Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 253
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 160
Не видях съобщение за пратка,само скапаните писма за данъци.Моя къде е,къде? Сигурна съм,че сама си ги омаа! Приятелки,немаш ли,тука?
Силно се разстроих и отивам сърдита да си легна.И огорчена,силно!

Веселинкова,събуди ме,моля.

# 2 161
Гроги съм. Днес пропътувах към 600км, ей така гъз път да види. Ами ... изморена съм ама не съжалявам. Времето беше хубаво. Дай да видим дали ще мога да пусна някоя снимка от тоз телефон ...

# 2 162
Мараба, гугутки! Тук съм! Някой друг лайк да знайте, че ви чета, ма мързела да джокам от телефонЯ😀.
Адриана, снимката е трепач, получаваш червена точка!
Комшу, знайш, че наште палци правят чудеса!
Ени, козунак, кекс, все с яйца стават, тъй че......
Кротева, ставааааай!! Тръстиката чака!
Лек ви ден, девойки!

# 2 163
Станах,станах.Мъка,мъка!
Добро утро!

Хубав е усмихнат ден!

# 2 164
Ей ни на, в ранна ранина се събрахме "Светата Троица". Веселинкова, Кротето и моя милост. От не спиране в дъжда и вятъра, в последните три дни, за да ми е готино, се събудих с главобол тази сутрин". От вятъра ще да е, друго да не е, опазил Господ.

Ай да ви е успешен денят, а аз ще пусна за добро утро, още нещо за събуждане. Да видя само, каква красота да кача от архива, без да се повтарям.

Ей такова си го пия всяка сутрин, като нямам място къде да бочна кафемашина в кухнята, така е.
Прекрасен ден от мен!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 06:39 от 💜 Clo 💜

# 2 165
Добро утро и лека работа на светата Троица и не само!

# 2 166
Аз ще почивам... ама малката е на училище. Дай Боже да не ги върнат в къщи. Да не си рожденничка, Сиско? Такваз красота в ранна ранина... Heart

# 2 167
Сисун,днес ли беше празника?
Жива и здрава да си! Много обичана,усмихната и много късмет!
Е...пиша уж с очилата,поглеждам...то излязло,много космат.Sweat Smile

Честит Рожден Ден!

# 2 168
Честито, Сиси!
Бъди много щастлива, здрава и обичана! Всяко начинание да ти върви по вода! Flowers Four Leaf Clover
Flowers Bouquet BirthdayGift

# 2 169
Ммм, торта за закуска! Одобрявам! Честит рожден ден, Сис! Да сбъдваш мечтите си!

# 2 170
Добро утро!
Честит Рожден Ден, Сиси! С пожелания за един красив и вълнуващ живот, изпълнен с много сбъднати мечти и любов! Тортата е чудесна, весел празник!

# 2 171
Честит рожден ден, Сис! Много здраве, щастие и шопинг Kissing Heart

Аз си попътувах два дена, скапана съм и децата снощи избухнаха с неприятно държание. Получих сериозна помощ от кандидат свекървата, направо ми иде да я канонизирам за светица тази жена, свикнала съм всички около мен да са все на контра.

Сега съм безумно крива и недоспала.

# 2 172
Честита да си, Сис! Да си здрава и щастлива и да си намериш твоето работно местенце!

Хремата на ММ се мъчи и мен да докопа. Поне дребната не е вдигала повече t. За наказание накарах ММ пак да се тества, все е отрицателен. Ще трябва да призная, че има и други вируси явно. Joy

# 2 173
Честит рожден ден, Сиска!
Бъди щастлива с това, което имаш, бъди обичана от хората до теб, бъди готова за всички чудеса на живота, които чакат зад ъгъла!

Днес и аз съм между завеждащите времето. При мен започва със слънце, което много добре ме описва - лъчезарна сутрин, а натам според зависи Simple Smile))
Много скъп за мен човек е рожденик днес. По този повод снощи правих френска, селска торта. Понеже торти правя веднъж на две високосни, не съобразих да я сглобя върху широка чиния, а я сложих в тавичка 😏 Поне мисля, че я докарах на вкус.
Скрит текст:

Благодаря за кафето и спорен четвъртък!
Адриана, страхотна снимка! Къде е това? И поздравления за подаръка, който си си направила.

# 2 174
Елифо,де го видя това слънце?

Тука си мамсиджейси и бахъра!

Върнете слънцето,криви жени такива!

Общи условия

Активация на акаунт