Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 145
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 460
Честит рожден Ден на Огиният син, Оги да ти е здрав, честит празник!
Търтийн, и това ще мине ама нерви Hug  Аман от луди клиенти.
Съни, може да е период, но по добре да я види и гастро.
Наспах се днес, да похваля младежа, не съм и усетила кога е станал малкия. За разлика от БНД, него не го е страх. Кога е успял и пералня да пусне и закуска да направи не знам, ама заварих единия спящ, другия четящ ..имах даже и време за себе си.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 14:32 от Анонимен

# 2 461
13, щот’ е най-лесно да си го излее на теб, като фронт деск на арменския поп. Набрала си и го преживяваш, но не се трови. Не си заслужава.

# 2 462
13, гуш душко Hug
Не знам само, ако нямаш симптоми, антиген теста дали ще е коректен.
Много е неприятно с криви хора, с безхаберни безсмъртници.
Кво сега? Да ви го пращам ли моичкия? На промоция го давам, напълно безплатно.  Ще включа и поне едно готвене в офертата.

# 2 463
Аз до колкото знам в някои вериги гледат камерите и касиерките са длъжни да работят бързо. Ти дали смогваш да прибираш,си е твой проблем. Щото ако се бавят,отнасят глоби. Аз си бухам всичко в количката,а после на паркинга при колата си редя в торбите. Като почнат на касите да вадят едни торби,да редят и да подреждат,направо се изприщвам!

13,не ти завиждам! 🥺 Гледай да не се ядосваш,щото няма файда. Дано не си хванала короната.

Оги,да ти е здраво момчето! 🤗🎉💐

И ММ днес е бял и добър. Стана рано,измил чиниите,сварил макарони за закуска,кафето заредил в машината. 😊

# 2 464
Чести празник на сина на Оги и от мен!
Аз малко обсебих положението в темата. Няма повече.
Благодаря за думите, много сте мили!
На именниците честито!
А аз отивам на тръстиката.
Ще ви наваксна довечера.

# 2 465
  • София
Момичета, как ви е удобно да се слагат продуктите на лентата?  Аз ги нареждам по тегло. Бутилки, буркани, консерви, после месо, колбаси, млечни, зеленчуци, плодове и накрая хартиени и препарати.
На мен така ми е удобно, но се замислям, че за касиерките може и да не е.

# 2 466
  • София
Ми не е мой проблем Енки,едната ми ръка е с кпд под 30 %.И се вижда.Аз и без това плащам след като прибера всичко Grinning

И аз така редя..Едва ли им пука кое къде е.

# 2 467
Ре, за мен лично няма значение. Най- добре е да се нареждат от тежко към по- леко. За вас.

# 2 468
Нареждам, както ще ми е удобно да наредя покупките в торбата. Бърза съм. Стига касиерът да не започне да ми маркира продуктите преди да се е дръпнал предишният клиент, винаги съумявам да си наредя покупките успоредно с маркирането. В Лидъл ми прави впечатление, че винаги изчакват ако предният клиент се забави. Във Фантастко - не винаги.

# 2 469
  • Оптимист по принуда
Точно така е. В лидл и алди политиката е клиентът да се обслужи бързо, затова и няма място на касите за прибиране. Слагаш количката, пълниш маркираното обратно и се оттегляш на определените места за това да си ги опаковаш. Лошото е, че като си касиер, хората решават, че ти си го носиш тоя магазин вкъщи. Ако клиентът не е доволен, нека се оплаче в централата от политиката на магазина, а не от човека, на който по цял ден му плащат да е буфер. Че аз съм присъствала на километрична опашка и лелята си ги опакова по цвят, мирис, вид опаковка, дебелина на чантата, и може да откара там до утре. Има и такива вериги, които подкрепят това - ей тука до нас има един Морисънс - ами там е добър деееен, как стеее, да ви опаковам ли чантатааа, оп ама чакайте да сложим тази кайма в допълнително пликчеее, ама как си пиете кафетооо, оо, какво гадно време навъъън, блааа, блааа. И всичко това също е супер, човек се чувства човешки и спокойно като клиент,  но си и плаща, защото цените в този магазин примерно са и по-височки.

Тьорти, дишай.. Няма да се промени. Ти, ако можеш, се тренирай да не си го слагаш, доколкото е възможно!

Оги, честит ти рожденик!

Балонче, браво, радвам се за теб! И в личен, и в професионален план.

Крот, как е майка ти? Hug

Мисте, твоят мъж ли те тревожеше здравословно? Как е сега? Дано има подобрение.

Боже, чета ви и след 3 минути вече забравям кой-какво.

# 2 470
  • Пловдив
Демич, да...моя. В сряда е при друг ревматолог. Опявам кво да пита, да видим. За сега е ок, но и той не е от оплакващите се и мрънкащи...поне по здравословните проблеми.

# 2 471
  • Оптимист по принуда
Демич, да...моя. В сряда е при друг ревматолог. Опявам кво да пита, да видим. За сега е ок, но и той не е от оплакващите се и мрънкащи...поне по здравословните проблеми.
По-добре, да ти кажа. Че обратното е..мъка. Дано скоро намери облекчение и да му минава, ще стискаме палци Flowers Four Leaf CloverHug

# 2 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оплаквам се от вас.
да! точно от вас, всяка поотделно и всичките заедно.
то не бяха яденета, пиенета, мезета, сладкиши, канелони... мъже, които чистят, готвят, мият, лъскат, правят сердни до пълни ремонти още преди закуската...
а сега и "тьорти"!! що "тьорти", бре!
всеки път като го видя все "торти" го чета. сега и торта искам.
ама няма да пратите, нали? няма и да хвърлите. не, че се надявам де.
сутринта рЪмЪтиз хванах до прозореца, ни една мекица не влетя.
рекламация!

# 2 473
  • Sofia
Търти, Hug
Аз съм много емоционална и всичко си го "нося" дни наред. Обаче един съвет, може би го прилагаш, ама да си кажа. С годините как съм се оправяла с моите "пациенти", макар и в съвсем различна работна среда. Не води спорове с клиента. Мигай, кимай и до колкото успяваш, си премълчавай или се съгласявай. Кимай съчувствено, много обичат. Все ще се намери многознаец, дето ти ще си му крива, че днес планетите му са подредени наобратно.
В началото ми беше много трудно, понякога даже е невъзможно, ако има и лични нападки и обиди, обаче колкото повече се усмихвам през зъби и кимам разбиращо, толкова по-лесно излизам от ситуацията. И най-важното - не се чувствам като газена с валяк.
Оплаквам се, че в София няма слънце. Имаше сняг, после дъжд, сега - вятър. Освен тая пролет да я чакам догодина?

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 14:45 от Child of June

# 2 474
Аз пък съумявам, с "моя" контингент чак да ги изпратя щастливи да си ходят. Само винаги се моля, да не ги видя по-рано от следващата година, по същото време.

Добри, не се оплаквай за това, изядоха ги малките хали, още преди да кажеш Добро утро в темата. И два буркана с млечен грах овършаха на яхния на обяд. Сега се чудя, за вечеря какво да им правя. Едната в пост пубертет, другата в пред пубертет, нямат изхранване просто. На голямата поне да ѝ личеше, ами тя с поднормено тегло. Безсрамие направо, предвид храната, която поема като количество.

Общи условия

Активация на акаунт