Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 045
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 120
Нищо няма да видя, ще мижа.

# 121
  • Оптимист по принуда
Лещичка хапнах с възлюти чушлета. Да е жива и здрава свекървата още дълги години да ми прави и праща. Чухме я, по-бива сякаш, пу-пу.
Нареждам се за хлебец и аз.

# 122
Алоуу, не мога да ви стигна днес.
Чакай да се изкажа бързо, та да съм актуална😄. Значии 20 март за мен (мамин златен става на 20 тогава). Ени, напълни ми душата принцеската малка!
Една красива мама съзрях, бравос! Някой се  хвалеше с госпожата си, ай бравос и на него....и на там вече само вино запомних, ами дзън - зън и наздраве!

# 123
Ох Рафи е Бритни Спиърс,падам от смях. 😂
Балонче,давай ги. 😆
Деми,браво за свеки! Все така да са добри новините. 🤗
Сирос,изключвай фонЯ и дишай дълбоко.
Съни,и аз обмислях да сменям гардероба,ама ще изчакам още седмица.
Мид,ще гърмиш тая нощ. 🙈😂
Наплюсках се,изкъпах се,вече мога да лягам. Дребната снощи припадна много рано,чак странно ми беше. Дано и днес така. 😁

# 124
# 125
Крото, много си се разпищолила Joy

# 126
Пролет иде!

# 127
Забрайх да рекна на Джъст, че е гадже и половина 👍 Начи тъй наредена до таквиз хубави девойки мий най, че покрай вас и аз да са прая на Убавица Joy

Опасни кулинарни кУмбини стават тукачИ..Лу- ди стИ Joy

Крот, ам ний ся дет не сме у Тъз мрежа не видим🧐

Раздадох нареждания на наследниците, наложи се да скръцна със зъбитИ.. Ам викам смилетИ са, бре.. нА вижти падат вече от толкуС скърцане, бре.. Те са хилотят и двамата😡 Корега щели ми купуват за 8 март.. На, гляваш ги, поИш ги, обличаш ги, раниш, търпиш им килешлъциТи и накрай- корега 🤓🙄😂 Ма Ена гьостерицаааа.
Сменям ръката.. равномерна мускулатура да извая..

# 128
Точно се хилех на Рафи и аз, ама Кротал ме разхили дваж повече. Моята приятелка тъкмо ми се желаеше, че не отслабва и не е секси вече ...и тая красавица мецана ми се яви тъкмо  навреме, да я развеселя 🙃

# 129
О Мид! Бурания! Heart Eyes
Днес скапан ден. Утре се очертава същият. Та ще спортувам. Ако може и звънящият на месинджър, да разбере, че нервно ми е и не ми се говори, означава НЕРВНО ми е и НЕ МИ СЕГ ГОВОРИ.
Уиш, да ти взрътна един хлебец? Хем ще те нахраня, хем ще ми стане хубаво на душата?
Аз днес само отговорих за баба Марта, но на никакви други въпроси и позвънявания на никой. БНД чак "???"  пише, все едно е фактор някакъв вече в живота ми, че да му дължа обяснение защо не вдигам и не отговарям. Имам чувството, че в момента съм в пика на егоизма ми в живота ми до сега. Ако не ми се говори с някой просто не говоря. Обяснения не давам и не дължа на никого, за мен е важно да съм в хармония със себе си. Научих се да обичам първо себе си.

# 130
Кво сте се разтърчели из нова тема, м? Влизам гледам в старата навъртени няколко страници и си казвам ех, тоя път нема да ги гоня, не са стигналЕ далече. Да, да , ама не!
Честита баба Марта! Всяко зло да ви забрави и да сте живи и здрави!
Сега по ред квото чела и запомнила:
Балонче, давай смело. То ще си проличи, ако е читав виночерпеца ще си го запазиш, ако не - през вратата.
Киликандзеро не го видях, жалкото, щото ми е любимец.
Мамчето обаче я видях, хубавица както винаги!
Кой рече мартенички от бяло и червено вино. Имам и от двата вида, ама ако го смеся мартеница няма да се получи, само една припаднала под масата бяла птица/но не лебед/.
И аз 3 март си избирам, ако не може /щото Деми веч ме е преварила/ ще е 23. Ени го знае с датата на раждане, а аз с първата буквата от името. Та родена съм на трети, а буквата ми е 23 подред в азбуката.
И друго щях да пиша, но си глътнах винцето и веч забравих какво, отивам да спя, че ми е изморено.
Лека вечер и наспортуване!

# 131
Заболя ме главата зверски, след като изпратих БНД и двете ми родителски тела се сетиха за мене. Говорих и с бившето свеки и с "бъдещето свеки", и с приятелката на БНД. Получавам и някакви работни мейли по никое време, не свърши ли ДО вече, съжалявам че жената е трябвало да седи и да ми отговаря на мейла вместо да си гледа семейството Sad
Насипвам си голяма чаша вино и излизам на терасата.. не мога.

# 132
ХО,  Балонче. Не е ДО. Почини си.

# 133
  • France
Мале, Балонита, днес ти се е насъбрало. Наздраве!
Пфу, сигур аз съм тъпата, но се изпотих докато направя една поръчка по Интернет. Ама няма начин, трябват патъци за големия номер. Tired Face

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:49 от Philomena

# 134
Балонче след този ден, който описа, направо виното е слабо.

Лека нощ, момичета!

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 08:51 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт