ми се по магазините, на кръчма. Много мразя да ми забраняват разни неща.

Всичко се изяде днес. У вас така ли става. Не може да се завърти храна вкъщи.

# 1 404
  • югозапад, под "Марков камък"
Лин, Кавазаки Simple Smile?
На пуканки и чай сме,благодарение на Съни Wink
Времето беше разкошно и поразвалих маникюра в градината, но добре ми се отрази.

# 1 405
Всичко се изяжда!
И аз дейно участвам 😳🐖🤭

# 1 406
Лин, що определяш и ти не красивите обувки с учителки? Точно като щерката у дома. Има ли нещо, дето аз- късогледата не съм забелязала през всичките учебни години?
У дома, освен че всичко се изяжда, се готви по няколко пъти на ден. И не, не го казвам като геройство, а се оплаквам, защото ми е писнало.
Каката има лампа и лакове, но не съм ги пробвала.
Покрай споменаването от Никитка на градинската работа се сетих и за Хрис. Дано да са добре.

# 1 407
Руми, завъртането на модното колело преди 10 години съм го пропуснала Grinning  Grinning  Grinning Благодаря,че ме подмлади... на акъл съм някъде там.
Мари, аз като малка свързвах учителките с хубави обувки и модерни дрехи. В гимназията картинката се развали.
Некрасивите обувки сега ги асоциирам със служителките в държавната администрация.
Никитка, точно така.

# 1 408
Благодаря,че ме подмлади...

😘

Най-мразех широките крачоли и обувките с остър връх. Тези ще ги избягвам колкото и пъти да се връщат. Макар, че имах един жесток жълт ленен панталон, от чийто крачоли можех палатка да направя 😂😂😂

Сори, днес ме удря носталгията 😊

Али, завид за разходката!

# 1 409
Дами, купих аспержи, че щерчето не помни, че е яла, а говорят за полезните зеленчуци. И утре ще трябва да ги направя. Правила съм на тиган, нещо друго, по-завъртяно с тях ще споделите ли?

Общи условия

Активация на акаунт