Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 856
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 410
Да ги завиеш в бекон и на скарата.

# 1 411
Аспежите ги бланширам, завивам в шунка (тънко нарязана), така завити ги минавам през грил тигана и сервирам с млечно-майонезен сос.

# 1 412
  • На брега на реката
Добро утро!

Ей ме на, станала съм!  Днес ще съм от 8 на работа, но трябвада отида на тест в 7, та пак съм станала рано! Стиснете по едни палци, моля!
Вчера си тръгнаха дечицата и ми опустя дома.  Винаги много страдам, като си тръгнат, но няма начин, такъв е живота!

Много неща сте писали тези дни и уж четох, ама не помня всикчо!

Дано всички да сте здрави, а ако има болнички, бързо да се правят!

Хубава седмица, на всички!

# 1 413
  • гр.София
Добро утро 🍀
Буб, стискам те ✊
Малко тегаво толкова рано ставане, ама пък е светло до късно!
Успешна седмица от мен 🤗

# 1 414
О, и при мен ставането беше ужасно.
Добро утро. Буб, стискам палците.

# 1 415
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Буб, стискам палци 🍀🍀🍀
Щастлива седмица!

# 1 416
Добро утро.
Бубе, всичко ще е наред.
Вкъщи нищо не се изяжда,  даже понякога нарочно не готвя, защото не искам да хвърлям храна.
Хубава, слънчева и успешна да е седмицата ви.

# 1 417
Добро утро!

Новинка, Мери,  как сте днес?

Аз не съм наспана. Вчера казах здравей на морето 🥰 Но си легнах след 1 и днес ще е по-тегав от обичайното понеделник...

Хубава да е седмицата!

# 1 418
  • Бургас
Добро утро!

Много сте писали, малко запомних.
На чай съм всяка вечер от октомври насам, след основното питие разбира се. Пуканки също често правим, даже снощи в 23ч се наложи прахосмукачка, че Марто обърна една купа на килима.

Тути, „Богат беден” съм я приготвила да я подарявам на читалището, но ще я препрочета преди това.

Бубе, спокойно, и днес ще си на минус Simple Smile

Готвене няколко пъти на ден би ме подлудило. И не защото ще ми тежи самото приготвяне, а защото ще чакат да им измисля какво, че и да им хареса. Засега често минавам с готвене през ден. С майка вчера разменихме по един буркан боб за леща Joy страшна сделка, няма що, та днес на обяд лещата, за вечеря ще доядем вчерашния боб, за закуска има кекс.

Спокойна и слънчева седмица!

# 1 419
  • Бургас
Морген!
Бубе,стискам да си с много антитела!
Трудно станахме и ние. Добре,че не съм на работа.
Алечко,защо толкова набързо?Хайде другият път,за по-дълго здравей,няколко пъти!

# 1 420
  • sofia
Добро утро!
Малкият се успа сутринта, че се буди с телефон, който не си сменя автоматично часа. Аз пък се заплеснах и не го събудих, та изпусна първия час.
Вчера с ММ сглобявахме оранжерия. Тази година съм селянка и съм се уляла с разсада домати...вътре вече няма къде да ги държа. По двора поне не се сещам за ядене, та може и да има и други ползи за тЕлото.
Днес, освен и аз да сложа боб...и без това се чудех какво да готвя.

# 1 421
  • дядовата ръкавичка
Веси, ако ти е много разсада, насреща съм да поема излишния Simple Smile Hug. Аз имам три скромни саксийки, още не съм пикирала.

Али, завиждам за морето Simple Smile

# 1 422
  • На брега на реката
Да се похваля, че теста ми е отрицателен! Blush

# 1 423
  • някъде ... тук ...
Добър ден, мацки Simple Smile Успешна и спокойна седмица!

Браво за теста, Бубе!

Аз мисля, че мама е по-добре. Не може да ходи, но стои седнала, яде и определено говори разбираемо и с акъла си.
Скрит текст:
Не знам какво са ѝ давали в болницата, ама ... поне кръв преляха. Другото - щета.
Намерихме жена, но има време докато започне да идва. Позната е и с това се занимава. Дано всичко е наред.
Утре се прибирам при моите мъже.

# 1 424
  • София
Бубе, браво за теста!
Елит, да се оправя мама!
Аз вчера сутринта се събудих със силна болка в гърба, така че не не можех да дишам. ММ  ми направи вендуза и ме облекчи. Тази сутрин е първата, когато нищо не ме боли!

Общи условия

Активация на акаунт