Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 273
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 130
Панди, боркиня е малката! Браво! Заслужава да я поглезиш.
Кло, какво стана с доктора?
Сирос вече става съмнителна 🤔 дано е добре.
Как ме боля глава следобяда ... добре, че отидох на шопинг.

# 2 131
  • Пловдив
Кво си купи, Елифче? Simple Smile

Панде, браво на сладурката!

Нервно ми е, омръзна ми да ги оправям тия моите Confused СипАх си.

# 2 132
Искам и аз на шопинг пъъъък 😭!
Елиф,какво си купи?
Сироз изчезна заедно със Скания малко след като ги разкрихме,че се познават! Дано са заедно и се забавляват!
Панде, малкото Панди е супер! Браво на детето!
Кроте,дано се размине!
Балонита,да дойда да помагам?!!
Сипах си и аз! Наздраве ,Мисте!

# 2 133
Юнското дете, наскоро се сетих за старото ти аз.Дано всичко лошо е зад гърба ти 🤗!
Шопинг,кво беше това 🤔? Което ме подсеща,че трябва да поръчвам на малкия дрехи,че взеха да му умаляват.

# 2 134
  • Sofia
Ренко, Hug
Елиф, давай отчет на шопинга. Това с пазаруването е най-успешната терапия (наред с пътуванията), която рядко ми изневерява. Лекува ми и душевни, и физически болки. Тия дни ще купувам очна линия, някаква конкретна на Лореал и ще се уча за не знам кой път да се вапцам.
Ама много е тихо тия дни тук. Няма да питам поименно, че ще пропусна някого.
Детето е на някакви предпубертетски приливи и отливи, не знам как ще се оправяме.

# 2 135
Дано затишието да е за добро!
Скрит текст:
Юнско дете,препоръчвам очната линия на Клиник за самообучението ти! Тънка е и с наситен цвят,лесна за нанасяне и с добро качество!

# 2 136
Adriana, честит рожден ден!
Тетка, точно за такива дейности мрънках онзи ден, каско - маско,  завеждане на щета😭. Същото ще го играя аз съботно.
Милото на пандичка, много да го гушкаш.. и бързо да  и минава.
Терапия ми трябва на мен - шопинг, моля! Днес поръчах някои нещица за косата, ама не ми е достатъчно.
Много се джафкаме с мъжа тия дни, за спорта обикновено.
Добре, че малко заминава на работа та да си поседя на тишина. После сме си миличка ка'т се завърне...ама за кратко😆

# 2 137
  • Пловдив
Аз не умея да се гримирам и няма гримове...сал една спирала, ма сигур е суха.

Когато нямам настроение не ми се пазарува на мен.

# 2 138
Пандето ми напомни, че за първия паднал зъб детето ми се държа геройски, а според майка ми аз съм правела големи драми като дете - ревове, зъболекари, не знам какво.
А пък ако ми бъркат из очите... ми аз и сега ще опищя света. Flushed
Браво, че Пандичката е герой!

# 2 139
Наспортуване!
Всички тези песни ги знам Stuck Out Tongue Winking Eye и по-стари мога да пусна. Да казвам ли, Саманта Фокс, Сабрина, Мадона и Майкъл Джексън съм ги слушала на грамофон, а , а?! М да бехме млади и хубави, сега сме само хубави. Grinning
Адриана, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди! Всяко зло да те забрави!
Липсващите да отсъстват само по хубави причини, лошите са забранени!
Аз днес минах през местни данъци и такси и си изпразних картата. На студента пратих едни пари, че му се скапал лаптопа и поех по-голямата част от ремонта. Той едни каши забърка от незнание и невнимание, абе .... сипала съм си водка с вкус на ябълка и си викам здрави да сме. Проблем, който се оправя с пари не е проблем.
Ако козметичната индустрия разчиташе на мен да е фалирала. По принцип пазарувам само това, което ми трябва. Рядко ползвам шопинг терапията, от сайтове още по-малко.
От мен толкоз, отивам да топля яденето и се мятам по хоризонтала.
Аааа и за времето днес, отговаря една приятелка - кръстихме я ледената кралица. Сняг, дъжд, студ, вятър. Тя вика, кво искате, познавате си ме. Е само се прави на зла, ама си я майтапим по въпроса.

# 2 140
  • Sofia
И аз не се гримирам, купувам като ме връхлети мерак, после раздавам на колеги, което е останало не отворено.
Сиси, ей това ми препоръчаха за лаик като мен
Скрит текст:
, обаче си отбелязвам твоето предложение и ще търся утре.
Харесвам гримирани жени, обаче някак да е незабележим грима, да контурира чертите, да отваря очите. Наблягам на бяла козметика, винаги ми е била приоритет.

# 2 141
Явявам се на отчет 😆
След като не се одобрих в една зелена рокля, се прибрах с тънко яке в нежна циклама за планински хойкания и оформящ, дантелен комбинезон на Триумф за под рокля. Дано при движение остава по тялото, а не се набира.
Сиси, идвай да те водя на шопинг, а ти ще ме научиш как се слага очна линия. Това е висш пилотаж за мен.
Харесвам гримирани жени, обаче някак да е незабележим грима, да контурира чертите, да отваря очите.
И аз така Simple Smile

# 2 142
Сиси, ако разбираш от UX и фронт дев, заповядай добре си дошла Wink
Панде, герой е малката.
Аз съм се забила да разчиствам, прекалено много неща явно имам. Ама след малко сядам да спортувам.
Ако спирала, гланц и са крем се броят за грим, значи се гримирам Joy Но и аз като Уинд отделям много на поддръжка, особенно след като родих и ми се разбрицаха хормоните.

# 2 143
Идвам ,Елиф 😜!
Юнско дете,
Скрит текст:
сама по себе си тази очна линия не е лоша,но е трудна за нанасяне! Четката е особено неподходяща. Ако държиш на нея вземи си допълнително четка за очна линия (препоръчвам мак 266),но за мен писалките са по-лесни! Ако пък държиш на Лореал и тази не е лоша
Бабълс,с каквото мога ще помагам 🤗!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:22 от Sissy

# 2 144
  • Sofia
Елифче, да не си ми мечтаната цял живот сестричка Hug Със здраве да ги носиш!
И аз последно време се оглеждам за разни спортни дрехи - клинове, блузи, якета, да са подходящи за разходки, че аз със спорта съм на Вие.
Сиси, супер полезна информация, много ти благодаря. А ме увещаваха, че е лесна за нанасяне и ще се справя. На лично ще те питам още нещо Hug

Общи условия

Активация на акаунт