Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 059
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
След интервюто трябва да напишат и книга.

# 46
Абсолютно! И аз правя такъв паралел.

След интервюто трябва да напишат и книга.

Е, нали обръщали нова страница?! Колко пъти ще я обръщат🙂

# 47
  • Варна
Ми тя книгата има много страници, Кате Simple Smile

# 48
Доста от коментарите в социалните медии правят паралели между това интервю и “онова” на Даяна.
Дано след 20 години мнението на самия Хари за интервюто да не като това на Даяна "Подведоха ме, изложих децата" (в резюме).

# 49
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Интересен първи пост!

Аз пък не мога да се отърся от усещането за търсено внимание. Дано Хари най-накрая си излее за последно мъката по майка му и да я остави на спокойствие. Все едно само той я е загубил.

# 50
Според мен няма нищо лошо Хари да говори за майка си, просто го е яд и е много тъжно, начина по който умира, супер нелепо и направи добре да защити семейството си.
Аз не можах да спра да плача на ковчега отгоре с бележка "Mummy" и да не им дават да плачат  на собствените и деца. Ужасно е.
Много ще ми е интересно да  гледам интервюто... Харесвам ги

# 51
И аз се надявам смъртта на Даяна никога да не бъде забравяна! И се надявам Хари да им го напомня постоянно!
Никой, ама абсолютно никой от кралското семейство не е безгрешен, но така както не държим сметка на някои от тях, така и не би трябвало да държим сметка на Съсекс. Не са направили някакви непростими грехове.
Нямаме право да се държим сякаш притежаваме живота на Съсекс, или Даяна, или Кеймбридж, или когото и да е. Това са истински хора и щом искат да кажат своята истина, нека. Тяхно право е. До сега слушахме истината само на Британските таблоиди, а знаем, че на тях не може да се има доверие.
Вчера си замълчах относно външния вид на Кеймбридж, и за работата им имам какво да кажа, но няма. А днес чета коментари относно чорапите на Хари!? Невероятно...

# 52
Аз пък не мога да се отърся от усещането за търсено внимание. Дано Хари най-накрая си излее за последно мъката по майка му и да я остави на спокойствие. Все едно само той я е загубил.
Едно нещо не мога да им отрека-винаги нацелват най-неподходящия за тях момент.
Във време на чума не остана семейство,от което ковида или рака да не е откъснало непрежалим и незабравим.
Хари,човек към средна възраст и баща,още плаче на света за майка си. Каква опора ще бъде на децата си с разбитата си,според  самия него,психика?
Може да се плаче и в къщи от уважение към проблемите и болката на другите.
А ако плаченето публично наистина помага, за 25г.трябваше отдавна да се е стабилизирал.
Дано смени плочата,че тази се изтърка и да си слуша пиарите.

# 53
  • Разпиляна във въображението
Или просто трябва да бъде Хари, не постоянно синът на Даяна. Никой не я е забравил, споко. Оставам с впечатлението, че показва как само той единствен я жали, той единствен използва известността, която получава от споменаването й, от използването на нейни лични дати за свои.

# 54
  • Някъде там
Една полезна инициатива. Поставят 400 дефибрилатора в цялата страна, закупени чрез дарения към сърдечната организация.
Мери като патрон на Сърдечната  е избрала този който тя е дарила, да бъде поставен пред парка
Амалиехафен.
Страхотна Мери. Браво на нея и организацията.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 14:03 от daviz

# 55
Много, много хубава инициатива на Мери и самата тя е прекрасна!
Харесва ми този леко готически стил в облеклото й.

# 56
  • Някъде там
Много, много хубава инициатива на Мери и самата тя е прекрасна!
Харесва ми този леко готически стил в облеклото й.
И на мен. И какви красиви снимки. Инициативата е ясна.
Ще чакам марките.. Палтото е интересно.

# 57
Или просто трябва да бъде Хари, не постоянно синът на Даяна. Никой не я е забравил, споко. Оставам с впечатлението, че показва как само той единствен я жали, той единствен използва известността, която получава от споменаването й, от използването на нейни лични дати за свои.

Сега стана мъжът на Меган.

# 58
Всяка смърт на възрастта на Даяна е нелепа - независимо дали болест, инцидент или поръчково убийство. И всяко дете я изживява тази смърт все едно е най-най-най-нелепата, независимо дали е вървяло след ковчег пред Бънкингам или след ковчег до трънското гробище. Винаги ми е странно, когато точно върху това се набляга в темата - все едно трагедията не е, че е останал без майка, а погребението и неговата роля там. И това винаги, ама винаги само за Хари, все едно на Уилям е починала учинайка му, а не (изненада) майка му.
Съмнява ме човек, дори и дете, загубило родител, някога да го забрави и да му стане леко и свободно на душата. Ако утре спре да я споменава във 50 процента от изявите си, на мен не би ми хрумнало, че е забравил майка си или иска някой друг да я забрави.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 14:26 от Welt

# 59
Тази сутрин е имало раздвижване пред болницата, в която е настанен Филип.
Натоварили са човек в линейката и са го крили с чадъри.
Медиите са пуснали запитване към Бъкингам дали това е бил Филип.

Общи условия

Активация на акаунт