Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 042
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 105
13, вашият кмет съм го признала. Дай Боже всекиму.

# 106
Уиш,а последното ядене? Ако не е онази присъда,за която си мисля,а само хипотетично.

# 107
Никво Еденье! Ще мрем красиви!

# 108
  • Пловдив
Ей, нямате спирка Simple Smile

Аз не схванАх пак залозите, ма нека съм си с 8, мойто число.

ВрътнАх едно болонезе, първо пазарувах, позагладих някоя блузка...ма съм гроги Confused  Нящо днес съ уморих...
Ам ще си сипя Wink

# 109
  • София
Аз си получих подаръка за 8 март вече,часовник.
И ям боб със зеле,и Снежанка.Ако не се на@ера сега,нема кога.

# 110
Никво Еденье! Ще мрем красиви!
Не! Не съм навита! Искам Maker's Mark ,цигари,кафе и пълнени чушки! Smile

# 111
Мид, ей ся ме подсети да накисна боб за утре. Че вече седмица забравям. Joy

# 112
Аз съм скромна Кротева. Само една топла франзела за мен, че откакто съм кето, вече 4 години хлебец ям веднъж на високосна.

# 113
Размина ми се гостито, прилъгах ММ, че ще правя кюфтета 😂. Как беше Добри, да има мир по целия свят и кюфтета за вечеря, е кюфтета имаше и мир в къщи.

# 114
  • Пловдив
Кло и аз така с личната...отложих за утре сутрин, па то коридор, а запазих час за четвъртък за детето. Май ще сменям.

# 115
ААА, и ако не се оправи времето скоро се признавам за виновна, днес вакумирах пуловерите и повечето зимни дрехи.

# 116
О Мид! Бурания! Heart Eyes
Днес скапан ден. Утре се очертава същият. Та ще спортувам. Ако може и звънящият на месинджър, да разбере, че нервно ми е и не ми се говори, означава НЕРВНО ми е и НЕ МИ СЕГ ГОВОРИ.
Уиш, да ти взрътна един хлебец? Хем ще те нахраня, хем ще ми стане хубаво на душата?

# 117
Аз съм скромна Кротева. Само една топла франзела за мен, че откакто съм кето, вече 4 години хлебец ям веднъж на високосна.
Да не ми хлопаш от съседната с лъжицата,да ти дам чушки!?
Май само спагети мога да ям без хляб,ама тях ги ям на две години веднъж.

# 118
Значи, червено, бяло и розе предлагам и суджуци ама купешки де. Къде да ги нося Stuck Out Tongue Winking Eye
Кротева и аз като тебе. А пълнени чушки, ама хубави не като моите, ми се ядат от сто години.
...Наспортуване!

# 119
Врътни ми хлебец, Сирос, врътни. После ще видиш какво дупе ще врътна аз.

Общи условия

Активация на акаунт