Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 207
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 235
Ени,що не му пусна онова голямото?
Райчо изчезна по обяд и сега има облаци.Пак!
Елифо,нещо да се произнесеш по въпроса?
На Сисун ще и простя,щот има празник.

Рено,ходи ли на доктор?

Деми,аз ако почна да пиша бисери и тъпотии,няма да можете да вземете думата от мен.🤣

# 2 236
Значи лопата и багажник ми трябват...Rage
Лоша майка съм била ай шЪ мУ сЪ... Нямала съм амбиции 🤬🤬🤬
Ени и аз щях да попитам, свря ли го в Миша дупка.

# 2 237
  • Пловдив
Бъбълс, струва ми се много често общуваш с БНД... казвам го с най-добри мисли Simple Smile ако разредиш, няма ли да спре да  дири амбиции? Или другият човек го дразни и ревнува...?

# 2 238
Ма той не е лош човек иначе,ама е простоват. Ся не всички харесват френчитата,ок,ама тая постъпка... Креснах му,та замръзна. 😁 Не можа и да ми отговори като след крясъка го питах що се гаври с кучето ми?!
Кроте,той е всеки ден вкъщи,и голямото го познава и не го лае. Ма аз съм по-страшна от куче като ме настъпят. 👹

# 2 239
Мистик, ако общувам по малко с БНД означава малкия да го вижда по рядко, а това не искам да се случва особено когато баща му има желание да се виждат.

# 2 240
  • France
В какъв смисъл нямаш амбиции? Твоят бебо е на около 6 месеца до колкото помня.

# 2 241
Връщам се от фризьор. Толкова ми е приятно като ходя, че не усещам изобщо как минава времето.
Фризьорката ми каза, че тях нямало да ги затварят.
Иначе искам и радиочестотен лифтинг да си направя и на маникюр да отида, но докато положението в протмонето е О'Рахал ще си го правя сама в къщи. А преди това си  бяха нормални неща всеки месец.
Балонче, не го разбирам твоя БНД.Според мен се справяш отлично. Той явно е с прекалено високи и много изисквания, без да се замисли, че ти си с малко бебе на ръце.

# 2 242
Бабълс,имам големи черни чували за боклук и голям багажник! Казвала съм и по-рано, лопата ще намеря,само кажи 🤫🤨🤗
Ени,предложението ми важи и за теб! Кучето му пречело на чиляка ,видиш ли 😡!

# 2 243
Райчо изчезна по обяд и сега има облаци.Пак!
Елифо,нещо да се произнесеш по въпроса?
На Сисун ще и простя,щот има празник.
Кротева, по-кротко! Днес беше и-де-ал-но! За ценители Stuck Out Tongue Winking Eye
Френската ми селска торта се хареса. Скоро не мисля да повтарям, така се набухтях, че ... 😶 Представям си, ако бях в къщата на Яна. А тя нещо зачезна 🙄

# 2 244
Фил, амбиции относно малкия човек Joy Иначе моя живот не го коментира освен в картинки Grinning
Абе ядосах се, после се хилих половин час на представата му за отглеждане на бебе и така Joy

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 17:51 от Анонимен

# 2 245
Елифо,обиди ли ме?

Балонит,имам всичко нужно!

# 2 246
Елифо,обиди ли ме?

Балонит,имам всичко нужно!
Аз, теб?!? Аааа, животът ми е мил Simple Smile))

# 2 247
Балонче, то на 6 месеца не разбира нищо, та да го мислиш да общуват. Вие нямаше ли да живеете в различни градове или бъркам? В тази ситуация не знам дали не е по-добре да нямат кой знае колко силна връзка, та само да му липсва на детето.

# 2 248
Мислех че тук не е темата да обяснявам че колко страхотен е БНД като баща, а просто да се оплача.
Не, няма да огранича БНД да се вижда със сина си, както нямам нищо против дори детето някой ден да поиска да живее с него. Това че мненията ни се разминават за някои неща е нормално. Колко жени се оплакват, че бившите им/настоящите им не си поглеждат децата, е аз не съм от тях.
Вече ще се оплаквам само че искам баница.

# 2 249
Ние с БНД живеем в различни градове. Не съм го ограничила да вижда детето, но сме в различни градове.
Детето му се радва, като го види, но никак не страда, като го няма, защото не е много свикнало с него. Това ми харесва, защото не бих искала детето да тъгува.
Иначе... не е лош човек или баща. Но разстоянието не е малко и се виждат рядко.

Общи условия

Активация на акаунт