Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 802
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 15
  • Canada
Честита Баба марта! ⚪🔴
Здрави и засмени да сме, цветни и красиви като показаните цветенца 🌷

Але, честито да е вампирчето!

Лято, в Канада започнах редовно да шофирам, тук имах малко стаж преди да заминем Grinning

# 16
  • Бургас
Ммм, Съни, красота. Моята орхидея и тя е пощуряла, направо не знам как оцелява при толкова невнимание от моя страна. Все си мислех, че са много капризни.

Але, най-готиния щит да намериш! Здрав да е юнакът!

Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени, засмени! Прекрасен месец да имате!

# 17
  • на Мелмак
Добро утро!
Честита Баба Марта!
Здрави да сме Grinning

Нарциси и аз взех от Лидъл, добре, че едната колежка ме спря да ги засадя, каза, че ще ги батисам. Сега нацъфтяха, после ще ги бодна. Лалета насадих 50 луковици, дано поне 20 поникнат. Розите от миналата година чакам отново. Ще ви снимам и аз по нататък. Успешна седмица!

# 18
Честита баба Марта Дами, да сте румени и засмени, здрави и щастливи като мартенички
В събота ходихме да караме колелета, после до 7-я етаж колелото на гръб....май повече се изморих да изкачвам етажите. Мъжете легнаха да почиват, а аз метнах терасата- пресях цветя ( бях завила мини розите в найлон - оцелели са), посях нови цветя, засях и разсада ( формичките от Лидл се оказаха добро попадение. Днес или утре ми остава да посея малко зелении.
В неделя махахме крачоли по Витоша, от Симеоново до Лалето. Добре се справихме, че и Калин с нас беше и не успя да умрънка света.

Планираме на 3 да заминам аз и детето към Банско, дано не ни мине котка път.
Имам да подготвям и едни оферти, да видим как ще гфи измъдря нещата.
Спорен да е денят Ви, а и месеца. И не забравяйте да си изберете ден от месеца, да видите как ще е годината.

Лил , благодаря за темата.

# 19
  • На брега на реката
Добро утро и честита Баба Марта! Да сме здрави и щастливи и само хубави неща, през новия месец!

Лилс, благодаря за темата!

Цветя имам и не са малко, ама си оцеляват някак си. Няма ме много по цветарството.

Ети, Тит, радвам се, че се разписахте! Липсвате ми напоследък!

# 20
Добро утро и честита Баба Марта! 🤍❤ Да сме здрави всички и по-бързо да идва пролетта! 🌳

Цветя харесвам от цъфтящите. Вкъщи имам орхидеи. И на пролет мама ми дава пресадени сандъчета с мушкато, които добре се чувстват на терасата.
Успешна седмица, момичета! 😊

# 21
  • дядовата ръкавичка
Честита баба Марта! Здрави, щастливи, румени и весели Simple Smile

Вчера откарах 6 часа в градината и пак има работа за целия китайски народ. Даа, имаме цветя и не само Simple Smile

Синът замина в събота. Забравих да му дам мартеничка, много ме е яд.

# 22
Честита Баба Марта!
Пролетта и аз много я обичам.Дойде ли пролет,започвам да гледам света около мен с други очи.
Градина имам цветна,имам и зеленчукова,много ми харесва да се занимавам с такива неща.
Хубав ден!

# 23
  • Euskal Herria
Честита Баба Марта!
Повече здраве и усмивки да носи този месец!

# 24
  • Бургас
Добър ден и Честита баба Марта!
Днес имам ходене по институции, дано не завали!
Накичихме се с мартенички на работа.

# 25
  • Germany
Честита баба Марта! Здрави и засмени и вие и близките ви!

# 26
Да сте здрави и засмени, дами! Честита Баба Марта!

# 27
  • София
Честита Баба Марта!
Живи и здрави.

# 28
Честита Баба Марта!
Живи, здрави и засмени Simple Smile

# 29
  • Mediterraneo
Честита Баба Марта, момичета! Да сте усмихнати и здрави!

Цветя не умея да гледам, ММ е този, който сади, тори, пресява, полива. Последно уморихме една орхидея и един бонзай. Толкова за уменията ми. Имаме 5-6 саксии, явно сме нацелили растения, които оцеляват на терасата, че там целогодишно целодневно пече.

Общи условия

Активация на акаунт