Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 207
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 205
Понеделник.

# 2 206
Мисте, от 22.03

# 2 207
  • някъде по морето

Няма само аз да съм виновна....🙂
На рожденичката честито...само хубави неща да и се случват...
  Преди два дни почнах ремонт вкъщи...очаквам съчувствие..

# 2 208
  • София
Здравейте!

Сис, честита да си! Само хубавини да те спохождат!

Аз хуквам по задачи. Според зависи по-късно ще се включа пак. Отговорните да внимават с времето, че ми се очертава навън да бъда следващите няколко часа.

# 2 209
  • Пловдив
М да, ама пак като преди...хотелите си бачкат, ресторанта към тях също. Ся дали по стаите или в залата се тая..Къщите за гости също. пак наполовина работа.

# 2 210
Layla, нека не оставям впечатление че се справям, бутам го. Просто се опитвам да не попадам в капана за тиквения медал. Гледам детето да е спокойно и щастливо, аз да съм имала някакъв сън и това е.
Пфф децата им виновни, аман. Пандемия, в моловете пълно сакън да не останем без парцали ама децата в къщи да стоят. Rage

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 12:10 от Анонимен

# 2 211
Ама и ние сме си виновни. Търпение нямаха хората да идат на ресторант,сакън ще свърши света,ако не седнеш в заведение. В моловете мазалак. Това пък с хотелите и ресторантите.. нямам думи! Все сме тарикати,пък после пищим. Спирам,че се ядосах. 🤯

# 2 212
Сдъвках една,ами обърка се.Четири пъти се върна да ми поясни,че гласа и бил такъв.Гласа добре,ама какво каза,чу ли се.🤨 Е...
Сега на един му казвам,сложи си маска,той ми отговаря,ама аз живея на близо...а,де...

Сега да му мисли Тринки,сичкото пак на разходка в Лидъл и Кауфланд.Страшни мерки,нема що!

Добрино! Виж кво искам.Кат ти мине кажи как се гледа,да го мъча ли или да купя два шоколада.Да,да единия за тебе!

# 2 213
Вземи си,Кроте. Лесно е и непретенциозно. Имам едни в саксия от семена,имах и в градината,но е двугодишно. После или семена сбираш или ново. 😁
Ей ги в саксията,от семена са,наръсих целия пакет и сега още са живи,навън си зимуват:

# 2 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
би трябвало да е повече от двугодишно Wink но при мен изкара по-малко  от година - топло му е на балкона.
Simple Smile купи си 1 шоколад + една китка. Simple Smile

метни я на балкона в едно сандъче и гледай колко ще издържи. Simple Smile ама я поливай от време на време.

# 2 215
Аз даже втората година се изненадах,че е живо в градината,но после четох,че е двугодишно. Може и да бъркам,но тази година го няма.

# 2 216
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уведомих шефчето, че от другата седмица ще си водя малък помощник с мен. Емиии, каквото, такова.

# 2 217
Честита да си Сис, от здраве и късмет да не се отървеш! Приключих с ОИ, сега разбрах, че пак ще затварят. Трябва да купя подарък и се чудя дали да си причиня МОЛ?! Дано поне времето почне да се оправя, че съвсем ще се сдухам. Айде спорен ден на всички.

# 2 218
  • София
Сис, честит рожден ден. Само хубави неща да ти се случат.

# 2 219
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честита да си Сис, от здраве и късмет да не се отървеш! Приключих с ОИ, сега разбрах, че пак ще затварят. Трябва да купя подарък и се чудя дали да си причиня МОЛ?! Дано поне времето почне да се оправя, че съвсем ще се сдухам. Айде спорен ден на всички.

МОЛ може да си причиниш до неделя, след това май не? Simple Smile

Че Ре Де, Сиси! Да си здрава, детето и мъжО да слушат и да дойдат едни по-добри дни!

Общи условия

Активация на акаунт