Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 259
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 145
Съм, съм, June Simple Smile
След като от година не мога да износвам дрехите си за работа и тържества, започнах да шопингувам спортни дрехи. Тях поне ги слагам.
Оглеждай, се купувай и ела да ви разходя и теб, и тях из моите гори. Гаранция, ще ти хареса Simple Smile

# 2 146
Енито я няма,цял ден.Еноооо?!
Чироз,честно ще дойда в Долината на чушките и... !!!

Сисун,дано да се...!

# 2 147
Мале, аз да не казвам откога и един парцал не съм си купила. Свили сме перките на максимум Sad

# 2 148
Добра вечер другарки!
Наспорт с моя джентълмен Grinning

Аз си харесах едни нещица от gabinashop май беше.. но и аз малко свих перките, че сина се грижи майка му да изразходва всяка стотинка без да остава за нея 🤕
Гримирам се от 18 годишна. Очна линия слагам със затворени очи..ама то от стаж 😂 На мен по- удобно са ми другите четки.. като четки, не молив. Разбрахте ме, нЪл?

Днес по график трябваше да съм на смяна. Обадиха се да не ходя. МОЛ- а у Бургас най- после празен. Изплашиха се демек, за малко сигурно.. Ама водим класацията.. та се очакваше.
Честито на рожденичката!
Аз се заминавам с щерката. Върна се от София, отпуск. Ама май и няма си тръгне обратно.. Ако затворят.
Сина има повиквателна от националния. За турнир в Македония. Не се знае и там дали ще стане... Абе на абето ви казвам. О’Рахал не, ами следващото.
Но сме здрави. Затова- наздраве!

# 2 149
Тука съм! Сипала съм си,чета ви,ама нали ви казах,че нямам желание за нищо. Може би само да се гръмна.. ⚰

# 2 150
  • Sofia
Аааа, Ени, гърмежи само от шампанско и фойерверки са разрешени.Hug
Търти, габина имат хубави модели и цветове, но нещо цените не са им "хубави". Завиждам за умението с очната линия.
Наздраве с чаша вода. Гледам Мастър шеф, добре че вечерях навреме.

# 2 151
Ени, мол ти са. Без такива.
За гърмяне съм първа по списък. Не пререждай! Hug
Юнското дете, цените са  вярно “хубави”, но ме  печелят с автентичност.

# 2 152
А,са спрете да се бутате! Заявила съм се преди вас! И за гърменето и за купона.
Ени,ще пренасоча майка Ти към теб! Ще спреш да се буташ!

# 2 153
Минавам само да благодаря за палците. Имаше резултат. Ще си почина още малко в къщи, този път не в отпуск. Живот и здраве да е, пък тръстиката ще ми почака.

Имаме явно рожденичка, Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover здрава да е, утре ще ви чета с кафето и ще разбера коя е. Heart Лягам, защото съм умряла за сън, а имам дете за водене на училище сутринта, рано.

# 2 154
Тука съм! Сипала съм си,чета ви,ама нали ви казах,че нямам желание за нищо. Може би само да се гръмна.. ⚰
Две сме. А, гледам, че се е наредила опашка.

# 2 155
Крото,  какво мари?  Чушки с ориз ли ще ми сготвиш?
Обществото, 😘
Нека ХАХОто започне от утре! Попи, сестро... дзън! 🍷

# 2 156
Влезнах да се оплаквам пък сега на опашка трябва се редят...а шЪ мУ се.. Така де, кат при джипито "Аз съм последен на опашката" да се знае!!
Наспортуване!

# 2 157
Ааайде, бе, Сиросче ... всички те мислим,  как си, де си. Казвай сега кой те натисна? Залаганията варират от манджа до мъж Simple Smile))
Аз творя някакво нещо. А дано утре изглежда тортоподобно.

# 2 158
Крото,  какво мари?  Чушки с ориз ли ще ми сготвиш?
Обществото, 😘
Нека ХАХОто започне от утре! Попи, сестро... дзън! 🍷
Вчера имаше,ама кат зеях тука,нема те! Ся ти ще готвиш чушките,аз ще донеса риба.

Радвам се да те видя! Къде ходиш?

# 2 159
сакън мъж, Елифко Scream
Крот,  месих козунаци Grinning

Общи условия

Активация на акаунт