Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 118
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Наистина много хубава инициативана тази организация. Понякога ми става тъжно какви неща се случват в останалите страни и каква кочина е у нас...

Австралийско предване за Латифа https://www.youtube.com/watch?v=kVkCtJGVnpM&feature=emb_logo

На Крис Шип са му подшушнали, че имението не е нито на Хари и Мегън, нито на Опра. Локацията е в Санта Барбара, но е друго място

Може би откарват Филип вкъщи...дано да е добре.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 14:27 от Lana

# 61
  • На топло
Целият свят знае историята на Даяна и Чарлз. Много хора я обичат и уважават.
Не е нормално Хари да бъде финансиран от баща си и да вади постоянно трагедията търсейки внимание и съжаление.
Версията е леко променена (Виновна е пресата, а не, че баща му е обичал друга🤐). За да не обиди тати и да има възможност да заработи някой лев на гърба на трагично загиналата си майка 🤢.

# 62
  • Варна
Бре! Дядо нещо ли прави проблеми?

# 63
Хубава инициа
    тива от семейство Глостър.

Херцогинята е патрон на организацията "Рак на простата".
    Тя и съпруга ѝ се включват в инициативата на организацията, всеки ден от месец март да правят по 11 хиляди крачки на ден, представлявайки 11 000 мъже, които умират от рак на простатата всяка година.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 15:02 от Tinо

# 64
    • Down south
    Изглежда някак зловещо. Вероятно е от контраста между градинската обстановка, навяваща мисли за приказка и черната одежда и прическата, които отвяват в съвсем друга посока.
    Може пък, точно това да е търсено, като "ефект"

# 65
    • София
    По случай 95 годишнина на Елизабет има нова колекция монети "My Heart and My Devotion"

https://www.royalmint.com/our-coins/events/the-95th-birthday-of- … Gn3iqPxUXykKV8fQQ

И как точно Чарлс е виновен за смъртта на Даяна? Това че е обичал друга какво общо има, по времето когато се случи катастрофата те са разведени. Та да..пресата е виновна. Самите те го казват...още през 2007 https://www.marieclaire.co.uk/news/editors-admit-they-feel-guilt … 5DvuQZbRmf9Lg8xs0
    Не е като Хари да си измисля...за разлика от други.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 14:44 от Lana

# 66
    А, сега Чарлз ли е виновен за смъртта на Даяна. Бре, бре...ти да видиш.
    Уилиям е свободен да говори за майка си, но ми се струва, че с избора да него прави, точно той се подмазва на татко си и на публиката си!
    И сега как стана така, че само за Хари ни е било мъчно. Винаги сме говорили колко е тъжно как и двете момчета трябваше да вървят зад ковчега на майка си пред цял свят.
    Даяна не е първата жена, която е жертва на токсичната преса и не е последната. За това нейната история трябва да се помни. Има и още много други, чиито истории трябва да се помнят и трябва да се говорят.
    Какви безсърдечни хора има по тоя свят...като папараците, които изиграха своята роля в смъртта на Даяна. Ей така, за забавление и продажби.

Дано зад чадърите е бил Филип и вече да си е у дома и да е добре.

# 67
    • Някъде там
    Това ми излезе току що като новини. Преместен в от едната болница в друга.

# 68
    • Истински се вижда само със сърцето.
    Принц Филип е преместен в друга болница св. Бартоломю за да лекуват инфекцията и да му направят някакви тестове на сърцето. https://www.bbc.co.uk/news/uk-56241353

Писали сме едновременно Давиз Simple Smile

# 69
    Страхотна инициатива на Мери. Лана, и на мен ми става тъжно как е в другите страни и каква кочина е при нас. Такива дефибрилатори ще оцелеят у нас точно едно денонощие. На сутринта ще са изчезнали или почупени. Sad

# 70
    • София
    Страхотна инициатива на Мери. Лана, и на мен ми става тъжно как е в другите страни и каква кочина е при нас. Такива дефибрилатори ще оцелеят у нас точно едно денонощие. На сутринта ще са изчезнали или почупени. Sad
    Дори не стигнах до тази мисъл как ще оцелеят...по-скоро как изобщо не биха се появили.

Казват че тази болница била една от най-добрите за сърдечни проблеми. Възрастен си е Филип, дано се оправи!

Хубава инициатива и на херцозите на Глостър! И полезно - 11 000 крачки всеки ден Simple Smile

# 71
    Е, тъкмо написах, че се надявам Филип да си е у дома...
    Дано се оправи скоро!

# 72
    • На топло
    По пътя от сватбата на Даяна и Чарлз в катедралата "Сейнт Пол" до агонията в тунела Алма са се случили много неща.
    Събитията в живота на Даяна имат причинно-следствена връзка.
    Не е само мое мнение, че Чарлз има много по-голяма роля в трагичната съдба на жена си от пресата.
    Той е първопричината.

# 73
    • Някъде там
    Съгласна с вас. Те едни капачки палят умишлено, та това ще задържат. Поне да се радваме на чуждите ползи.

Дано Филип се стабилизира напълно. Някак си друго е да си има юбилей.
    Том Мур са го погребали чак тази събота.

# 74
    • София
    На бившата си жена. Ми не няма, за някои неща има, но за катастрофата, преследвана от папараци няма. Освен ако не я е поръчал...както също много хора смятат. Я той, я Филип, я Бети.

Общи условия

Активация на акаунт