Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 207
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 220
Знам, че е до неделя, просто се чудя дали да си го причиня, имам подозрения, че дните преди затварянето им ще е лудница.

# 2 221
Съни, не препоръчвам.

# 2 222
Не знам къде я виждате лудницата в моловете. Дали, защото ходя предимно вечер ако се налага, час преди да затворят, но ми се струва доста празно. Онзи ден трябваше да отида по-рано - към 17:30 да взема една поръчка, имаше една идея повече хора, но пак не може да стъпи на малкото пръстче на кварталното Фантастико. При предното затваряне отидох същата вечер, като обявиха мерките, за да взема каквото мога за Коледни подаръци. Я се разминах с 5 човека, я не.

Щях да се оплаквам. Вчера в онлайн часа по математика учитеката направи на трътка щерката, че обърка един знак, докато си четеше решението на задача от домашното. Прекъсна я, накара се, че ето така било, родители помагали за домашните (не знам какъв ѝ е проблемът, че родителите помагат за домашните, не за пръв път прави подобен коментар), щерката била решавала с програма и като се опита да ѝ обясни, че с е объркала, учителката я сряза да се мютне. Детето ревна, ММ се вбеси, като чу цялата драма, аз махнах с ръка да не се разправят. Въпросната задача съм свидетел, че я реши сама, на последното контролно в училище има добра оценка, старае се, доста усилия ни отнема и на двете тая скапана математика и не ми дреме за мнението на учителката. Програма няма, защото съм ѝ сложила ограничение с родителски контрол и не може да инсталира без мое разрешение. И днес нова оценка в Школо - 5. Вече и деца, и учители (за родителите ясно) явно са изтрещели.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:19 от wild poppy

# 2 223
  • Somewhere in the World
Сиси, Честит рожден ден. Да си жива, здрава, и нека щастието никога да не те напуска Simple Smile
Пфуу,  аман от кофти сънища и неспане.Какво става с мен не знам , заспивам нормално и в 3ч се будя....хмм.

# 2 224
  • Оптимист по принуда

Сега на един му казвам,сложи си маска,той ми отговаря,ама аз живея на близо...а,де...

Божинката ли беше? Joy
Кроте, само спешъл 'елементи' ти се лепят, кака JoyHug

Сиси, честит рожден ден! Да ти е все по-слънчево и безоблачно в душата! Това е букетче от къпкейкчета, да се подсладиш Heart

Само тези локдауни наистина да имаха за цел доброто на хората, а не да са пак политически прах в очите..

Попи, пореден пример за учител, дето не е педагог. Жалко за детето, че ще го преживява, много е смачкващо.

# 2 225
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
wild poppy За съжаление много са такива "преподаватели", ама...

# 2 226
  • Sofia
Сиси, честита да си! Да ти се сбъдва, каквото си мечтаеш!

# 2 227
И аз сдъвках един комшия. Редовно го слушам да обижда кучето ми,колко е грозно,ма днес като го видях нарочно да си навира цигарата в муцуната й,ми дойде в повече и викнах. Ейй за детето и кучето човек убивам. Като не ти е приятно кучето си стой у вас. 🤯😡😤

# 2 228
  • France
Сисуне, да си здрава, щастлива и обичана. И много още красиви снимки да ни качваш Heart

# 2 229
Сис, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Да се сбъдват мечтите ти с лекота!
За днешните отговорнички за времето, сутринта валеше сняг на парцали, после спря ииии се показа слънцето! Разкош!
Аз си легнах с главоболие, с него и станах. Дойде ми, хич не ми е ок. Затътрих се до работа, ама реших да се чупя/с разрешението на шефа де/. Изкарах половин ден, пуснах си за утре отпуск. Похарчих един вагон пари - платих сметките и си поръчах нови очила, че със старите веч не видя, а и те са на ръба да ме изоставят /заблеяно седнах върху тях преди време, пак яки излязоха. Картата ми рони грамадански сълзи.
Минах напазарувах и опвам сега малко снагата, дано да се освестя, че съм планувала много задачи из дома. Ако поне част от тях разчистя утре ще ми е по-леко.
Добри, да не би да си яла нещо такова?

Това е хинап /културното наименование на дървото и плода/, по моя край му викаме барбарошка. Обожавам ги, зрее есента. Средно високо дърво е, с огромни шипове по клоните. Обичам ги всякак и по-зелени - тогава са твърди и сочни, а така също и по-узрели, тогава омекват и имат по-различен вкус.

# 2 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам го това. Simple Smile имахме хинап в старото дворче, Wink пренесохме една издънка и в новото.
онова си бяха фурми, но преди да ги сушат. Simple Smile
имаше жълти и по-кафяви. Simple Smile имах и мои снимки, но не ги намирам. такива жълти. Simple Smile

и на дървото

# 2 231
wind and fog моля за информация от къде може да се закупи хинап - плод и фиданка за засаждане. Благодаря.

# 2 232
Не знам къде я виждате лудницата в моловете. Дали, защото ходя предимно вечер ако се налага, час преди да затворят, но ми се струва доста празно. Онзи ден трябваше да отида по-рано - към 17:30 да взема една поръчка, имаше една идея повече хора, но пак не може да стъпи на малкото пръстче на кварталното Фантастико. При предното затваряне отидох същата вечер, като обявиха мерките, за да взема каквото мога за Коледни подаръци. Я се разминах с 5 човека, я не.
И моите впечатления са същите. Живея близо до МОЛ София и ходя тан до банката, до БИЛЛА, до Теленор и пр. Влизам и сутрин, и на обяд, и след обяд. Мотат се по 5 души на кръст. Не зная през уикенда как е.

# 2 233
И аз живея зад мола. На паркинга вечер няма места. Вътре не знам как е.

# 2 234
  • Оптимист по принуда
Ени, цигарата не му ли я свря там, дЕ слънце не огрява?! Хахавелник! Пази си кучето, да не му хвърли нещо отровно тоя малоумник.

Общи условия

Активация на акаунт