Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 737
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 215
  • София
Явно е захладняло в Андора

Фелипе е потресаващ...

# 4 216
Палтото определено закопчано или с друга дреха отдолу.
Фелипе действително са го хванали в момент, в който панталонът стои ужасно.

# 4 217
Че какво му е на Филипе? Много си е готин и е облечен точно като за командировка.

# 4 218
  • Варна
Фелипе действително са го хванали в момент, в който панталонът стои ужасно.

На чатала Simple Smile

# 4 219
На мен ми харесва Летисия. Обувките не са по моя вкус, но тя обича такива - момиченцата са редовно в подобни. а с обемното манто не изглежда дребничка до Фелипе. Фелипе не ми харесва - сако и панталон сякаш изобщо не си пасват. И тоя къс крачол с маншет... Е, едва ли му казват командировка на пътуването:)
Не съм поглеждала на каква надморска височина са в Андора, но със сигурност е високо. И дори да слънчево, кой знае какъв студен вятър духа.

# 4 220
  • София
Обувките му са ужасно дедовски, и особено със синьото карирано сако и сив панталон . Ма той си ги харесва тия чепици

Панталонът май е черен.

# 4 221
  • София
На мен пък обратното, Клеър Фой, която игра Елизабет в сезон 1 и 2 ми беше много на място. Оливия Колман изобщо не ми хареса в сезон 3, четвърти още не съм го гледала.

Така и не разбрах също така защо Колман е с тъмни очи в сериала, като кралицата е синеока...  И на мен Клеър Фой повече ми хареса.

# 4 222
Четох, че Колман е решила, че няма да е автентично или нещо подобно ако носи сини лещи. Тя и Хелена не носи. Явно и продуцентите са се съгласили.

# 4 223
На мен пък обратното, Клеър Фой, която игра Елизабет в сезон 1 и 2 ми беше много на място. Оливия Колман изобщо не ми хареса в сезон 3, четвърти още не съм го гледала.
Сезон 1 и 2 ги изгледах на един дъх, допаднаха ми. Започнах третия и не ми върви, мисля да прескоча и после да се връщам, евентуално.Не ме вълнува монархията, обаче провокирана от Мегън и Хари и достъп до Нетфликс се загледах.Ами доста неща си обясних, въпреки, че са напудрени в сериала.

# 4 224
Летисия, ден 2 в Андора - не харесвам нито десена, нито кройката на сакото, още повече с този колан. Всичко останало ми допада, особено с ниските обувки. Но трябваше да сложи по-късо и вталено сако, в тъмночервено примерно.

Много е хубава, но така се е пристиснала с тоя колан, че ще се скърши,

# 4 225
Летисия без палтото и шала е страхотна. Много ми харесва това сако.

Фелипе не ми допада с тези хиляда цвята - синьо сако, сив панталон, червена вратовръзка, кафяви обувки, чорапи в бордо(?). Да вземе пример от жена си - всичко в 2 цвята, максимум 3. А вчера даже беше и в един при пристигането.😁

# 4 226
И на мен Летисия много ми харесва, като изключим палтото и обувките. Елегантно сако и точно в комбинация с колана ми допада много.

# 4 227
  • София
Още снимки на бъдещата руска велика княгиня с тиарата, избрана за сватбата. Хем е интересна, хем на нея не ми харесва как стои.
Има и интервю
https://royalmusingsblogspotcom.blogspot.com/2021/03/victoria-ro … -chooses-her.html
Превод https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=bg&u=h … -chooses-her.html

# 4 228
  • Някъде там
Излъчването на Летисия, не ми е харесвало никога, но тоалетите в повечето случаи да.
Сега обувките и колана, не ми допадат. Малко ми приличат, на тези на Шарлийн.
Докато преди се опитваше да изглежда по млада и секси, сега си изглежда на колкото е и така ми допада повече.
Фелипе 😀

Другата тиара с която я имаше снимана княгинята, беше в пъти по хубава. Тази ми е грозна.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 16:39 от daviz

# 4 229
  • Майничка
Летисия е с "разумни" обувки, съобразени с терена - как се ходи с токче по този маршрут.😁

Общи условия

Активация на акаунт