Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 830
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 225
Мистик, и аз мисля, че още веднъж е хубаво да се пуснат изследвания. При мен са ставали грешки в различни лаборатории.

# 226
Мойто пак е сополиво! Ей писна ми,хора! Не е нормално това. 😣 От миналия понеделник,колко изкара,една седмица. Ма кво се изненадвам... Онзи ден,като ви казах,че на площадката св събраха 20 деца,все от нейната група,поне 5-6 видях да точат сопол,ама за кво да си ги оставят вкъщи?! Няма смисъл.. 😠🤬 Много се ядосах! Отделно като я взех плачеше,с кръв на долната устна. До като госпожата облича долу тези,дето ги взимат,другите явно са били сами. Бутнало я някое,паднала и си прехапала устната. Айде това се случва,но с тия сополи ми дойде до гуша. Като се оправи ще я заведа и ще говоря с директорката и госпожите.
Правя кифлички. После ще пълня чушки. Но първо ще идем до аптеката.

# 227
Ени, на два пъти съм минала през сополивия период...и да, период е. Макар, че тогава в онзи момент бях обезверена..и побелях😀
А сега продължавам...оплакаха ми се от второкласничката, че е много разсеяна и само се лигави  на чина. Аз виждам де, че нещо е трудно управляема в момента, ама не е ли рано от сега да не ще да учи🤔

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 17:36 от ogitsa

# 228
  • Sofia
Ех, Ени! Моята вечно беше така - ходи няколко дни и айде сопол и температура. Ти говори с директорката, щом си решила, но нищо няма да се промени. Нямат право да връщат децата, а дори и да се случи да върнат някое, на другия ден се връща с бележка от личния лекар, че детето е здраво. Понеже имам впечатления и от другата страна - тази на директора, го знам от първо лице. Има ли медицински документ, че детето е здраво - ще ходи и ще казват, че е алергичен сопол, алергична кашлица и т.н. Моето е с хранителни алергии, та има, разбира се и такива деца, но масово е удобно оправдание. Ако може да не се ядосваш най-добре. Колко нерви потроших аз, а в този период някъде е трябвало да обърна внимание на себе си и здравето си. Извинете за лиричното отклонение, но се върнах назад в спомени и се ядосах на себе си.
Преизпълних плана за днес. И все се бъркам, че утре е четвъртък. Купих си лалета, те пък клюмнаха като ги сложих във вазата, сигурно им е топло.

# 229
Ени, дано бързо да се оправя детенце Hug
Кога мина днес не разбрах, поне отметнах ОИ и разходката на малкия. Успях и да поработя даже, и да кръстосам словесни шпаги с БНД и неговите амбиции за малкия.
Сега ми остана само да стегна багажа и да си чакам изненадата.Grinning

# 230
Бабълс, извинявай, но все попадам на амбициите на таткото.
Какво точно се очаква да може бебе на 6 месеца?

# 231
Сигма, тези бяха за след година и половина...ама не питай Joy Не реалистични очаквания... не ми се обяснява чак Joy Joy
И не, никой с нищо не му пълни главата. Приятелката му, като майка на доста по голямо дете също се смее и обяснява. Човека просто си е такъв.

# 232
Балонитка, БНД да не е записал малкия в Ivy League вече? Simple Smile

# 233
Ох,знам,че е така,но не може и не бива! Значи и на мен щеше да ми е добре да си работя и да я давам там със сопола,но се отказах и си седя вкъщи. Защото някои го правят това и не им пука. Сега с ковид истериите мисля,че могат да се обадят ако детето е болно и да си го вземат. Друг е въпроса ако се вземе бележка,но като го върнат два-три пъти,може да се позамислят родителите преди да го пуснат. Не знам. Омагьосан кръг е някакъв. Тя добре,че ги кара леко вирусите,без АБ и усложнения,но притесненията,нервите и кофти тръпката си остават. Извинете,че мрънкам,ама наистина съм ядосана и ми е криво. 😣

# 234
Ени, съчувствам, не разбирам все още тези ядове, но за мен мястото на болните деца си е в къщи да оздравяват.
Уиш..и не само това Joy

# 235
  • Sofia
Да се замислят? Всеки гледа от неговата си камбанария. Аз страдах, че детето прави усложнения, но няма как да очаквам това да интересува другия родител, който вероятно не може да си позволи да не иде на работа. Дано Синеочка минава леко тия градински бацили.  На мен в очите са ми казвали, че щом детето отива здраво, а след два дни вече е с усложнения, то мястото му не е в градината. Т.е сополиви и кашлящи може - болнавите да си стоят по домовете. Най-доброто, което направих за нея беше да я преместя в предучилищна група в училище, в което продължи в първи клас.

# 236
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
звездна - 16 март
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
лайла5 - 21 Simple Smile
уиши - 22
юнчето избра 23 март Simple Smile
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

лайла5, добавих те.
днес беше прекрасен ден. да видим какъв ще е утрешния. Simple Smile

днес търсих знаме. Sad

# 237
Да,Чайлд,то така излиза. Нашите вкъщи,а сополивите на ДГ. 😣 Ще се моля да мине по-скоро този период и това е.
Черпя ви с кифличките,половината със сирене,другите с локум:

# 238
При нас до обяд добре,след обяд кочан.Нещо се опитва да ме заболи кухата кратуна.

# 239
Ени, точно това имах предвид, като ти казвах да се наслаждаваш на момента.
Занимава ми се точно с такива ва дейности, чисто женски. Цветя, кифлички, абе липсва ми уюта на дома, който само една жена може да създаде. Разбирам, че една заплата си е една заплата, но явно всичко си има цена!

Общи условия

Активация на акаунт