Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 049
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 135
Искам вино и шоколад,а нямам нито едното, нито другото! Вечерите са дълги и скучни, когато си затворен в къщи от 18:00 часа😒

# 136
Отвратително е това, което ви се случва Сиси. Отвратително! И не, не мисля, че скоро, ако изобщо някога, ще се върнем към старата нормалност. Хората се приучиха да гледат на другите човешки същества като на потенциални убийци. Изглеждаш здрав? Много важно - може да си безсимптомен преносител на болест, която убива. Преболедувал си вече? Много важно - може пак да заразяваш или ти самият да се заразиш отново, следователно си ходеща бомба, пълна с вирус, който убива. Ваксиниран си? Много важно - пак можеш да заразяваш. Накратко, всяко човешко същество може да ви убие. Не го доближавайте и в никакъв случай не го докосвайте. "Голото слънце" на Айзък Азимов ряпа да яде.

# 137
Искам вино и шоколад,а нямам нито едното, нито другото! Вечерите са дълги и скучни, когато си затворен в къщи от 18:00 часа😒
Ние сме тук, Сиска Simple Smile А приятелки наблизо?

# 138
Колко сте лоши само, сетих се за един забавен шоколад с цял лешник, прибран на сигурно, уж. Една редичка и си лягам. Обещавам.

# 139
Сисуне,  как немаш вино? Грехота! Някое ракомело? Мани го шоколада. Тука сме Hug

# 140
Камий, аз пък ще ям добродетелно и разделно. Имам Линд 90% и отделно сурови лешници. Айде сега спринт да си налея втора чаша бяло винце по тоя случай.

# 141
Ние сме тук, Сиска Simple Smile А приятелки наблизо?
Добре,че се разсейвам с вас ,дами 🤗 вие сте моите приятелки! За другите важи същия вечерен час, освен ако не живеем в същата сграда 😄😢 Вино не си взех целенасочено,че взех да прекалявам напоследък и сега съжалявам !

# 142
Толкова се радвам,че лудите около мен са в друго измерение,а не описаните от Уиш!
Сисун,прегръдка!

# 143
Пфууу, гадост.
На мен много ми помагат разходките през уикенда и добре, че не затвориха пак градовете, като миналата година.
Шшшшт, да не чувам шоколад по това време, че ми е слаб ангела 😃

# 144
Еее, момичета, оставете Странникът да си се радва, не ревнувайте Stuck Out Tongue Winking Eye
А ти, Страннико, оставяй по 1-2 комплимента и за нас, освен коментари. Щом имаш опит с жените, знаеш, че така се прави.
Добрии, да се свети името ти, благодаря за труда! Вече имам мотив всеки ден да следя прогнозата за времето Simple Smile)) Ам кат няма хубави синьоптичковци, вече пък има интрига.
Всичките бгмами сте хубави, но моето Мило е най!

# 145
За мен 25-то число. Да видим...
Взех си дозата и отлитам в страната на сънищата. Лека, мацки!

# 146
  • Euskal Herria
Ей, нямате изчитане! Прибрахме се, седнахме да вечеряме и пуснах да гледаме "Капките". Добре, че има функция за връщане.
Наздраве!

# 147
Скучни са, Янче.  Капките де.

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
уиши - 22
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

мисля, че никого не изпуснах. Simple Smile
трябва да лягаме, че утре ни чака работа, училище...
а нещо ме стяга.
сякаш е имало земетресение. Sad

# 149
  • София
Крот, тази мечка демонстрира подозрително добри танцовално-пилонни умения. Да не е от спасените от Бриджит? Преди спасението я е държал собственик на ... барче. Оправи ми настроението.

Сис, гуш и от мен!

Балонита, и за теб гуш!

Вкъщи валят мартеници. Буквално. Отворих шкафа в банята и изпадаха. Щерката ги свалила след училище, за да си измие ръцете и ги напъхала в най-близкото местенце, което е зърнала. Ама и на мен не може да ми се угоди. Ако ги беше зарязала на масата, щях да мрънкам, че разхвърля. Прибрало ги детето в шкафа, аз пак мрънкам, че не им е там мястото и падат.

Азис ще ми докара кошмари с това изпълнение. Мечката на Кроталкова демонстрира повече талант в танците. Пеенето му пък въобще не желая да коментирам.

Наспортуване!

Общи условия

Активация на акаунт