Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 827
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 210
Това плондерско усещане го мразя вдън душа. МЦ се държи последните месеци много възпитано - дискретно напомня за себе си и изчезва. Супер ми е така Simple Smile))
Ре, а ти как работиш, като си болна? Не ти ли пречи? Какво стана с избора на панталон?

# 211
  • София
Елиф, аз в момента преглеждам документация. Не ми пречи, защото съм в къщи. И не съм много зле. Нищо не харесах, не че няма, просто не се харесвам с нищо.
Работата не е лоша. Малко е странна и съм там само заради бившата фирма и тази на мъжа ми.

# 212
...
Работата не е лоша. Малко е странна и съм там само заради бившата фирма и тази на мъжа ми.
Новите неща, били те и странни, ни изваждат от рутината, това им е плюса.
Бягам, че лънч тайма свърши 😃

# 213
  • Пловдив
ММ се свързал с ревматоложката относно бактерията, ама тя казала, че е малко вероятно...трябвало симптоматика да има, гнойна ангина и т.н...общо взето е разочарован от отношението и де, ама то в днешно време кой ли ти съчувства Head Band
Та му записах час при друг чак на 24-ти, а ще мина при личната и ще питам. Та така...

# 214
Минавам само да ви покажа каква бисквита мартеница ми донесоха и продължавам.😀

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:08 от Кротал

# 215
  • София
Мистик, не е задължително да има проявление. Понякога си живеем съвсем мирно с бактериите, а и тази се проявява в дробовете по-често.

# 216
  • Пловдив
Мистик, не е задължително да има проявление. Понякога си живеем съвсем мирно с бактериите, а и тази се проявява в дробовете по-често.
Именно де...и аз нещо такова си мисля...че си стои там и прави поразии, а докторите не обръщат внимание. Май ще го повторим...в др.лаболатория, а пак ако там излезе нова ще се гръмна! Head Band
Взех Вигантол и В12 и ще пием.

# 217
Елиф,хич не се сетих ,че може да е от това 😁
Подута съм ,всичко ме боли и продължава да ми се яде шоколад 🍫 Трябва да спра отново сладкото!
Ре,да не чакаме номер три 👶?!!

# 218
  • София
Елиф,хич не се сетих ,че може да е от това 😁
Подута съм ,всичко ме боли и продължава да ми се яде шоколад 🍫 Трябва да спра отново сладкото!
Ре,да не чакаме номер три 👶?!!
Пепел ти на езика. Не, няма такова нещо. Аз за баба се готвя.

# 219
  • някъде по морето
Включвам се с избор на 16 ....
Оплаквам се, че учениците ми все едно никога не са чували това, което им преподавам...Disappointed

# 220
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
звездна - 16 март
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
уиши - 22
юнчето избра 23 март Simple Smile
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

звездна, добавих те.
от една седмица съм в час заедно с Горинич. Sad не обвинявам учителите, но не мога да обвиня и децата. това учене не е учене.

# 221
  • някъде по морето
Сега 10 и 11 клас са в училище.....вече питат кога ще са пак онлайн, че били свикнали вкъщи...мъка е направо... 
И ние сме непрекъснато пред компютъра....колко домашни проверих...очите ми парят...

# 222
Мистик, само като идея го давам за замърсяването. Не е невъзможно да е грешка и при повторна проба да не излезе. Обсъдете го с лекарката, която ще разчита изследванията все пак. Той има ли оплаквания?

Което ме подсети. Онзи ден се чухме с ЛЛ, за да ѝ кажа да махне ММ от списъка за ваксиниране при нея. Тя пък се сети, че голямата щерка подлежи на 2 ваксини тази година - за морбили и ДТК. Обаче вчера се сетих, че на 15.09 специално водих щерката освен за картон за училище, да ѝ бие и ваксината за морбили, за да я впишем за училище. Сега се притесних, че не е отбелязала при нея ваксината. Как ще се разбираме има ли я, няма ли я...
Попи...ами има сухота в гърлото и такива леки оплаквания, дискомфорт.
Пуснахме във връзка с другото му заболяване, т.е да открием връзка м/у бактерията и Бехтерев.
Мистик, да ти споделя, понеже се чудеше дали ревматолога или ЛЛ да изписва лечението за тази бактерия - мнението ми е, че трябва ревматолога да го види. На ваше място аз също бих пуснала повторно изследване, но в друга лаборатория. Освен това от приятели с Бехтерев знам, че е хубаво да се изследва за хламидии. Само споделям, какво съм чувала, не съм лекар...

Стиснете ми палци, изчезвам по задачи. По - късно ще ви дочитам, че стигнах само до 13 страница Simple Smile

Радвам се, че така ентусиазирано накичихме календара на Баба Марта. Има още свободни дати! Simple Smile Избора е свободен, не е свързан с РД Wink
Добри, мерси за подредбата Heart

# 223
Айде аз избирам 21 - ви.Свободна ли е?

Криво ми е тия дни и т'ва си е.Нещата вървят към предродилна депресия.Grinning

# 224
  • София
Малката Пандичка обядва в 15.30 ч. Мерак да пише домашни преди да яде. Не исках да й секвам ентусиазма. Та сервирах й обяд в 15.30 ч. Супа пожела, което е нетипично за нея. Изяде всичко. 😳 Някой да ме  ощипе. Сигурно сънувам. Не, не ме щипете. Харесва ми този сън. Дано продължат чудесата.

Общи условия

Активация на акаунт