Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 252
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 75
Пресата е такова удобно извинение за всички, причастни към инцидента, за всички от веригата: причина-следствие.
Много странно е, че Хари, който вече е достатъчно възрастен, за 23-те години от смъртта на майка си продължава да вярва, че папараците са причина за смъртта й.
Нищо общо няма отменената след развода професионална охрана, нищо общо нямат хората, с които е контактувала в последните си дни, нищо общо няма самонадеяността и безотговорността на ал Файед, нищо общо няма че е била без колан. При положение, че папараците я бяха снимали преди това с децата й в компанията на Файед, какво пък чак толкова щеше да се случи от още някоя снимка, та да се налага да препускат за да им избягат.
Даяна се влачеше де с който се съгласи да й прави компания, разказа си го доброволно в национален ефир, снимаха си я най-редовно, ама папараците му виновни на Хари.
Като не ще да посочи всички причини за инцидента с майка му, защо не замълчи по въпроса мъдро като останалите членове на семейството.
Разбира се той темата може да си дъвче както и където си иска, който има глава на раменете си може да прецени колко сълзи да пусне за горкото 37 годишно дете.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 15:32 от dariVale

# 76
По информация на BBC от двореца Филип ще остане в болницата най-малко до края на тази седмица.

# 77
Това, че Хари говори за папараците и Меган и че няма да допусне тя да преживее същото като Даяна и е взел мерки в тази насока, го тълкувате като "очаква съжаление и плаче пред света за майка си", така ли?
Или пропускам нещо?

# 78
  • Варна
Май не е много добре работата с Филип... Не ми харесват тези изявления.

# 79
  • Някъде там

Страхотнато бижу на Виктория.
Интересен разказ за символиката му.
http://www.thecourtjeweller.com/2020/07/the-nocturnal-creatures-tiara.html?m=1

# 80
Не, смешното е че пази жена си от папараци, не отчитайки факта, че  в целия си съзнателен живот, същата тази жена е работила, за да бъде известна и да я снимат - снимането в реклами, работата като момиче на късмета и актриса в тв сериал е неин личен избор, който отразява желанието й да бъде известна. Сегашните й изявления са чиста проба лицемерие - тъй де, 25 години драпаш да си известна, омъжваш се за един от най-известните ергени, син и внук на може би най-известните жени в света, ставаш за смях с действия и думи (ръкополагането и интервюто от Африка служат предимно за подигравка) и рЕзко започваш да търсиш спокойствие.

# 81
Това, че Хари говори за папараците и Меган и че няма да допусне тя да преживее същото като Даяна и е взел мерки в тази насока, го тълкувате като "очаква съжаление и плаче пред света за майка си", така ли?
Или пропускам нещо?

И аз това се чудя. 🤔 Къде видяха да реве Хари за майка си и да търси съжаление. Това, което казва няма нищо общо с рев за мама. Човекът много ясно обвини жълтите парцали, и е видно, че общува с медии различни от Дейлито. 😉

Давиз, благодаря за хубавата и интересна тема! 🌷🌹

# 82
  • Варна
САЩ и Саудитска Арабия. Явно онзи принц ще си вее байряка.

https://news.bg/world/beliyat-dom-zashtiti-reshenieto-si-da-ne-n … rints-salman.html

# 83
Хайде и аз да се запиша в новата тема, макар че доста се почудих дали/или! Все едно и също се върти до безкрай.

Благодаря, Давиз, каляските са вярно като от приказка.

Принц Филип е много възрастен. Медицината помага, особено на богатите и властимащите, но не безкрай. Все пак лекарите не са всесилни.

Кралицата природен феномен как е Joy
На последния клип много шпакловка имаше на лицето. Защо не я оставят да си е с бръчките на снимките. Кого заблуждават, като жената гони стотака и всички го знаят.

Хари и Меган изглеждат добре. Дано и интервюто е интересно и оправдае големите надежди, които се възлагат на него Wink

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:52 от птица

# 84
Оф, аз почвам да се притеснявам сериозно за Филип. Много ми се иска да си дочака 100-те години, пък било то и без голямо празнуване. Отделно, ако се случи нещо с него сега, покрай интервюто на Хари и евентуално Хари е казал нещо против РФ, много хора ще го обвинят.

# 85
  • София, България
И аз се притеснявам за Филип, нещо не изглежда на добре работата.
Не ми харесва роклята на Меган, но не е нещо много грозно, чакам с нетърпение интервюто.

# 86
САЩ и Саудитска Арабия. Явно онзи принц ще си вее байряка.

https://news.bg/world/beliyat-dom-zashtiti-reshenieto-si-da-ne-n … rints-salman.html
Онзи принц ще си вее байряка, докато петрола е основна суровина в световен мащаб.

Хубаво е, че от време на време не пропускате да подчертаете репликата ми за "природния феномен" Елизабет ІІ.
Ама предлагам по темата да се включват само тези, които никога нищо глупаво не са написали в стремежа си да се аргументират.
За мен, всеки надживял 90 г. си е природен феномен (без значение дали е кралска особа, защото и те се разболяват, въпреки високото качество на живот, който имат)

По темата с каляската за диамантения юбилей на кралицата - благодарност на Давиз за инфото.
Описват, че има монтирани фрагменти под седалките от историческия камък от коронациите, от разни кораби с историческа стойност. За да има фрагменти и те да са автентични - значи са отчупени в наши дни от камъка и от съхраняваните в музеите дървении. Дали е възможно?

# 87
Оф, аз почвам да се притеснявам сериозно за Филип. Много ми се иска да си дочака 100-те години, пък било то и без голямо празнуване. Отделно, ако се случи нещо с него сега, покрай интервюто на Хари и евентуално Хари е казал нещо против РФ, много хора ще го обвинят.
И аз искрено се надявам да се оправи!
Извинявай, обаче самият факт, че такива мисли ни минават през главата, показва колко далеч са стигнали таблоидите с манипулациите.

# 88
  • Някъде там
В линка който съм пуснала към сайта на конюшните,има много подробности.
И да дарени са от историческите обекти. Ето точния цитат :
Вътрешните дървени панели на каретата са направени от предмети, дарени от над 100 исторически обекта и организации от цяла Великобритания.

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за темата, Давиз! Много интересна информация за каретата!
Нищо ново, изненадващо - отново стискаме корема, отново се плаче за мама, как не му омръзна да я експлоатира тая тема, все едно тая майка е само негова, отново намеци... И естествено камъни в градината на двореца - въпрос от Опра - ти сама ли замълча или беше накарана да замлъкнеш... Леле, леле, чак толкова не е важна госпожа херцогинята, че да я карат да замлъкне...
Страхотна инициатива на Мери!
Дано Филип си поживее още малко!

Общи условия

Активация на акаунт