Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 846
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 425
Браво за хубавите новини днес!

# 1 426
  • Germany
Добро утро!
Елит, дано се закрепи трайно майка ти!
Мери, радвам се, че си по добре!

# 1 427
  • На брега на реката
Мери, дано всичко е зад гърба ви.

Ели, нека все по-добре да е майка ти.

Благодаря за подкрепата, момичета!  Kissing Heart

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 10:37 от Бубoлина

# 1 428
Привет и от мен!

Радвам се за добрите новини при всички, все така да продължват! 😊

Ние сме си вкъщи вече. Вчера двете ми най-близки приятелки много се бяха постарали за посрещането. ❤

Напасваме се вкъщи, мама е при мен, ще идва тези дни за помощ. Малко по малко ще си изградим режим.

Пожелавам ви хубав ден на всичкии! 😘

# 1 429
Страхотно е Бел!

# 1 430
  • На брега на реката
Ех, че хубаво, Бел!

Браво на приятелките ти!

Много е хубаво у дома да има бебче. Ще си направите режим и всичко ще е наред.

Как е бебка, спокойничка ли е?

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 13:19 от Бубoлина

# 1 431
Засега е спокойна, но се е научила да пие от шише и не иска да засуква. Идва ѝ по-трудно и изморително и в повечето случаи се цедя и ѝ давам така. Ще продължавам да опитвам, дано успее да свикне на гърда.

# 1 432
  • Бургас
Страхотна изненада, Бел! Браво на дружките ти! ❤️
Относно кърменето, слагай я по-често на гърдата. Избягвай да й даваш шише. Нека свиква да суче. От майчината кърма по-хубаво няма! Чувството, погледът на бебчо, докато суче е незабравим!
Моите двама хубавеца съм ги кърмила да 3 годишна възраст.

# 1 433
Бел, прекрасна изненада. Таткото държи ли се Grinning

Дано засуче, но пък ако не, здраве да е. Ще се изцеждаш докато може.
Все ще порасне.
(кърмила съм ги и двете, но си ми беше най-гадната част от преживяването Blush )

Ели, дано се наредят нещата. Вкъщи се чувства добре, дано да е продължително подобрението.

Бубе, ти съмнявала ли си се за теста Wink

# 1 434
Бел, много хубава изненада. И аз съм "за" честото слагане на гърдата, за да свикне. Бързо се приспособяват бебетата, стига ти да си издръжлива психически, че по този начин бебето се мъчи или не яде достатъчно. Едно бебе на гърдата е много по- добро от която и да е помпа.

# 1 435
Бел,чудно е,да си вкъщи,нали  🤩.Само малко да се освободя,и ще ти драсна на лични малко от моя,ъъъ,опит,от последната година.Нищо общо няма с предните съвети 😁😂

# 1 436
  • София
Много яко Бел.
Аз се цедях и с двамата по 6 месеца,отврат ми беше да кърмя.

# 1 437
Здравейте!
Честита рожбичка на Бел-да расте здрава и щастлива за радост на всички около нея.
Честито и на всички с хубави поводи в последните седмици.
Мари,тук съм,благодаря,че питаш. Hug Добре сме, като изключим странния живот напоследък около всички нас,сякаш сме в някакъв странен филм. Иначе имам много работа и не ми остава много време напоследък за странични неща. Радвам се,че се стопли, за да прекарвам повече време в градината след работа. Ние последните 4 месеца трайно избягахме да живеем на вилата и се чувствам много ок. Малко пътуването ме мори, но друго си е в къщата,градината и чистия въздух. Heart за децата и за тях е ок  и така.

# 1 438
  • Бургас
Мид, то твоето си е било мъчение, но пък евала за усилията.
И двамата са ми кърмени дълго и на поискване и ми беше изключително приятно, точно както Карз го е описала. Майка ми смяташе, че така нямат никакъв режим, но пък аз отказвах да ги гледам по учебници Simple Smile Цедила съм се ако трябва да изляза и е било под въпрос дали ще съм на линия бързо, и после хвърлях, защото отказваха да близнат шише. Биберон така и не засмукаха. Смятам обаче, че кърменето не трябва да е на всяка цена и майката да се чувства виновна едва ли не ако не успее или не иска да кърми.

Ели, радвам се, че ще можеш да се прибереш спокойна при твоите мъже.

# 1 439
Хрис, радвам се, че всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт