Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 217
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 265
Да знаете, ще се спукам от кеф! Уишмастъров е в командировка, а нахалницата - при приятелка с преспиване. Преди малко сметнах, че за пръв път от има-няма 10 години съм сама у дома за 24 часа! Цял ден и цяла нощ! Кеффф! Наспортуване!

# 2 266
Всички те намразихме!

# 2 267
Сега уикенда всичко ще е отворено, хората ще се развихрят като за последно, в края на 10-те дена локдаун броят заболели поради туй ще е висок и съвсем оправдано и загрижено ще ни затворят за още.
Инак нямам обяснение защо мерките не влизат в сила още от събота.

Не съм фен на конспиративните теории, но сега някак ми е толкова очевидно... ха да видим. Relaxed

# 2 268
Освен да ѝ се изтресем на Уиш, а? Joy

За трети път съм в комбинация хоум офис, хоум гардън и хоум скуул и за трети път ме питат какво ми става?!? Абе ...я зѐми тия деца (тригодишното и онова с домашните по математика) утре с теб на работа да видим дали няма да те питам теб вечерта кво ти става.

# 2 269
Предполагам на всички ни е ясно, че на 31 ще удължат поне до 11.04. Като се сетя миналата година как ни отвориха чак края на юни, препотявам се.

# 2 270
Уиш, наздраве и завид! Wink
Чисто организационно, няма как да стане от днес за утре всичко да затвори без това да предизвика граждански протести ама айде.
Poppy, да кажем просто че аз не съм съгласна по време на пандемия да си мъкна детето на подобни детски обучения. Не е въпрос на ресурси, а на желание в случая.
Кроте боза не сакам, ама виж имам един Буш и мисля да му се насладя тая вечер.

# 2 271
  • София
Пак привет.
Кроте, не съм ходила на ехография още. Днес го закъсах пак с кръста и нямам представа от какво, но така никога не ме е боляло.
Аз, която почти никога не пия болкоуспокояващо, се надрусах яко с едни, останали след операцията на мъжа ми и пак боли.

# 2 272
Прегръдка,Рен! Бъбреци?
Балонит,дзън!

# 2 273
При нас така затварят. В петък вечер обявяват ,че от събота сме в локдаун! Няма протести,няма неразбории. Ок,мрънкат , но все тая!
Тук се оказва,че с рекорд болни ще ни отварят! Локдауна не работи!

# 2 274
  • София
Не Кроте,
Аз от години си имам проблем там, но е на мускулите, номтози път ме боли като възпален нерв. Най-тъпото е, че след масаж ми стана, а човекът ми е приятел и от години ходя при него. Утре обаче ще му звънна.

# 2 275
Отиди утре да ти отщипе защипаното и не стъпвай повече там! А,ако имаш нужда от наместване още допълнително ела с мен на бач! Може и с Веселинкова,тя е приятелче,ще помогне.

# 2 276
  • София
Кроте, той ще ме оправи, явно е засегнал нещо. Добър е и му имам доверие. На всеки може да се случи.

# 2 277
Дано!
Лека и мека и да се пазите!
Сбогом!

# 2 278
Момичета, пак ще ви надувам главите, после ще трия.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 00:17 от Sunnyhobi

# 2 279
Съни, с теб сме 🤗!

Общи условия

Активация на акаунт