Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 212
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 250
А боза,искаш ли?
Парят ми ушите.Вдигнах кръвно,свалих кръвно,вдигнах кръвно! Оммм..
Имаше едни организации,обгрижваха самотни хора с Ковид,има ли ги още,някой знае ли?

Слушам с половин ухо новините и чувам "Надвисналите гъзове" ,то късове. Smiley

# 2 251
Кроте, социален патронаж? Нещо към съответната община?

# 2 252
Мерси,Чироз.Ще погледна.

# 2 253
Кроте,аз така слушам,че се забраняват груповите мероприятия.. познайте за кви точно мероприятия си помислих. 🙈😁
Балонче,не че ме пита някой,но аз съм ЗА това,което правиш. Нека си имат връзката. Пред него не показвай,че те дразни,щот може нарочно да го прави,пък тук си ни се оплаквай. Мани тая баница! 😁😆
Натъпках се. Сипвам си винце. Последното.
Аз ще се оплача от времето и полудяването на щерката. Милата одеве гледа,че се показа слънцето,значи вика вече е топло,да излизаме. Как да й обясня,че не е топло и всичко е подгизнало. 😣 Все се каня да купя едни гумени ботушки и все не купувам,да й нахлузя и да шляпа колкото иска в калта. Уффф искам слънце вече!
ПМС ме тресе и дано не убия някой. 👹

# 2 254
Балонче, щом бившият иска дете генийче, първо го уведомяваш, че за децата генийчета трябват пари и време, а за бебетата генийчета още повече. Намираш едни курсове по английски за бебета, математика за бебета и едно Киндиру имаше, уведомяваш БНД-то кога се провеждат уроците и има пълната свобода да води (и да плаща ъф корс) наследника да става гений. Ти ще осигуряваш, както и досега, ежедневжните битовизми.

Ени, твойта пак добре, навън да излиза. Мойта, като види слънце и вика хайде, вече е лято, да ходим на палатки. Laughing

# 2 255
Такаа, кой каза, че е днес времето е за ценители?
Оцених го много добре, замръзна ми гърбината, ушаците и клюнчето за 15 минути навън.
Тревожа се за другата седмица, как детето ще седи он - лайн вкъщи само с брат си. Той е отговорен, но  все пак друго си е с родител. И той има лекции доста и е ангажиран.
Честито на днешната рожденичка, щастие и късмет.
Ени, голямо спасение са гумените ботуши, рядко се ползват,но във всички сезони

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 20:52 от ogitsa

# 2 256
А мойто пишлеме, като види слънце и вика вече топличко, ходим на море пффф. Трети ден мухлясахме у дома, даже до магазин не сме излизали. Утре ще ходя до работа да си пускам отпуска, щото нали ни затварят.. не искам да говоря, безмълвна съм.

# 2 257
  • Пловдив
Много е трудно за родителите с малки деца... Confused

# 2 258
И на тези с ученици не им е лесно. Изобщо в БГ майка да не си.

# 2 259
Мамче,никъде не е лесно да си майка.

# 2 260
За всички е трудно. Пкихически,  логистично,  финансово, здравно. Да сме здрави само. Ще мине.
Мамче, моето даже от времето не се влияе. Спа и морето. По цял ден дудне. Обяснявам доколкото е възможно да разбере и ... почва да пустосва вируса.

# 2 261
Добър вечер!

# 2 262
Аууу Малката,Наздраве да ти е!

# 2 263
  • France
Айдееее, нас пак ни локдаунаха. Joy много сме се били разпищолили

# 2 264
Нас ни затварят и без да сме се разпищолили. Явно и да се спазват мерки, ефект все няма. Ефекта е само върху психическото ми зраве и джоба ми. Кога ще дойде вече края на този ужас се чудя, продължи повече, отколкото човек може да изтърпи.

Общи условия

Активация на акаунт